Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Zwift

Etrafta bulunan bütün bluetooth cihazlarını kapattım. Akıllı saat dahil sensörleri gördü ama Zwift Companion uygulaması dışında bilgisayara sensörleri tanıtıp bağlamayı beceremedim.

Scudo
@anilac tacx vortex bunu zaten yapıyor. almak isteyenlere bilgi olsun.
az önce sitesinden baktım yine smart kategorisinde. Hoş bu markada interaktif diye bi kategori de yok.

Benimki de vortex. Vortex interaktif (sayfasindaki aciklamada ilk satirda tamamen interaktif olmasindan bahsediyor). Ayrica Decathlon'da da (ne kadar guvenilir bir kaynak?!) 'HOME TRAİNER SETİ - VORTEX INTERACTIF TACX' olarak satiliyor. Interaktif'i yanlis yazmislar ama olsun :komik:
Etrafta bulunan bütün bluetooth cihazlarını kapattım. Akıllı saat dahil sensörleri gördü ama Zwift Companion uygulaması dışında bilgisayara sensörleri tanıtıp bağlamayı beceremedim.
Hocam Companion'dan dolayi yapiyor demek. Bir de ondan kopartip deneyebilir misin? Bu sefer de Companion'a baglanamayacaksindir.

• Beğen
Tepkiler: trainspotting35
@trainspotting35 companion ile sensörleri bağladıysan, PC'deki zwift'in sağ üst köşesinden sensörleri BT ile değil companiondan bağla seçeneğini seçtiğinde sorunun çözülecektir diye düşünüyorum.
Bu arada belki bilinmiyordur.
Zwift aboneliğini Apple üzerinden ödeme şeklinde seçerseniz 15 dolar yerine 49,95 TL

Bilgi için teşekkür ederim ama zaten o şekilde yapıyorum bilgisayarın bluetoothuna bağlarken direkt bluetooth Companion ile bağlarken diğer seçeneği seçiyorum.

---

Son düzenleme:
@trainspotting35 companion ile sensörleri bağladıysan, PC'deki zwift'in sağ üst köşesinden sensörleri BT ile değil companiondan bağla seçeneğini seçtiğinde sorunun çözülecektir diye düşünüyorum.
Bu arada belki bilinmiyordur.
Zwift aboneliğini Apple üzerinden ödeme şeklinde seçerseniz 15 dolar yerine 49,95 TL
Apple üzerinden ödeme olayını açabilir misiniz biraz
Teşekkürler

İos sürümünü indirip aboneliği ios sürümü üzerinden başlatırsanız 15 dolar yerine 50 tl ödüyorsunuz.
@Homer Yaptığım araştırmalar sonucu direkt laptop a bluettooh sensörleri bağlamayı desteklemiyor zwift.

@trainspotting35 ben ant ile kullanıyorum PC'de. Dün yeni elite trainer alan arkadaşım da başaramadı. Bilgilendirme için teşekkürler.

• Beğen
Uygun yollu ant+ dongle yok mudur piyasada?

Aliexpresste 10 dolar :(

Uzun uğraşlar sonucunda Elit qubo digital b smart trainerimi pc ye bluettooh üzerinden bağlayabildim.
Win 8.1le ne kadar uğraştıysam da bir türlü bağlayamadım. pc yi win 10'a yükseltince sorunsuz bir şekilde sensörleri gördü. Zwift, laptop bluettooht sensörlerini destekliyor. Sizin sorununuz da Windows sürümüyle alakalı olabilir.
İos sürümünü indirip aboneliği ios sürümü üzerinden başlatırsanız 15 dolar yerine 50 tl ödüyorsunuz.
@Homer Yaptığım araştırmalar sonucu direkt laptop a bluettooh sensörleri bağlamayı desteklemiyor zwift.
İos sürümü üzerinden başlattıktan sonra android veya bilgisayardan kullanabiliyor muyuz?

Son düzenleme:
  • Beğen
Uzmanlara göre bir sorum var Zwift uygulamasını bilgisayarıma kurdum telefonuma da Zwift Companion u kurdum bunda bir problem yok bu şekilde sensörlerim ile bağlantı kurup kullanabiliyorum. Ortak wiriless ağını kullanarak. Bilgisayarımda bluetooth mevcut sensörleri oraya tanıtıyorum bağlandı gözüküyor zwift uygulamasına giriyorum sensörleri tanıt bölümünden üstte Companion değil bluetooth kısmınıda seçiyorum (Bu çabam telefondan kurtulmak.) lakin sensörlerimi zwift görmüyor yanlış birşeyler mi yapıyorum acaba.

Tek bir cihaza bağlanıyor olabilir. ben de bu akşam keşfettim. hem zwift hem elite programına bağlayamaıdm.

• Beğen
Uzmanlara göre bir sorum var Zwift uygulamasını bilgisayarıma kurdum telefonuma da Zwift Companion u kurdum bunda bir problem yok bu şekilde sensörlerim ile bağlantı kurup kullanabiliyorum. Ortak wiriless ağını kullanarak. Bilgisayarımda bluetooth mevcut sensörleri oraya tanıtıyorum bağlandı gözüküyor zwift uygulamasına giriyorum sensörleri tanıt bölümünden üstte Companion değil bluetooth kısmınıda seçiyorum (Bu çabam telefondan kurtulmak.) lakin sensörlerimi zwift görmüyor yanlış birşeyler mi yapıyorum acaba.
Bilgisayara bluetooth sensörlerini tanıtmayın. Bluetooth ayarlarından cihazı kaldırın. Sadece bluetooth açık kalsın. Ayrıca tek bir programa bağlanabiliyorsunuz. İşletim sistemi win 10 olmalı.

• Beğen
Uzun uğraşlar sonucunda Elit qubo digital b smart trainerimi pc ye bluettooh üzerinden bağlayabildim.
Win 8.1le ne kadar uğraştıysam da bir türlü bağlayamadım. pc yi win 10'a yükseltince sorunsuz bir şekilde sensörleri gördü. Zwift, laptop bluettooht sensörlerini destekliyor. Sizin sorununuz da Windows sürümüyle alakalı olabilir.

İos sürümü üzerinden başlattıktan sonra android veya bilgisayardan kullanabiliyor muyuz?
Evet tabii cunku hesabinizi uzatiyorsunuz aslinda ve her yerden hesabiniza ulasabiliyorsunuz.

• Beğen
Tepkiler: Carpediem77
Dün sürüş esnasında yanımdan biri geçti abartmıyorum saatteki hızı 150 km vardı :) öyle bir geçti ki 1-2 sn görebildim.Eğimi olmayan bir yol.
Adam kesin evde motor takmış ,sistem kurmuş :D:D:D

• Hahaha
Tepkiler: geniusbjk
@Carpediem77 super bilginiz icin cok teşekkür ederim. Windows u 10 a yukselttim telefona falan ihtiyac duymadan bluetooth ile sensorleri bagladim. Sıkıntısız,kesintisiz 10 km tur bile attım. Cok tesekkur ederim tekrardan.

ios üzerinden üyeliği başlattık diyelim. Daha sonra android veya pc platformlarında login olup kullanabiliyoruz değil mi? Sürekli ios ile kullanmak zorunda değiliz sanırım?

Arkadaşlar elite smart turno aldım.bu islerden çok anlayan biri değilim.bu ürünü bir türlü ne telefona ne bilgisayara baglayabildim.allah rızası için bana yardımcı olsun
Şimdi ben ant dongle alsam bu sorun çözülür mü yoksa ürün üzerinde gelen missuri b cihazı bozuk olabilir mi

@Abdülkadir Ergin ios surumunde kullanip android de belki giremeyebilirsiniz diye düşünüyorum. Net bilgi veremiyorum ne yazik ki.
@Yusuf2779 missuri b dediginiz cihaz bluetooth baglantisi saglayan bir cihaz degil mi pili bitmis olmasin.

Elite Direto aldım ve aynı sorunu ben yaşıyorum. Pc Windows 10 olmasına rağmen bluetoohtu görmüyor. siz nasıl çözdünüz acaba

Geri