Evet çok zevkli oldu. Kimse yolarda çıkmadı ama zaten kapodokya halkının kafası bir dünya kapalı alan dışına çıkamıyorlar genelde. Mağara kültürü herhalde.
valla ben ofiste açtım izledim ^^bi köşede trtspor açıktı... acayip motive edici oldu bu arada... yarın konya, konyanın düz ovalarında temiz ve akıcı bir yarış göreceğiz gibi.
7 8 senedir bisiklet izlerim ama içinde hem rüzgar hem de tırmanış olan etap hatırlamıyorum çok güzel yarıştı gerçekten burada dünya şampiyonası çok iyi olur
Torkuda da o kadar tırmanışçı var ama önde bi Ahmet kaldı valla bravo Turkiye de biraz harcanmıyor mu Ahmet?
@Serkan.ÇABAŞ taraflı da düşünüyor olabilirim ama https://scontent-frt3-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xpa1/v/t1.0-9/11219399_1100495823298642_3588359714366439689_n.jpg?oh=390ceb0321638979f5a1a5fb40326932&oe=57A7C6A4 Soldaki Froome en sağdaki Miraç
@Emre Yönlüer mangal yapacak İstanbul'da işin ne git köyüne hergün mangal yak hergün fırın yap, tandır yap.
Ben yazın yazlığa gidince yapıyorum Kışın arasamda yaza kadar bekliyorum.
Central parkt da piknik yapılıyor ama millet evden getiriyor orada tozu dumana katmıyor. Yani şehir farklı şehirde bazı şeyler sosyal olarak yasak ama tabi terbiyesi olana olmayan yine bildiğini okuyor bunun dar gelirlede alakası yok Ada'mın Mercedesi var ama otopark parası vermek yerine bisiklet yoluna parkediyor. Ha yer yok ondan koyuyorum dersedr taksiyle gel araba olduğu yerde kalsın demek isterim ama iş terbiye.