trainspotting35
Forum Bağımlısı
- Tepki
- 23.331
- Başlangıç
- 2016—17
- Bisiklet
- Orbea
- Bisiklet türü
- Yol bisikleti
@anilac tacx vortex bunu zaten yapıyor. almak isteyenlere bilgi olsun.
az önce sitesinden baktım yine smart kategorisinde. Hoş bu markada interaktif diye bi kategori de yok.
Hocam Companion'dan dolayi yapiyor demek. Bir de ondan kopartip deneyebilir misin? Bu sefer de Companion'a baglanamayacaksindir.Etrafta bulunan bütün bluetooth cihazlarını kapattım. Akıllı saat dahil sensörleri gördü ama Zwift Companion uygulaması dışında bilgisayara sensörleri tanıtıp bağlamayı beceremedim.
Apple üzerinden ödeme olayını açabilir misiniz biraz@trainspotting35 companion ile sensörleri bağladıysan, PC'deki zwift'in sağ üst köşesinden sensörleri BT ile değil companiondan bağla seçeneğini seçtiğinde sorunun çözülecektir diye düşünüyorum.
Bu arada belki bilinmiyordur.
Zwift aboneliğini Apple üzerinden ödeme şeklinde seçerseniz 15 dolar yerine 49,95 TL
İos sürümü üzerinden başlattıktan sonra android veya bilgisayardan kullanabiliyor muyuz?İos sürümünü indirip aboneliği ios sürümü üzerinden başlatırsanız 15 dolar yerine 50 tl ödüyorsunuz.
@Homer Yaptığım araştırmalar sonucu direkt laptop a bluettooh sensörleri bağlamayı desteklemiyor zwift.
Uzmanlara göre bir sorum var Zwift uygulamasını bilgisayarıma kurdum telefonuma da Zwift Companion u kurdum bunda bir problem yok bu şekilde sensörlerim ile bağlantı kurup kullanabiliyorum. Ortak wiriless ağını kullanarak. Bilgisayarımda bluetooth mevcut sensörleri oraya tanıtıyorum bağlandı gözüküyor zwift uygulamasına giriyorum sensörleri tanıt bölümünden üstte Companion değil bluetooth kısmınıda seçiyorum (Bu çabam telefondan kurtulmak.) lakin sensörlerimi zwift görmüyor yanlış birşeyler mi yapıyorum acaba.
Bilgisayara bluetooth sensörlerini tanıtmayın. Bluetooth ayarlarından cihazı kaldırın. Sadece bluetooth açık kalsın. Ayrıca tek bir programa bağlanabiliyorsunuz. İşletim sistemi win 10 olmalı.Uzmanlara göre bir sorum var Zwift uygulamasını bilgisayarıma kurdum telefonuma da Zwift Companion u kurdum bunda bir problem yok bu şekilde sensörlerim ile bağlantı kurup kullanabiliyorum. Ortak wiriless ağını kullanarak. Bilgisayarımda bluetooth mevcut sensörleri oraya tanıtıyorum bağlandı gözüküyor zwift uygulamasına giriyorum sensörleri tanıt bölümünden üstte Companion değil bluetooth kısmınıda seçiyorum (Bu çabam telefondan kurtulmak.) lakin sensörlerimi zwift görmüyor yanlış birşeyler mi yapıyorum acaba.
Evet tabii cunku hesabinizi uzatiyorsunuz aslinda ve her yerden hesabiniza ulasabiliyorsunuz.Uzun uğraşlar sonucunda Elit qubo digital b smart trainerimi pc ye bluettooh üzerinden bağlayabildim.
Win 8.1le ne kadar uğraştıysam da bir türlü bağlayamadım. pc yi win 10'a yükseltince sorunsuz bir şekilde sensörleri gördü. Zwift, laptop bluettooht sensörlerini destekliyor. Sizin sorununuz da Windows sürümüyle alakalı olabilir.
İos sürümü üzerinden başlattıktan sonra android veya bilgisayardan kullanabiliyor muyuz?
Faydalı olabildiysem ne mutlu bana. Sağlıklı sürüşler@Carpediem77 super bilginiz icin cok teşekkür ederim. Windows u 10 a yukselttim telefona falan ihtiyac duymadan bluetooth ile sensorleri bagladim. Sıkıntısız,kesintisiz 10 km tur bile attım. Cok tesekkur ederim tekrardan.
İos sürümünü indirip aboneliği ios sürümü üzerinden başlatırsanız 15 dolar yerine 50 tl ödüyorsunuz.
@Homer Yaptığım araştırmalar sonucu direkt laptop a bluettooh sensörleri bağlamayı desteklemiyor zwift.
Uzun uğraşlar sonucunda Elit qubo digital b smart trainerimi pc ye bluettooh üzerinden bağlayabildim.
Win 8.1le ne kadar uğraştıysam da bir türlü bağlayamadım. pc yi win 10'a yükseltince sorunsuz bir şekilde sensörleri gördü. Zwift, laptop bluettooht sensörlerini destekliyor. Sizin sorununuz da Windows sürümüyle alakalı olabilir.
İos sürümü üzerinden başlattıktan sonra android veya bilgisayardan kullanabiliyor muyuz?