Hami Bulut
Forum Bağımlısı
- Tepki
- 1.554
- İsim
- Hami Bulut
- Başlangıç
- 2011—12
- Bisiklet
- Diğer
- Bisiklet türü
- Yol bisikleti
Yok sağda geri sayım başladı sonra kayboldu. Neyse bir dahaki sürüşe artıkGirişte katıl seçeneği olması gerekiyordu.
Önden yaldır yaldır giden senmiydin 😂😂çok yokuşlu ama çok renkli bir haritaydı. uzun zamandır da bu kadar Türk bayrağını bir arada görmemiştim. herkese teşekkürler..
grupça beraber çıkacağız diye düşünüyordum fakat Adil abi kaçışı başlatınca bende beraberindeydim sonra sabit watt'da çıktım 😁çok yokuşlu ama çok renkli bir haritaydı. uzun zamandır da bu kadar Türk bayrağını bir arada görmemiştim. herkese teşekkürler..
Adil kaçarken dizi eline aldı. 😀😀 Yokuşun mantığı düşük tempo sabit çıkacaksın fiti fiti. Hami hocam gibi.grupça beraber çıkacağız diye düşünüyordum fakat Adil abi kaçışı başlatınca bende beraberindeydim sonra sabit watt'da çıktım 😁
Asıl tırmanış Adil'in bıraktığı noktadan sonra başlıyordu, uzun bir süre %10+ eğimler var. Formum iyi değil halen, her ne kadar nabızı ıyi kontrol ettiysemde ayaklar çevirmedi pedalları 🤣🤣Adil kaçarken dizi eline aldı. 😀😀 Yokuşun mantığı düşük tempo sabit çıkacaksın fiti fiti. Hami hocam gibi.
O watlara diz mi dayanır maaşalllahın var.Benim de sağ dizim cızırdadı ama ağrı sabit kalınca bırakmadım artık.
Yahu solda birşey çıktı sprint etabı sandım bastım. Sonrasında gurup dağılınca bende kendi başıma gittim.grupça beraber çıkacağız diye düşünüyordum fakat Adil abi kaçışı başlatınca bende beraberindeydim sonra sabit watt'da çıktım 😁
Ben dün çok yüklendim. Birde gece baya alkol aldım geç saatlere kadar. Bugün azuyku ve bir tas çorba ile katıldım. Sekiz kilometre kalmıştı. Çıksam çıkardım ama risk almak istemedimAdil kaçarken dizi eline aldı. 😀😀 Yokuşun mantığı düşük tempo sabit çıkacaksın fiti fiti. Hami hocam gibi.
O watlara diz mi dayanır maaşalllahın var.
Aklıma gelen bir isim var ama 😂Yok hocam ya 200 w lafı olmaz aslında, doğru düzgün basamıyoruz ki. Yarın sabaha da koşu var ve kıçım fena acıyor dize dizlik takıcam hadi diğerine napcam bilmiyorum
Tebrikler daha düz etaplarda görüşmek üzere yarın hava güzel haftaiçi herkes yazarsa hangi saatler uygun ona göre açarız bir meetup. BisikletForum Meetup ı yaparız adınıda.Azıcık(!) geriden de gelsem sonunda tamamlayabildim. Çeşme Granfondo’da 110 km’de 1320 metre tırmanış kendi rekorumdu. Ama bu sonlara doğru hayatı sorgulattı 😂 Arkada o kadar yalnız kaldım ki sanal köpekler kovaladı 😂
277973 dosyayı görüntüle
Kolpadır oVen-Top segmentinin kom'u 43 dk. imiş, müthiş. Adam 26.5 ortalamayla çıkmış, çok fena..