Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Zwift

Arkadaşlar tacx blue motion modelini almayı düşünüyorum. Zwift te rampa çıkarken direnç seviyesini kafamıza göre mi değiştiriyoruz, simülasyon yönlendirme yapıyor mu ? 6. seviyeye al tarzında. Kullanan arkadaşlar cevaplayabilirler mi?

Scudo
Merhaba,
Klasik trainerlarda Zwift için sabit bir direnç ayarlamak gerekiyor. Blue Motion için ya 3 ya da 4 olması lazım. Kurulum ekranında trainerı seçtiğinde söyleyecektir.

@apocalypse

@apocalypse bende Elite force mag gel var uygulama içerisindeyken bana Wat değerinden düşürmemi ya da yükseltmemi söylüyor. Şimdilik iPhone ile kullandığım için Watt değerini ayarlama sıkıntısı var çünkü Pc de destekliyor bu verileri. Ant+ usb lazım o da tuzlu bakalım ne yapacağız.

@mubeac
I think you'll like Mini ANT+ USB Stick Adapter for Garmin for Zwift for Wahoo. Add it to your wishlist!
(link)

@kerem.erdogan İlk kurulum yaparken 4. seviyeye alıp ayarlama yapılıyor. Daha sonra zwift içinde yokuş çıkarken direnci 6. seviyeye al, yokuş inerken 1. seviyeye al gibi direktifler veriyor mu? Yoksa hep 4. seviyede mi kullanıyoruz?

Sabit dirençte kullanıyorsunuz. Simülasyon içinde tekrar direnç değiştirtmiyor.
Bunları ancak smart trainerlarla veya powermetreniz varsa yapabilirsiniz.

@apocalypse

@apocalypse

Sabit 4.kademe de tutuyorsunuz. Bu ayar ile daha sonra oynamıyorsunuz. Bahsettiğiniz özellikleri kullanabilmek için, Elite Direto, Tacx Bushido, Real Turbo Muin ve muadili trainer'lardan kullanmanız gerekiyor.

Piyasa da Smart adı altında satılan ürünlerin tamamı, direnç seviyesini otomatik olarak değiştirmiyor. Trainer alacak olan arkadaşlar, Zwift'de yokuş çıkarken neden direnç artmıyor diye düşünüyorlarsa, yukarıdaki modellere yönelmeliler!

@Erdal Yılmaz Bu trainer ın otomatik dirençli olmadığını biliyorum. Sorum zwift bize yönlendirme yapıyor mu manuel olarak değiştirmemiz için?

@mubeac Mail atın iptal ederler ya da sipariş sonrası canlı chat var o kısıma yazarsanız yardımcı olurlar.

@apocalypse

Manuel trainler için yazıyorum. Zwift sadece kendi içerisindeki antrenmanları kullanırken yönlendirme yapar, onuda yaparken ulaşmanız gereken watt değerini göstererek yapıyor. Onun dışında direnç ayarını şu kademeye al, vitesi şu ayarda tut şeklinde bir yönlendirme yapmaz.

ben blue motion smart kullanıyorum direnci 3 veya 4 te başlıyorum düz yollarda yokuş inerken 3 te kullanıyorum , eğim arttıkcada verdiği yüzdeye göre direnci arttırıyorum , biraz daha gerçekcilik katsın diye :) , şimdi %8 lik bir eğim olan yerdede 3. cü dirençte kullanmak kolay olduğundan gerçekçilik kalmıyo ,
zwift yönlendirme yapmıyor bu arada sen kendin manuel kafana göre dirençini ayarlayabilirsin

@re_death Blue Motion trainer ı 4.seviyede sabit tutmanız lazım.
Sürüş esnasında dirençle oynarsanız ZPower ınız yanlış hesaplanacaktır. Dolayısıyla Zwift teki sanal hızınız yanlış olacaktır. Bir süre sonra Zwift' ten ban yersiniz.

• Beğen
Tepkiler: enn_es
Az önce ilk zwift sürüşümü yaptım. Rehber niteliğinde yazayım. Elite marka Smart olmayan bir trainerim var. İgs kadans sensörü ve magene hız sensörüne sahibim. İlk etapta telefona zwift mobile link uygulamasını indirdim. Laptopa zwift uygulamasını indirdim ve üyelik oluşturdum. Her iki programda da telefon ve laptop zwift uygulamasına giriş yaptım. Bu sırada zwift mobile linkten sensörler özelliğini açmanız ve telefonunun Bluetooth’unu açmanız gerekli. Laptopta gerekli yönlendirmelerle mevcut hangi sensörleriniz varsa hız, kadans, kalp vb tanıtıyorsunuz. Hemen buluyor sensörleri. Sonra tranier marka modeli seçtikten sonra 25 km lik bir sürüş yapıyorsunuz. Güle güle kullanın. Sensörler Bluetooth özellikli olmalı.

• Beğen
Tepkiler: apocalypse
@trainspotting35 telefon ile pc arasında bluetooth kopmalar yaşanabiliyor , ilk etapta bende öyle denedim , çok fazla kopma yaşadığımdan ant+ usb stick aldım direk pc den bağlanıyorum , telefonu sadece fotoğraf çekme dönüş ve diğer ıvır zıvırlar için kullanıyorum , deneme sümünde belki kopma lar problem yaşatmaz ama 25+ km sürüşlerde ve ya antremanlarda , yarışlarda kopma olursa bağlamak uzun sürebiliyor , bazen hiç bağlantı kuramıyo , can sıkıcı olabilir bu durum

@re_death Teşekkür ederim dün 25 km lik sürüş yaptım kopma yaşamadım. Uzun bir sürüşte yaşarsam tecrübelerimi buraya yazarım.

Geri