Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Zwift

İki ay önce bilgisayardan apple hesabı aldım,o hesapla arkadaşın ios telefona girip storeden zwift 50tl ye aldım,hesaba 50tl sanal kart bağladım,otomatik çekiyor parayı

hocam peki o hesapla sonuçta android telefonumuza bağlanıyoruz. ödemeyi bu aşamadan sonra anroid telefon üzerinden yapsak olmuyor mu? Yani şimdi ben dediğiniz gibi bir hesap açtım, o hesapla arkadaşın telefonuna girdim zwifte üyelik açtım ve satın aldım. Sonra arkadaşın telefondan zwift uygulamasını, kendi apple profilimi kaldırdım. Bu aşamadan sonra aylık 50 tl olarak android üzerinden yenilenebiliyor mu? yoksa arkadaşa bağlımı kalıyoruz?

Scudo
hocam peki o hesapla sonuçta android telefonumuza bağlanıyoruz. ödemeyi bu aşamadan sonra anroid telefon üzerinden yapsak olmuyor mu? Yani şimdi ben dediğiniz gibi bir hesap açtım, o hesapla arkadaşın telefonuna girdim zwifte üyelik açtım ve satın aldım. Sonra arkadaşın telefondan zwift uygulamasını, kendi apple profilimi kaldırdım. Bu aşamadan sonra aylık 50 tl olarak android üzerinden yenilenebiliyor mu? yoksa arkadaşa bağlımı kalıyoruz?
Sanal kart oluştur onun meblağsı kadar. Günü geldiğinde otomatik çeker zaten. İptal edeceğin zaman PC üzerinden girip iptal edersin.

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: sahrana
Android üzerinden ileri ki aylık ödemeleri yaparsan sıkıntı olabilir,sanal karttan otomatik ödeme talimatı oluştur en temizi,her ay otomatik çeker parayı,işlem yaptığın telefona da bağlı değilsin,farklı bir ios telefondan apple kimliğinle giriş yapıp ödeme talimatını da iptal edebilirsin.

Herkese selam, kışım gelmesi ve hava şrtlarının bisiklet sürüşünü engellemesi nedeniyle eve trainer aldım. Elite novo force modelini, ant+ ile zwift uygulamasına bağlanıyorum fakat bir sorun var. Sürüş yaptığım sırada veriler uygun değil gibi geliyor. Bugün 50 dakikalık bir sürüş yaptım ve 37 ortalama hız ile bitirdim. Zwiftteki rota her ne kadar düz gözükse de 37 yüksek geldi bana ve wat olarakta ortalama 242 wat yapmışım. Trainerı nasıl kalibre edebilirim? Yardımcı olabilecek var ise bana yazabilir mi? Teşekkür ederim

• Beğen
Tepkiler: Adil ÜNALDI
Mandalla alakalı o. Şimdi @trainspotting35 Çetin bey inanmaz ama (D) gurubu yarışlarda öyle ortamalar yapmışlığım da vardır. Havamı da atmadan geçmeyeyim.

(link)

• Hahaha
Tepkiler: trainspotting35
Bende bir tane paylaşayım.. Gerçek hayatta 100 km üzeri bir sürüşte yapamayacağım bir ortalama :koptum: :koptum:

(link)

Ekran görüntüsü 2021-10-19 125556.jpg

zwift academy sonrası todays plan sitesinin benim için yaptığı analiz. Bana git peloton çek diyor :)

18 Ekim 2021'den itibaren, 90 günlük bir süre boyunca seçili Zwift segment ve rotalarındaki en aktif kişiye (link) rozeti verilecekmiş. Tabii bu rozet sadece Strava'da gözükecektir. Çok matah bir şey olmasa da ilgilenenlerin bilgisine :)

ll.png

Dahil olan segmentler:

Watopia

• (link)
  • (link)
  • (link)
  • (link)
Richmond

• (link)
  • (link)
London

• (link)
  • (link)
New York

• (link)
  • (link)
Innsbruck

• (link)
  • (link)
Yorkshire

• (link)
  • (link)
Makuri Islands

• (link)
  • (link)
France

• (link)
  • (link)
  • (link)
Paris

• (link)
Kuymak: (link)

iOS üstünde nasıl satın alım yapılıyor? Android arasında fiyat farkı varmı?

arasında 100 TL'ye yakın bir fark var. Sanırsam oyunu indirip telefon içerisinde açıkken satın alım yapıyorsun. @trainspotting35 Çetin daha iyi bilir. O IOs üzerinden alıyor.

• Beğen

Merhaba, ios cihazına zwift indirip üye olma adımlarını takip edeceksin. Hiç zor değil deneyince göreceksiniz. 😀

• Beğen
iOS hesabı oluşturun telefona indirip Zwift i yada iOS hesabı olan cihaza giriş yapıp üyelik başlatın sanal kart tanımlarsanız sizin için daha iyi olur para yükledikçe abonelik devam eder. 49.99 du galiba iOS ta.

• Beğen
Tepkiler: Adil ÜNALDI
iOS hesabı oluşturun telefona indirip Zwift i yada iOS hesabı olan cihaza giriş yapıp üyelik başlatın sanal kart tanımlarsanız sizin için daha iyi olur para yükledikçe abonelik devam eder. 49.99 du galiba iOS ta.

Yani sıfırdan yeni bir hesep açmak gerekiyor ios üstünden. Peki android de kullandığım hesabı kullanamıyor muyum?

Yani sıfırdan yeni bir hesep açmak gerekiyor ios üstünden. Peki android de kullandığım hesabı kullanamıyor muyum?
İos ta kayıt yapın sonra aynı mail ve şifre ile yani Zwift e girdiğiniz android sisteminden devam edin. Dilerseniz aynı mail şifre ile bilgisayardan girin.
Ama para ödediğiniz yer iOS olmalı.

IPhone üzerinden zwift'e giriş yapabilen var mı. Kullanıcı adı ve şifre girdikten sonra atıyor.

IPhone üzerinden zwift'e giriş yapabilen var mı. Kullanıcı adı ve şifre girdikten sonra atıyor.
Benim de zwift deneme sürümü bitti ve arkadaşım giriş yapamadığı için hala yenileyemedim. Son güncellemeden kaynaklıymış. Bir kaç yerde dili değiştirip eski haline getirince düzeltildiği söylenmiş, benim arkadaşımda olmadı. Belki şimdiye sizde düzelmiş olabilir ya da denemediyseniz, denemekte fayda var.

Benim de zwift deneme sürümü bitti ve arkadaşım giriş yapamadığı için hala yenileyemedim. Son güncellemeden kaynaklıymış. Bir kaç yerde dili değiştirip eski haline getirince düzeltildiği söylenmiş, benim arkadaşımda olmadı. Belki şimdiye sizde düzelmiş olabilir ya da denemediyseniz, denemekte fayda var.
Dün gece yabancı facebook grubunda okumuştum. Dili Almanca yapınca giriyormuş, daha sonra istediğiniz dile çevirin yazıyordu.

Bugün de durum düzelmedi.

• Üzgün
Tepkiler: Hami Bulut
Geri