Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

2017 Scott Speedster 20 - İlk bakış

Scudo
@BerkEvren
Çok teşekkür ederim, inşallah hayırlı olur.Gerçekten çok farklı bir hismiş yol bisikleti, çok hoşuma gitti ve alışma sürecini hızlandırmak istiyorum.
2016 model bu.Sele borusunu da siz söyleyince farkettim :))

@saglam.serdar

Çok teşekkür ederim, aynı dileklerle.. :)

Dosyalar

• IMG_1374.JPG
    IMG_1374.JPG
    101,6 KB · Okunma: 72
@Yusufmnts Üzerindeki kenda lastikler yağmurda sabun gibi kayıyor. (Kuru hava için gayet iyiler) Bu sebeple yağmur çamur sürerim dersen lastik değiştirmeni tavsiye ederim.
Karbon sele borusunda da sıkıntı yaşamamak için forumda birçok başlık var okumanı öneririm. (Fazla sıkılmaması gerekiyor vidasının biraz nazlı o konuda)
Ama çiçek gibi bisikletin oldu. Kazasız belasız kullan, aklına takılan birşey olursa sor burdayız :)
İlk bakıma kadar fazla oynama yapma, parça değiştirme bu arada. Bir sorun varsa çıksın ortaya. Bikeandoutdoor'da her tür sıkıntında yardımcı olurlar zaten.

Hayırlı olsun bol pedallar ;)
Ben speedster 10 uma aerobar alacağım tavsiyeleriniz nelerdir mantıklı olurmu?

• Beğen
Tepkiler: Yusufmnts
@BerkEvren Yağmurlu havalarda çıkmayı pek sevmıyorum.Bir süre böyle devam edip belkı sonrasında daha iyi bir lastiğe geçerim diye düşünüyorum.
Sele borusu konusuna dikkat edicem.
Bisikleti sıfır almadım ama sıfırdan farkı yok diyebilirim.Forumda ilanı olan bir arkadaştan aldım. Bike & Outdoor'a genel bir kontrol yaptırmak için götürdüm ve onlar da çok beğendiler yeniden farkı yok dediler:)

@BarkinD Teşekkür ederim:)

@saglam.serdar
Çok temiz görünüyor sizin ki de.Renkleri de farklıymış.Güzel :) Kazasız belasız kullanın.

Ayrıca sayımız bu kadar artıyorken
"Scott Speedster Kullanıcıları" diye bir başlık açsak beraber bişeyler yapmaya çalışsak. ;)

• Beğen
Tepkiler: tifosi
@tsahna
25c kullanıyorum gayet memnunum şuan. 28c de sığacaktır sanırım. Bayaa yer var kadroda. Ama gerek duymadım açıkçası.

• Beğen
Tepkiler: hamlet2006
Arkadaşlar merhaba 2016 speedster bisikletimi satmayı düşünüyorum ilgilenen varmı?

@BerkEvren bazen arka teker kadroya sürtebiliyor ben 28c almak istiyorum ama dış lastiklerin farklı yapıya sahip olmaları nedeniyle aynı ölçüye sahipte olsa bu durum oluşabiliyor..

@tsahna
İnternette farklı yerlerde 28C ile kullanan kişiler var. Hatta bazı modellerin 28c ile satışı bile var.
(link)
Linkte 700x28C Scwalbe Lugano takılı bisiklete.

Bu arada yağmur - çamur demeden sürmeye devam tabi. Geçen hafta 1000 km sonunda ilk kez lastiğim patladı. Yere atılmış maden suyu şişesi parçalarının üstünden geçtim (Bir diğer kırık şişeden kaçarken :acpsnr:) Arka lastiğim 4 yerden patladı. Eve dönüp bisikleti temizledikten sonra lastikten ufak bir iğne yardımı ile 8 tane daha iç lastiğe ulaşmamış cam çıkarttım. Temizlik ve kontrol kısmını atlasam o camlar bir sonraki sürüşte başıma iş açardı kesinlikle.
scott_speedster_20_2017.jpg

Ufaktan çamurluk bakmaya başladım şimdi bakalım...

scott_speedster_çamur.jpg

Sele borunuzun içini temizleyin bence ben yağmurda sürdükten sonra sele borusunun girdiği yerde toprak parçaları vardı sele borum hafiften çizildi.

• Beğen
Tepkiler: BerkEvren
@BarkinD Her yıkama sonrası sele borusunun içini, ince bir çıtaya sardığım bezle siliyorum zaten. Yağmur olmasa bile yıkama sırasında kadroya kaçan suyu kurutmak lazım :harika:

Geri