Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Zwift

Merhabalar. Sanirim ilk defa böyle bir satın alımda zorlandim. Zwift satın alma butonu veya uygulama içinde nereden alınıyor? Android ve iphone 2 ayrı yerde deniyorum bir türlu satın almayı bulamadım 😡 kendimde sorun aramaya başladım bu kadar beceriksiz olmamam lazim😀

Scudo
Merhabalar. Sanirim ilk defa böyle bir satın alımda zorlandim. Zwift satın alma butonu veya uygulama içinde nereden alınıyor? Android ve iphone 2 ayrı yerde deniyorum bir türlu satın almayı bulamadım 😡 kendimde sorun aramaya başladım bu kadar beceriksiz olmamam lazim😀
Companion üzerinden alacaksanız home kısmına tıklayın, açılan yerin içinde shop kısmına tıklayın sizi web sitesine yönlendirecek. Membership yazısına tıklayın açılan sayfanın alt kısmında kutuyu tık yaptıktan sonra sepetinize ekleyip daha sonraki adımları takip ederek alabilirsiniz

Screenshot_20230107_172700_Companion.jpg

Screenshot_20230107_172713_Chrome.jpg

Screenshot_20230107_172728_Chrome.jpg

Hocam buraya kadar geldim sepete ekle diyorum ama sonrasında ödeme sayfasında sepete ekli ürün görünmüyor diyor.. yanlış yaptığımı düşündüm ama olması gerektiği gibi yapmışım aslında..

Hocam buraya kadar geldim sepete ekle diyorum ama sonrasında ödeme sayfasında sepete ekli ürün görünmüyor diyor.. yanlış yaptığımı düşündüm ama olması gerektiği gibi yapmışım aslında..
Biryerde hata yapıyorsunuz ozaman, şimdi denedim sepete ekleniyor üyelik ve ödeme adımları sorunsuz işliyor.

• Beğen
Tepkiler: ufuq81
PC den yapmayı denese ya.

• Beğen
Tepkiler: ufuq81
Pc den deneyeyim en iyisi. Tesekkur ederim tekrardan. Hayirli aksamlar dilerim

• Beğen
Tepkiler: Adil ÜNALDI
Companion üzerinden üyelik ücreti ödeme hatasını ben de yaşıyorum.

Son düzenleme:
Bu hafta Zwift'de 8 etaplik bir yaris vardi. Epey de populer ve kiran kirana bir yaris oldu. Tum etaplari kaydedip ozetlerini yukledim.
Mart ayinda 14 etaplik "world tour" planlaniyor. Meraklisina tavsiye ederim. @sccetin
Kayit olmak icin (link)
Son etap uzun bir zamana karsiydi ve Alp rampasinda bitiyordu. Hem duzculere hem yokusculara sans veren bir profildeydi.
hiamigo 350w basacam, etabi alacam diye ciktim ama yigidin harman oldugu yerde ufak farkla 6. olabildim. Birinci bizim endgameboss oldu tabii.

Bu hafta Zwift'de 8 etaplik bir yaris vardi. Epey de populer ve kiran kirana bir yaris oldu. Tum etaplari kaydedip ozetlerini yukledim.
Mart ayinda 14 etaplik "world tour" planlaniyor. Meraklisina tavsiye ederim. @sccetin
Kayit olmak icin (link)
Son etap uzun bir zamana karsiydi ve Alp rampasinda bitiyordu. Hem duzculere hem yokusculara sans veren bir profildeydi.
hiamigo 350w basacam, etabi alacam diye ciktim ama yigidin harman oldugu yerde ufak farkla 6. olabildim. Birinci bizim endgameboss oldu tabii.

TT yarışa Alpe Du'Zwift rotasını eklemeleri garip olmuş.

Kayit olmak icin (link)

Tebrikler güzel basıyorsunuz :harika:

Kayit olmak icin (link)

Videolara telifsiz müzik atsan iyi olacak gibi, sessiz izlemek biraz sıkıcı oluyor, en azından benim açımdan 🙂

Videolara telifsiz müzik atsan iyi olacak gibi, sessiz izlemek biraz sıkıcı oluyor, en azından benim açımdan 🙂
Ugrasmaya zaman yok. Hem herkesin muzik tercihi baska.

TT yarışa Alpe Du'Zwift rotasını eklemeleri garip olmuş.
Duz tt ile tirmanis tt sureleri esit olsun diye. Istedikleri gibi de oldu. Agir duzculer de hafif yokuscular da yakin zamanlar yapti.

• Beğen
Tepkiler: Adil ÜNALDI
Arkadaşlar selam,

Antrenmanın başında sorun yaşamazken 10 dk dan sonra çok kısa aralıklarla watt değerlerim düşüyor. Örneğin 180 watt basarken birden 135-140 civarına düşüyor stabil bir watt değerine ulaşamıyorum. Fiziki olarak güçte herhangi bir sorun yok. Çok uzun kullanmadım ancak tacx uygulamasında sorun yok gibi, garmin de de sorun yok gibi duruyor ancak zwiftte değerler düşüyor.

Trainer tacx flux S, ipad 10. nesil ve windows laptopta denedim. Zwift ERG modu açık.

Başına geleni gördüm ama forumda mı gördüm başka bir yerde mi bulamadım açıkçası.

Çözümü bilen varsa,destek olursa sevinirim.

XWdvSZQK-eVAP0sOJQsY6dzodGJ-MltHGItufWAUHWo-2048x1423.jpg

Arkadaşlar zwift e yeni başlıyorum. Bir hesap açtım. Daha doğrusu kim bilir ne zaman açmışım zira mailimin hali hazırda olduğunu söyledi :) ben şok :) sanırım kim bilir ne zaman nedir bir kurcalayayım diye açıp unutmuşum :) neyse şifre falan yeniledim. Programa girdim.

Yalnız çözemediğim bir kaç şey var.

Anladığım kadarıyla 25 kmlik deneme süresi bitince benden ödeme isteyecek. O zaman ödemeyi ios kullanan tablete yukledigim app'ten yapmam gerekiyor anladığım kadarıyla. Böylece 50 tl ye üyelik açmış olacağım.

App i android telefona da yükledim ve trainer'la esleştirip deneme sürüşüne girip kontrol ettim o da ok.. watt hız hepsini gösteriyor.

Yalnız bilgisayarda kullanacağım zwift'i tabii oraya da app i yükledim. Fakat bilgisayarım bluetooth desteğine sahip değil. Bu durumda bir ant+ dongle alsam sorun olmaz sanırım.

Bir de zwift ve training peaks i eşleştirdim. Fakat uygulamaya girip baktığımda custom workouts da training peaks deki antremanları göremiyorum. Burda problem ne olabilir?

Arkadaşlar zwift e yeni başlıyorum. Bir hesap açtım. Daha doğrusu kim bilir ne zaman açmışım zira mailimin hali hazırda olduğunu söyledi :) ben şok :) sanırım kim bilir ne zaman nedir bir kurcalayayım diye açıp unutmuşum :) neyse şifre falan yeniledim. Programa girdim.

Yalnız çözemediğim bir kaç şey var.

Anladığım kadarıyla 25 kmlik deneme süresi bitince benden ödeme isteyecek. O zaman ödemeyi ios kullanan tablete yukledigim app'ten yapmam gerekiyor anladığım kadarıyla. Böylece 50 tl ye üyelik açmış olacağım.

App i android telefona da yükledim ve trainer'la esleştirip deneme sürüşüne girip kontrol ettim o da ok.. watt hız hepsini gösteriyor.

Yalnız bilgisayarda kullanacağım zwift'i tabii oraya da app i yükledim. Fakat bilgisayarım bluetooth desteğine sahip değil. Bu durumda bir ant+ dongle alsam sorun olmaz sanırım.

Bir de zwift ve training peaks i eşleştirdim. Fakat uygulamaya girip baktığımda custom workouts da training peaks deki antremanları göremiyorum. Burda problem ne olabilir?

ANT+ işini görür.

Costum workouts a zwiftten bakıyorsan kendin girmen için yapılmış bir bölüm orası diye biliyorum. TP den zwifte antrenman aktarabilir misin bilmiyorum

• Beğen
Tepkiler: Ceasar Bravo
ANT+ işini görür.

Costum workouts a zwiftten bakıyorsan kendin girmen için yapılmış bir bölüm orası diye biliyorum. TP den zwifte antrenman aktarabilir misin bilmiyorum

Teşekkür ederim cevap için.

Tp ile zwift senkronize olabiliyor bundan eminim. Zaten site üzerinden eşleştirme yaptim. Yani eşleşmiş gözüküyor. Fakat videolarda tarif edildiği gibi tp antremanlarını listede göremiyorum.

Tarih olarak bugüne bir workout oluşturup kontrol ettiniz mi?
Teşekkür ederim cevap için.

Tp ile zwift senkronize olabiliyor bundan eminim. Zaten site üzerinden eşleştirme yaptim. Yani eşleşmiş gözüküyor. Fakat videolarda tarif edildiği gibi tp antremanlarını listede göremiyorum.

• Beğen
Tarih olarak bugüne bir workout oluşturup kontrol ettiniz mi?
Demin onu düşündüm cidden :). Yeni oluşturmadım. Fakat 3 gün önce yazılmış ve 2 gün sonra tarihî gelen bir workout vaR. Onu atması gerekmez mi?

Ben sadece aynı gün antremanlarını görüyorum. Ben de çok düzenli bir zwift kullanıcısı değilim, belki hepsi gözüküyordur.
Demin onu düşündüm cidden :). Yeni oluşturmadım. Fakat 3 gün önce yazılmış ve 2 gün sonra tarihî gelen bir workout vaR. Onu atması gerekmez mi?

• Beğen

Trainingpeaks'teki antrenmanların power based olması gerekiyor Zwift'e aktarılması için, yanlış hatırlamıyorsam. Sizin antrenmanlarınız HR based falan olabilir mi?

Geri