Scudo Sports

Zwift

İyi akşamlar. Ben de bir şey sormak istiyorum.. tacx vortex sahibiyim ve Zwift ile sorunsuz kullanıyorum. Samsung Galaxy watch saatimin kalp ritmi ( heart rate) ozelligini trainer ile eşleştirip kullanmak istiyorum. Bu konuda bilgi sahibi olan var mı. Teşekkürler

Ayni soruyu ben de merak ediyorum. Vortex + Xiaomi. Cevap bulursaniz bilgilendirirseniz sevinirim.

Ancak benim okudugum HeartRate olcen aletin bunu 'broadcast' etmesi gerekiyor, bizim saatler muhtemelen yapmadigi icin tahminim bu yuzden goremiyor.
Dün akşam bende ios tan üyelik açtım ancak PC de profil free trial olarak gözüküyor.
Ilk bir hafta belesh :) o yuzden oyle gozukuyor. Sonra taksimetre calisir :D
Bu akşam saat 19,00 da grup sürüşümüz var (1,5 - 2,00 W/KG) . Katılmak isteyen arkadalar zwift üzerinden arkadaş olarak beni eklerlerse davet atabilirim.
Grup suruslerini hep cok sevmisimdir, ama nedense Zwiftte normal pedallarken 100Watt'i zor goruyor (Bisiklet MTB oldugu icin tekerlegi de sehir tekerligi yaptim ve bu degerler biraz duzelmis hali bir de). Kalibrasyon vs. hersey OK gozukuyor ama yuksek Watt'lara cikmak icin bayagi bir kasiyorum. Duzelttigim anda (yine sehir lastigi ama biraz daha duz birsey siparis ettim - ki insallah bundandir) ben de katilmak isterim.

Yoksa workout'larla zorlanarak devam :/

Son düzenleme:
Scudo
Windows 7 de calışıyor mu arkadaşlar ?

Bugün 18:15'te sanal yarış varmış:

92243900_831989867323457_6835949632841842688_o.jpg

92575466_831989910656786_6918141537222131712_o.jpg

92133113_831989963990114_4521170952758755328_o.jpg

igsport ve magene olmak üzere birer adet sensörüm mevcut. mageneyi yeşil ışıklı olarak hız sensörü ve igsportu da kırmızı ışıklı olarak kadans sensörü tanımlıyorum. garminim her ikisini de görüyor fakat zwiftte hız sensörünü görmüyor. Kadans sensörünü hem hız hem de kadans olarak görüyor fakat sadece kadans değerini okuyor.
Zwift uygulamasını hem bilgisayarda hem de telefonda denedim fakat sıkıntı aynı. :agla:

igsport ve magene olmak üzere birer adet sensörüm mevcut. mageneyi yeşil ışıklı olarak hız sensörü ve igsportu da kırmızı ışıklı olarak kadans sensörü tanımlıyorum. garminim her ikisini de görüyor fakat zwiftte hız sensörünü görmüyor. Kadans sensörünü hem hız hem de kadans olarak görüyor fakat sadece kadans değerini okuyor.
Zwift uygulamasını hem bilgisayarda hem de telefonda denedim fakat sıkıntı aynı. :agla:
Bu sorun bende de vardı sanıyorum ki sorunun nedeni magene sensörler sadece ant+ ile zwifte bağlanabiliyor. Eğer bluetooth ile zwift e bağlanıyorsanız hız sensörü olarak görmüyor.

@matasa igsport sensoru yesil isik kirmizi isik mantigiyla çalışmıyor c61 se kadans, spd61 se hiz oluyor diye biliyorum. Magene de kirmizi yesil olayi var.
@meteor hayir ben bluetooth ile bagliyorum.

@trainspotting35 Haklısınız igsport sensörüö c61. yani kadans sensörü. Fakat mageneyi telefon ve bilgisayarın görmeme nedeni bluetooth versiyonu olabilir mi?
bilgisayarımınki 4.0, telefonumunki ise 4.2. Sizin cihazınızın bluetooth versiyonu nedir?

@matasa ben versiyonları bilmiyorum ama ben telefona degil bilgisayara bağlıyorum cihazlari. Magene hiz ve hrm, igs c61 kadans sensorum var.

Sadece bluetooth bağlantısını kullanıyorsanız tahminimce sebebi telefonun ve bilgisayarın birden fazla bluetooth bağlantısına izin vermemesi olabilir. Nette yaptığım ufak bir araştırmada Bluetooth 5 öncesi versiyonlarda bu desteklenmediğini öğrendim.
Bu sorun bende de vardı sanıyorum ki sorunun nedeni magene sensörler sadece ant+ ile zwifte bağlanabiliyor. Eğer bluetooth ile zwift e bağlanıyorsanız hız sensörü olarak görmüyor.

Ben megane sensörünü telefondan bluetooth aracılığıyla bağladım ve hız sensörü olarak kullanıyorum.

@Ozan Duran Evet 4.0 ile 5.0 arasında baglanabilir cihaz sayısı farklıymış.
Ama ben sadece tek sensörü baglamaya çalıştığımda da baglanamadı. Sensoru garmin ant ile görüyor. belki de sensorun bluetoothunda sorun vardır.
Teşekkur ederim ilginize.

@matasa igsport sensoru yesil isik kirmizi isik mantigiyla çalışmıyor c61 se kadans, spd61 se hiz oluyor diye biliyorum. Magene de kirmizi yesil olayi var.
@meteor hayir ben bluetooth ile bagliyorum.
Ben telefonun bluetooth u ile denemedim hiç ipad ile denediğimde hız sensörü olarak görmedi Mageneyi. Kadansı görüyor ama hızı görmüyor.

290F7162-CC53-4F1A-B114-C69DC41A29EA.png

arkadaşlar merhaba. İphone 7 plus kullanıyorum. Telefonuma uygulamayı indirdim. Garmin 520, hız sensörü, kadans sensörü ve nabız sensörüm var. Uygulamanınbu ekranına geldiğimde hız sensörünü bulamıyor. Telefonumun bluetotutu açık. garmin cihazımı açtıgımda pedalı hız sensörünü ve diğer sensörleri görüyor. aynı anda iki cihaza baglanamıyor tarzı mesajları okuyunca, hız sensörünü garmin cihazından silip tekrar zwift uygulamasıyla eşleştirmek istedim. Yine olmadı. Çözüm önerisi olan var mıdır 🙂

223074 dosyayı görüntüle
arkadaşlar merhaba. İphone 7 plus kullanıyorum. Telefonuma uygulamayı indirdim. Garmin 520, hız sensörü, kadans sensörü ve nabız sensörüm var. Uygulamanınbu ekranına geldiğimde hız sensörünü bulamıyor. Telefonumun bluetotutu açık. garmin cihazımı açtıgımda pedalı hız sensörünü ve diğer sensörleri görüyor. aynı anda iki cihaza baglanamıyor tarzı mesajları okuyunca, hız sensörünü garmin cihazından silip tekrar zwift uygulamasıyla eşleştirmek istedim. Yine olmadı. Çözüm önerisi olan var mıdır 🙂
Merhaba, garmin sensörleri ant+ bağlantısını kullanır. Telefonla kullanabilmek için bluetooth destekli sensörlere ihtiyacınız var. Ya da bilgisayar için usb ant+ stick'lerine ihtiyacınız var.

Teşekkür ederim. Bilgisayarda kullanmak için ant + stick mutlaka almam gerektiğini biliyordum ama telefon için direkt bluetouth la işi çözerim diye umuyordum. Telefona tanıtmam için ne yapmam gerekiyor peki ?

Üyeliği 7 Nisan'da apple üzerinden başlattım ve bugün bir haftalık ücretsiz deneme sürümü bitti. Kredi kartından parayı çekmiş fakat şöyle bir uyarı geliyor "join now" a tıkladığım zaman tekrar ödeme sayfasına yönlendiriyor. Bilgisi olanlar açıklayabilir mi?
1586701378807374600344.jpg

Üyeliği 7 Nisan'da apple üzerinden başlattım ve bugün bir haftalık ücretsiz deneme sürümü bitti. Kredi kartından parayı çekmiş fakat şöyle bir uyarı geliyor "join now" a tıkladığım zaman tekrar ödeme sayfasına yönlendiriyor. Bilgisi olanlar açıklayabilir mi?223085 dosyayı görüntüle

Bende de paranın çekilip üyeliğin yenilenmemesi durumu olmuştu, sitedeki "contact us" kısmına durumu açıkladım, sonrasında 3-4 mailleşmeyle çözüldü.

• Beğen
Tepkiler: Carpediem77
Aşağıdaki Challenge için Newyork haritasında sürmem lazım ama bulamıyorum. Nereden bu NY bilen var mı?

(link)

Geri