Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

2016 Cumhurbaşkanlığı Bisiklet Turu / 52nd Presidential Cycling Tour of Turkey

Scudo
@caesar
buradayım :) geçen senenin telafisi yapacağına inanıyorum bekleyeceğiz :) Elmalı etabı cuma gününe denk geliyor bir ihtimal gidebilme ihtimalim var:D gidersem yazarım buraya @caesar ;)

Arkadaşlar bugünkü etabı hangi kanal canlı yayınlıyor? Şimdi TRT'nin bütün kanallarına baktım yok. Saati mi değişti yayının? Tur sitesinde de bulamadım yayın saatini!

Çok muhabbet ediyorsunuz sizi yüzünüzü görmek zorunda değiliz üstüne konuşun.
Niye bukadar konuşuyorlar.

13:00 ntvspor ve trtspor. Ntvde izliyorum ama reklam çok. Reklam girdiğinde trtspora dönüyorum. Bitince tekrar ntvspor. Daha samimi geliyor.

Eee yarış 2 saat önce başlamış ne alaka

• Beğen
Tepkiler: mustafa ç
Tur başladı. Hızlı başladı gibi

Çapraz rüzgarların binlerce dolarlık profilli jantlarım sahiplerini Nasıl da dövdüğünü
@Zekeriya Çab
kendim söyledim diye söylemiyorum ama ilk kopan yarışı bu yarışı alır demiştim. 3 dakika 70 km de kapanmaz. Normal bir hava ve daha az yokuş olsa olur belki ama şu durumda zor.

Ayrıca asfalt yeni.

• Beğen
Tepkiler: Mesut DOĞRU
@Zekeriya Çab

Öndeki kaçan 3lünün yarışı kazanması imkansız :) Öncelikle rüzgar olması ana grubun lehine, yokuşlu olması ana grubun lehine, asfalt olması ana grubun lehine kısacası her şey ana grubun lehine ve öndeki sporcular öyle çok güçlü olmadıklarına göre :komik::komik:

Bu kadar km önceden -çok iyi bir kondisyon yoksa veya favoriler arasında değilse- sadece reklam için kaçılır. :)

• Beğen
Tepkiler: Mesut DOĞRU
Son 54 km yetiştim etaba :) İç Anadolu yolları nasıl da belli oluyor, seneye de bizim Polatlı - Sivrihisar - Haymana civarında bir etap yapsınlar yau :D

Geri