geniusbjk
Daimi Üye
- Tepki
- 343
- İsim
- Ugur M.
- Başlangıç
- 1986—87
- Bisiklet
- Diğer
- Bisiklet türü
- Yol bisikleti
İyi akşamlar. Ben de bir şey sormak istiyorum.. tacx vortex sahibiyim ve Zwift ile sorunsuz kullanıyorum. Samsung Galaxy watch saatimin kalp ritmi ( heart rate) ozelligini trainer ile eşleştirip kullanmak istiyorum. Bu konuda bilgi sahibi olan var mı. Teşekkürler
Ayni soruyu ben de merak ediyorum. Vortex + Xiaomi. Cevap bulursaniz bilgilendirirseniz sevinirim.
Ancak benim okudugum HeartRate olcen aletin bunu 'broadcast' etmesi gerekiyor, bizim saatler muhtemelen yapmadigi icin tahminim bu yuzden goremiyor.
Ilk bir hafta beleshDün akşam bende ios tan üyelik açtım ancak PC de profil free trial olarak gözüküyor.
Grup suruslerini hep cok sevmisimdir, ama nedense Zwiftte normal pedallarken 100Watt'i zor goruyor (Bisiklet MTB oldugu icin tekerlegi de sehir tekerligi yaptim ve bu degerler biraz duzelmis hali bir de). Kalibrasyon vs. hersey OK gozukuyor ama yuksek Watt'lara cikmak icin bayagi bir kasiyorum. Duzelttigim anda (yine sehir lastigi ama biraz daha duz birsey siparis ettim - ki insallah bundandir) ben de katilmak isterim.Bu akşam saat 19,00 da grup sürüşümüz var (1,5 - 2,00 W/KG) . Katılmak isteyen arkadalar zwift üzerinden arkadaş olarak beni eklerlerse davet atabilirim.
Yoksa workout'larla zorlanarak devam :/
Son düzenleme: