Scudo Sports

2016 Cumhurbaşkanlığı Bisiklet Turu / 52nd Presidential Cycling Tour of Turkey

Walla 3' nün ortak sponsoru selleitalia.
İvit fark kapanıyor.
Şöyle bir sorum var dünde mangalla olan duman olayı.
Sizde turlarda özellikle yokuş çıkarken eforun tepe noktasında araba,otobüs, mangal ve benzeri anlık kirli hava koşulları çok etkiliyor çabuk pes ediyorum özellikle motorsikletler arkalarından direk bisikletlinin suratına çıkarıyor dumanını.
Ormana ve nispeten temiz hava olan ortamlarda da hiç yorulmadan çıkılıyor yokuş.
Böyle bir etki yarış motorları arabaları yaratabilir mi acaba?

Scudo
@ÖmerMurat ne alanya reklamı yaptılar ha ntv'de, nokta atış yapmışsın.

@Onur YCL
Yaa benimki garibanın yanında olmak gibi birşey.

pelaton yardırdı lider grubu yakaladı sayılır :)

Benden başka trt'den izleyip ntv'den dinleyen var mı aceba, görüntü daha iyi trt'nin streaminde.

@Zekeriya Çab Aslında o kadar şeyapmayın canım, bir nevi haklı da çıktınız :), zira 3 dakika fark 70 km'de kapanmaz demiştiniz, öyle de oldu, sadece 25 km'de kapandı o kadar :harika:

Caja Rural'dan Luis Mas Bonet 30km altında bir tırmanışında ansızın atak yapabilir...

Pelaton fena patladı :)

Canım Anadolu'm ya! Yıla çıkan tek bir kişi yok. Herkes duyarlı bir biçimde yarışın sağlıklı bir biçimde yapılması için duyarlılık gösteriyor.
İstanbul etabındaki yola atlayan davarlardan eser yok. Anadolu insanının kalitesi budur kardeşim. Cansınız can!
Bence tüm turlar Anadolu'da yapılmalı.

Evet ikinci gündeyiz :D Kazasız belasız. Şimdi açabildim son 40 km.

52. Cumhurbaşkanlığı Bisiklet Turu'nda karşıdan karşıya geçen vatandaş. Sanırım dünyanın en önemli işini yapmaya gittiği için bekleyemiyor. Aslında ülkemizdeki bisikletliye verilen önemin bir özeti gibi.

Yarış çok sinir bozucu olmaya başladı dağılınca, sporcuların da motivasyonu düşmüş olmalı.

ntv'nin yorumu trt'nin görüntüsü güzel.

trt'ten görüntüyü açıp sesi kapattım. Ntv'den sesi dinlemeye çalıştım. olmadı :)

@ÖmerMurat aslında uçhisarı
Gözümde büyütmüşüm ben Uçhisar bölücü bir etki yaratır her turda bir kısmı böler diye düşündüm ama adamlar rahat çıktı.
Ben arabayla tırmandım bisikletle denemedim bile ama uçhisara çıktığınızda kulaklarınız tıkanıyor.

• Beğen
Tepkiler: Cem Şentin
Geri