Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

2016 Cumhurbaşkanlığı Bisiklet Turu / 52nd Presidential Cycling Tour of Turkey

fena yardırıyorlar şuan efsanevi

Scudo
Işte yaris burlarda tenha ve guzel yerlerde olmali

Ben de istanbulda otursam trafigin bisiklet yarisi veya baska sey icin kapanmasina karsi cikardim soverdim
Orasi normal yer degil
Zaten trafik anasinin nikahi olmus
20 milyon envai cesit insan var

En guzeli dedigim gibi tenha ve guzel yerler

Nazar değdi Ahmet'e. :(

nazar değdirdiniz adamlara :) ufak bir kaza oldu, bizim sporcuda geri kaldı sanırım.

@mehmet roy
İstanbul'da bence trafiği yasaklasınlar. Londra gibi bazı tarihi ve turistik yerlere giriş 20£ olsun 70 tl civarı. Köprüler günün her saati 10 tl akşam iş çıkışı ve sabahları 40 tl olsun.
Sahilde mangal yakmak serbest ama senelik mangal yakma izin belgesi 3000 tl olsun. Hafta sonaları sahil yoluna taksi, toplu taşıma,ambulans itfaiye polis hariç başka araç giremesin.

Ahmet örken şuana kadar iyi gidiyor grup arkasında rahat görünüyor gibi.

@Zekeriya Çab evet öyle oldu biraz, ilk başlangıç inişinde de zor kontrol ettiklerini görmüştü sağa sağa atıyordu makinalar kendini :/

@ÖmerMurat tabi abi bir ocak başı açmaya kalksan 40 tane izin belge alman lazım. Ruhsatı vs..

@Aykuttasdelen ben karşıyım profilli janta aynı etki normal kullanıcı için çok tehlikeli tır otobüs geçince havada rüzgar olmasada oluyor. Tır arkadan gelip yanından geçiyor özellikle ön teker profilli olunca gidonu çevirtecek kadar çekiliyor tırın arkasından bir araba gelse altında kalmanız tamamen o andaki gidona verdiğiniz dikkatle ilgili.

• Beğen
Tepkiler: Aykuttasdelen
@Zekeriya Çab 2 gündür turu izlerken ya mangal görüyoruz ya mangal konuşuyoruz, sanki performansı ben yapıyorum, acıkıyorum arkadaş ya!

14 lü lider grup iyi götürdü tabi kalabalık olmalarının avantajı da var. Finishe kadar giderler artık. Son 7,7 km :D Ahmet Örken takibe devam ediyor.

Edit: Örkem >>> Örken

Bravo Ahmet, tadında bıraktı, daha sprint etapları var. Burada ekstradan bir iş yaptı, helal olsun.

Geri