Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

2016 Cumhurbaşkanlığı Bisiklet Turu / 52nd Presidential Cycling Tour of Turkey

Evet çok zevkli oldu. Kimse yolarda çıkmadı ama zaten kapodokya halkının kafası bir dünya kapalı alan dışına çıkamıyorlar genelde. Mağara kültürü herhalde.

Scudo
Arkadaşlar şuan mesaideyim takip edemiyorum izleme imkanı olanlar fotolarla şenlendirse fena olmazdı:hhhhhh:

Birinci madalyayı alırken yayını kesmek nedir arkadaş.

• Beğen
Tepkiler: burakender
valla ben ofiste açtım izledim ^^bi köşede trtspor açıktı... acayip motive edici oldu bu arada... yarın konya, konyanın düz ovalarında temiz ve akıcı bir yarış göreceğiz gibi.

• Beğen
Tepkiler: mustafa ç
Yarış bitti, kibir ve yalama kuşağı başladı. Yarın görüşürüz :)

İzleyemedim.

Kazanan,podyum hakkında bilgi verir misiniz ?

Son rampa sertmiş yalnız. Daha elit sporcular lazımdı o rampaya :(

7 8 senedir bisiklet izlerim ama içinde hem rüzgar hem de tırmanış olan etap hatırlamıyorum çok güzel yarıştı gerçekten burada dünya şampiyonası çok iyi olur

Torkuda da o kadar tırmanışçı var ama önde bi Ahmet kaldı valla bravo Turkiye de biraz harcanmıyor mu Ahmet?

@Zekeriya Çab
Mangala o kadar para verilir mi la..???:agla::agla::hihi:

@Murat Eren

gelişmi bu kadar
türkiye için iyi ama avrupa için sıradan bisikletçi ahmet

@Zekeriya Çab

şunu bi nevşehirli okusa üzülmez mi? biraz üsluba dikkat etsek.

@Serkan.ÇABAŞ avrupadaki yariscilar gibi yetisseydi, surekli yaris kossaydi kucuk yaslarda, ahmet avrupa icin de iyi bir bisikletci olabilirdi.

@Serkan.ÇABAŞ taraflı da düşünüyor olabilirim ama https://scontent-frt3-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xpa1/v/t1.0-9/11219399_1100495823298642_3588359714366439689_n.jpg?oh=390ceb0321638979f5a1a5fb40326932&oe=57A7C6A4 Soldaki Froome en sağdaki Miraç

Kim kazandı ya kaçırdım.

Hiçbir sitede bilgi yok,izleyen arkadaşlar kimin kazandığını yazar mısınız ? Bu kadar zor olmasa gerek :)

Pello Bilbao
(link)

Gesendet von meinem E5823 mit Tapatalk

@Emre Yönlüer mangal yapacak İstanbul'da işin ne git köyüne hergün mangal yak hergün fırın yap, tandır yap.
Ben yazın yazlığa gidince yapıyorum Kışın arasamda yaza kadar bekliyorum.
Central parkt da piknik yapılıyor ama millet evden getiriyor orada tozu dumana katmıyor. Yani şehir farklı şehirde bazı şeyler sosyal olarak yasak ama tabi terbiyesi olana olmayan yine bildiğini okuyor bunun dar gelirlede alakası yok Ada'mın Mercedesi var ama otopark parası vermek yerine bisiklet yoluna parkediyor. Ha yer yok ondan koyuyorum dersedr taksiyle gel araba olduğu yerde kalsın demek isterim ama iş terbiye.

Geri