Scudo Sports

Zwift

@Bahadır S.

Hadi ya:) bende birbiriyle cakisir diye hic denemedim. Cunku garminde sadece alici degil vericide gorevi gorebildigi icin:)

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Scudo
@Sefa coskun benim sorunum doğruymuş. Vortex smart'ın okuduğu kadans değerleri güvenilir değil.

(link)

@Sefa coskun hem 810 hem kol saatime verileri alabiliyorum. Önceden test etmiştim.

@Bahadır S.

Ben zwift kullanmiyorum ama yinede hem zwiftte hem trainerroad dener yazarim aksam

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

@Bahadır S. zwiftte 10 dakikalık denemede farkı ben de gördüm fakat kaydetmemişim.Trainerroad ile sürdüğümde fark olmadığını gördüm hocam.

• Beğen
Tepkiler: Bahadır S.
Ant+ usb bugün elime geçti :) yarışlarda görüşmek üzere :)

arkadaşlar bende BLUE MOTİON PRO 950 WATT HOME TRAİNER TACX var bu uygulamayı kullanmak için neler almalıyım

• Beğen
Tepkiler: caşş06
@emrecvdr
Hız sensörü ve kadans sensörü ve bir de bu sensorlerden gelen bilgileri oyuna ye aktarmak için aşağıdaki usb stick e ihtiyacınız var.

(link)

Bugün deneme şansı buldum. Bir saatlik sürüş sonunda şu ftp değerlerini verdi. Biraz fazla değil mi yahu :) Kilom 86 bu arada

d8lyqQ.png

@Ahmetkhrmn
normal görünüyor aslında 2.82 watt/kg çıkmış. 20 dk lık ftp değeri.
watt ölçeri olan bir smart trainer da mı yaptınız?

• Beğen
Tepkiler: Ahmetkhrmn
Ben dün sistemi kurdum eve.
Tacx Blue Motion Pro var bende, Edge 520 sensörlerini bağladım.
Eğlenceli bir olay, uzun süreli test etme şansım olmadı henüz ama rekabeti ateşlediği kesin, bahar gelene kadar vakit buldukça oyalanırız. :)

Bu arada Zwift üzerinde otomatik gönderim için Strava hesabımı bağladım, bir hata almıyorum ama Strava altında My Apps içinde Zwift izin verilenlerin arasında gözükmüyor.
Son zamanlarda eşleştirme sıkıntısı yaşayan oldu mu ?
Antrenmandan sonra *.fit dosyası indirip göndermek biraz zahmetli oluyor. :)

@Tolga Uşaklı ben uzunca bir süredir şöyle bir sıkıntı yaşıyorum; sürüşüm bittikten sonra "upload strava" dedikten sonra 15-20 sn donuyor ve zwift kapanıyor. ancak upload başarılı oluyor. çözemedim sebebini.

@Bahadır S. Donma ve kapanma kısmı bende de aynı oluyor.
Normali bu galiba. :)

@Bahadır S. ben daha iki uygulamayı eşleştiremediğim için Save & Exit var sadece, Upload Strava göremedim henüz.
Bende takılma falan olmuyor ama *.fit dosyasını indirip Strava hesabıma manuel gönderiyorum şimdilik.

Bir süre deneyeceğim bu şekilde, umarım çözülür.
Acaba Zwift'e paralı üyeliği almadım ondan mı eşleşmiyor otomatik ?
Daha 5 gün ücretsiz hakkım var, sonra başlayacağım üyeliğe. :)

Sistemlerin bana maliyeti aşağıdaki gibi olmuştu.
Tacx Blue Motion Pro - 500 TL - Decathlon
Garmin Edge 520 - 930 TL - Evans
Garmin ANT+ Stick - 120 TL - Evans

@Tolga Uşaklı üyelik türü ile alakalı değil. Hesabım ücretsiz iken böyle birşey yaşamamıştım. Ama nedeni nedir ona da birşey diyemiyorum

@Fatih ÇT Hayır, smart trainer'da yapmadım. Tacx blue motion trainer ile sistemin önerdiği direnç seviyesinde sürdüm. Klasik bağlama yöntemiyle kısaca. Bu yüzden hesapta bir hata olabilir mi diye düşünüyorum.

@Tolga Uşaklı

@Ahmetkhrmn

Tacx BlueMotion için dipnot: ilk kurulumdan önce lastiğiniz için sabit hava basıncı belirledikten sonra kurulumu yaparsanız daha kararlı veriler elde edersiniz. Yine de Tacx Bluemotion ile okuduğunuz değerler her zaman gerçeğin epey üzerinde çıkacaktır..

• Beğen
Tepkiler: Ahmetkhrmn
Aranızda ant + kullanan arkadaş varsa şunu soracağım. ant + sensörleri evrenselmidir. Her alıcı için (km saai, telefon) kullanılabilirmi.

@mehmetsunu ant+ Uyumlu her cihaz ile her ekipman ve sensörü eşleştirebilirsiniz.
Fikir vermesi açısından aşağıdaki listeyi değerlendirebilirsiniz;
(link)

• Beğen
Tepkiler: caşş06
@Bahadır S.

O listeye baktım bakmasınada ant + sensörleri her yerde bulmak mümkün olmuyor. Aliekspreste bazı sensörler var bunlar içinde okurlardan gelen sorulara bu sensörler akıllı telefonlar da kullanılır mealinde yorumlar yapılmış. Birde sensörün işlem hızı 4.0 iken alıcı cihaz 2.4 ghz. Bu durumda uyum sorunu olurmu cihaz desteklermi.

Geri