Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Zwift

sadece antrenman olsun, videoya oyuna gerek yok diyenler trainerday e bakabilir. ücretsiz olarak belli antrenmanlar açık ama aylık 34 tl ye hepsi açılıyor. iddialı değil ama vaat ettiğini düzgün ve ucuza yapsın yeter
(link)

• Beğen
Tepkiler: Adil ÜNALDI
Scudo
sadece antrenman olsun, videoya oyuna gerek yok diyenler trainerday e bakabilir. ücretsiz olarak belli antrenmanlar açık ama aylık 34 tl ye hepsi açılıyor. iddialı değil ama vaat ettiğini düzgün ve ucuza yapsın yeter
(link)
Böyle bir şey de mantıklı aslında. Bunu yaparken laptoptan bir video açıp seyredebilirsin de

Zwift 400 TL olduktan sonra aboneliğimi sonlandırdım. MyWhoosh ücretmiş kullananlar nasıl memnun mu kalabalık mı

ben kullanıyorum, bence çok iyi uygulama.
Şahsen kullanmadım ama zwift Türkiye grubundaki arkadaşlar zwift seviyesine gelmesi için bayağı uzun zamana ihtiyacı var diyorlardı. Ayrıca kullanacağın bilgisayarın iyi donanıma sahip olması gerekiyormuş, öyle zwift gibi ipad'a yükleyip kullanmak mümkün değil diyorlardı. Hatta test eden arkadaş 1 TB ekran kartım var bilgisayarı zorluyor mywhoosh diyordu.

ipad de sorunsuz çalışıyor ben kullanıyorum.

Bu tarz uygulamalar için özel bir trainer mı gerekiyor? Yoksa en ucuzu ile de dahil olabiliyor muyuz? Hız ve kadans sensörü bisikletimde mevcut. Bluetooth ile bağlanabiliyorum. Ipad de var bir tane. Acaba kışın uygun fiyatlı bir trainer alıp spora devam etmeli mi diye düşünüyorum. 3-4 ay aralık hoşuma gitmiyor.

Bu tarz uygulamalar için özel bir trainer mı gerekiyor? Yoksa en ucuzu ile de dahil olabiliyor muyuz? Hız ve kadans sensörü bisikletimde mevcut. Bluetooth ile bağlanabiliyorum. Ipad de var bir tane. Acaba kışın uygun fiyatlı bir trainer alıp spora devam etmeli mi diye düşünüyorum. 3-4 ay aralık hoşuma gitmiyor.
Amacına bağlı. Kendini geliştirip yarışlara katılacak, antrenman programları vs kullanacaksın interaktif olması gerekir, kış ayında oturmaktansa vakit geçsin pedal çevirelim sadece diyorsan ucuz bir trainer işini görür. Hali hazırda zaten hız ve kadans sensörün varmış.

Amacına bağlı. Kendini geliştirip yarışlara katılacak, antrenman programları vs kullanacaksın interaktif olması gerekir, kış ayında oturmaktansa vakit geçsin pedal çevirelim sadece diyorsan ucuz bir trainer işini görür. Hali hazırda zaten hız ve kadans sensörün varmış.
Kapalı ortamda pedal çevirmek pek eğlenceli gelmiyor kulağa. İnteraktif kısmı işi eğlenceli kılabilir o yüzden sordum.

Basit bir trainer giriş seviyesi ve halihazırda sahip olduğum sensörler ile uygulama çalışır mı?

Ben Mywhosh kullanıyorum. Elite direto xr tranierim var. Bilgisayarımda Gtx 1080 ekran kartı var. Gayet yeterli. Ama giriş seviyesi pcler de çalışmama ihtimali yüksek.
Sürekli gelişiyor. Fakat eksiklikleri çok. Mesala yaptığınız bir antrenman sonrası verileri düzgün aktarmıyor. Siteleri üzerinden canlı destekleri var. Belirttiğimde üstünde çalıştıklarını söylediler. Sosyallik pek yok. Şuan haritalarda bulunan hemen hemen herkes bot. Uci ile bir sponsorluk anlaşması imzaladılar. Bu anlaşma üzerine kişi sayısının daha da artacağını düşünüyorum. Günümüz şartlarında 400 tl çok yüksek bir meblağ olmamasına rağmen totale vurduğunda yılda 4800 tl gibi bir para yapar. Onu bir yazılıma vereceğime gider sele,tayt ,lastik vb. ihtiyaçlarımı karşılarım.
Denediğim iki platform windows ve android ıpad,ıphone de denemedim.
Windows için şöyle diyebilirim Mywhossh cpu dan daha çok gpu yük bindirdiğinden ekran kartı ortalama bir seviye olması lazım. Yani evde diz üstü pc var kurayım kullanırım gibi düşünceniz var ise hayal kırıklığına uğrarsınız. Çünkü çoğu kişinin evindeki laptopta gpu yani grafik işlemcisi ana kartta stok halde bulunan ekran kartı.
Yani ayriyetten rx 580 ,rtx3060 ,gtx 1060 gibi harici ekran kartınız yoksa düzgün çalışmayacaktır.
Android de giriş seviyesi bir tablette denedim donarak çalıştı. Zwiftte donarak çalışıyordu. Fakat samsun s23 ultra ve xiomi mi 9 da canavar gibi çalıştı.

Biraz daha detay verebilir misiniz? Hangi verileri aktarmıyor? Zwift'te olduğu gibi rota seçerek sürüş yapabiliyor musunuz?

ben my whoosh a geçtim. içinde çok güzel programlar da var. evde lenovo tab m10 plus tablet vardı ona kurdum donma/kasma yaptı. xiaomi redmi note 12 pro telefona kurdum canavar gibi çalıştırdı. kullandığım trainer elite suito , nabız bandı olarak Geonaute Dual nabız ölçer kullanıyorum. bağlantı da vs bir sorun olmadı. sürüş sonunda da strava vs sorunsuz atıyor. bye bye zwift.

• Beğen
Tepkiler: Özcan
Merhaba, ben (Zwift veya benzeri programlara muadil veya alternatif değil) evde basit bir trainer ile "(link)" kanalında açıyorum bir bölüm o anki antrenmanıma uygun olan seçmeye çalışıyorum tabi.
Benim işimi görüyor.

• Beğen
Tepkiler: -Deniz-
Kapalı ortamda pedal çevirmek pek eğlenceli gelmiyor kulağa. İnteraktif kısmı işi eğlenceli kılabilir o yüzden sordum.

Basit bir trainer giriş seviyesi ve halihazırda sahip olduğum sensörler ile uygulama çalışır mı?
Zwifte evet çalışır. Diğer platformları kullanmadığım için onlar hakkında kesin çalışır diyemem ama muhtemelen onlarda da çalışır

• Beğen
Tepkiler: -Deniz-
Teşekkür ederim.

Selamlar,

Yaklasik 4 senedir olan uyeligimi ben de artik devam ettirmeme karari aldim. Ancak kosu bandinda kosu icin de kullandigim icin (ve kosu ucretsiz imis) ayni hesabimi kapatmadan acaba sadece kosu icin kullanmaya devam edebilecek miyim (bayagi bir level geldim cunku onda da)? Bilen var midir acaba?

Bir diger sorum da; "RGT Cycling" diye de birsey buldum, kullanan var midir acaba?

My Whoosh'u da test edecegim ama Mac'te calismamasi ve benim tabletin de eski olmasi biraz korkutmuyor degil :/

Tesekkurler simdiden, iyi gunler herkese..

Selamlar,

Yaklasik 4 senedir olan uyeligimi ben de artik devam ettirmeme karari aldim. Ancak kosu bandinda kosu icin de kullandigim icin (ve kosu ucretsiz imis) ayni hesabimi kapatmadan acaba sadece kosu icin kullanmaya devam edebilecek miyim (bayagi bir level geldim cunku onda da)? Bilen var midir acaba?

Bir diger sorum da; "RGT Cycling" diye de birsey buldum, kullanan var midir acaba?

My Whoosh'u da test edecegim ama Mac'te calismamasi ve benim tabletin de eski olmasi biraz korkutmuyor degil :/

Tesekkurler simdiden, iyi gunler herkese..
Panelden ödeme bilgilerini kaldır. Bedavadan devam et.
Sanırım bu kış bende RGT ye geçeceğim

• Beğen
Tepkiler: geniusbjk
Tesekkurler deneyecegim..

Bir de nacizane bir oneri: iOS'taki Zwift Review'larda cogu kisi bir 1 yildiz verip %800 artisi protesto etmis, ben de 1 yildiz vererek yazdim. Bence herkes yazarsa guzel olabilir.

Telefonda wahoo system indirdim. 145 TL diyor yanında RGT falan da bedava galiba.

Screenshot_2023-09-12-21-32-51-414_com.WahooFitness.SYSTM.jpg

Screenshot_2023-09-12-21-33-09-992_com.WahooFitness.SYSTM.jpg

Screenshot_2023-09-12-21-33-14-069_com.WahooFitness.SYSTM.jpg

IMG_20230912_213721.jpg

• Beğen
Tepkiler: geniusbjk
Evet benim dedigim 'Cycling RGT'yi de muhtemelen almislar, Wahoo'ya yonlendiriyor o da.

Wahoo aletler almistim 1-2 sene once, onlarda da sisteme deneme uyelikleri cikmisti ama Zwift var diye kullanmamistim sanirim.. Onlarla daha uzun bir denerim. 400 otekine verecegime 145 buna veririm.

Ama biraz daha arastirip daha ucuzuna bakayim cunku eski mezarci donanimhaber'cilerden kim kaldi :koptum::komik:

edit: ucretsiz MyWhoosh'u 3 farkli alete kuruyorum bakalim, onu da birkac gune deneyimleyip bakmak gerek.

• Beğen
Tepkiler: Bikeandcamp
MyWhoosh kullanan arkadaşlar kullandıkları trainer modellerinide yazabilir mi? Şöyle giriş seviyesi ne alabilirim diye anlamaya çalışıyorum. Teşekkürler.

Şahsen kullanmadım ama zwift Türkiye grubundaki arkadaşlar zwift seviyesine gelmesi için bayağı uzun zamana ihtiyacı var diyorlardı. Ayrıca kullanacağın bilgisayarın iyi donanıma sahip olması gerekiyormuş, öyle zwift gibi ipad'a yükleyip kullanmak mümkün değil diyorlardı. Hatta test eden arkadaş 1 TB ekran kartım var bilgisayarı zorluyor mywhoosh diyordu.
1 tb ekran kartı diye bir şey yok :)

Geri