Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

2022 yılı bisiklet fiyat beklentileriniz

Fiyatlar konusunda az cok bilgim var. Yerli marka claris setli yol bisikletleri 9500 civarinda olacak.
X bir yabanci firmanin karbon masali ve R7000 grupsetli ALU yol bisikleti modeli ise 30bin civarinda olacak.
Simdilik bu kadar bilgi yeter.

güncel döviz kurlarıyla o kadar da değil demek istiyorum. inanç değil, cidden öyle bir şey olamaz. 15 olur ama 30 çok abartı.

Scudo
2 yaşlı turist, izmirde para üstü almışlar. Karısı sıfırları sayıyordu. Teee 1998 lerde imajımız nasıl anlayın. 2 yaşlı acaba eksik para üstü mü verdiler diye para üstünü hesaplamaya çalışıyordu. Sıfırın psikolojik etkisi büyük ve olumsuz. Bir milyon dolar dolar rezerve para birimi olduğundan beri bir milyon dolar. Hatta ekşi sözlükte 1 milyon dolar verseler şu veya bu ahlaksızlığı yağar misiniz diye başlık atarlar. Bir değerdir özetle.

Bu arada kim 500 milyon ister eğer amerikan yarışması kim milyoner olmak isterden apartma ise, isminin güncellenip kim 13milyon500bin lira ister olarak değiştirilmesi gerekir. En azından, çeviri ahlâkî bunu gerektirir.
Yerinde bir örnekleme olmuş. İmaj ve psikolojik etki paranın sonundan sıfır atılmasını gerektiriyor.
Fakat bu imaj paranın satın alma değerine etki etmiyor.
Malumunuz ülkemizde siyasi ortam paranın sonundan ne kadar sıfır atarsak satın alma değeri o kadar yükselir gibi bir imaj yaratıyor.

Arkadaşlar merhaba. Türkiyede satılan tüm bisiklerde ithal donanım kullanılıyor. Kur artışı ithalatta problemlere sebep olduğu için önümüzdeki sezon işler zor. Bu sorunu aşmanın yolu yurt içi üretim olduğu için kendi çapımızda bizde bişeyler yapmaya çalışıyoruz. İlgilenenler için Cicle markası ile gerçek deri gidon bandı ve pedaldan bisiklet askısı ürettik. Sırada 90x30 mm kısa tip elcik var. Kalıp imalatı devam ediyor. Bunları satabilirsem gelecek sene geniş tip sele ve daha sonra 7-8 vites arka aktarıcıyı deneyeceğim.

SargiButun.pngSargi5.pngAski-2.pngSargiButun.pngSargi5.pngAski-2.png

Arkadaşlar merhaba. Türkiyede satılan tüm bisiklerde ithal donanım kullanılıyor. Kur artışı ithalatta problemlere sebep olduğu için önümüzdeki sezon işler zor. Bu sorunu aşmanın yolu yurt içi üretim olduğu için kendi çapımızda bizde bişeyler yapmaya çalışıyoruz. İlgilenenler için Cicle markası ile gerçek deri gidon bandı ve pedaldan bisiklet askısı ürettik. Sırada 90x30 mm kısa tip elcik var. Kalıp imalatı devam ediyor. Bunları satabilirsem gelecek sene geniş tip sele ve daha sonra 7-8 vites arka aktarıcıyı deneyeceğim.

278205 dosyayı görüntüle278206 dosyayı görüntüle278207 dosyayı görüntüle278205 dosyayı görüntüle278206 dosyayı görüntüle278207 dosyayı görüntüle
Güzel de satışı nereden yapıyorsunuz ? Web sitesi , instagram vs ? Çok güzel olmuş elinize sağlık.

şöyle yerli ve milli aero gidon yapan olsada alsak

Edit: Henüz firma ilan etmemişken isim vermenin doğru olmadığını düşündüğüm için düzenliyorum. Claris set bir model 10.500 tl ile yeni yılda satışta olacak. Bu hesaba göre diğerlerini düşünebiliriz...

carraroya bugün itibarı ile ciddi zam geldi :(

Bugun 3 yerli firmanin fiyat listesi ulasti, fiyatlar gectigimiz yilin bu donemine gore %100, eyluldeki son fiyat listesine gore %50 civarinda artmis durumda.
Gecmis olsun..

Bugun 3 yerli firmanin fiyat listesi ulasti, fiyatlar gectigimiz yilin bu donemine gore %100, eyluldeki son fiyat listesine gore %50 civarinda artmis durumda.
Gecmis olsun..
Ne zaman açıklanıyor meraktayız

Gecmis olsun..
Bize niye ulaşmıyor bu listeler. Az sonra programlarına döndü yemin ediyorum ortalık. Alt tarafı açıklayacaksınız biz biraz fiyatlara yuhhh çekeceğiz sonra herşey unutulacak.

Bize niye ulaşmıyor bu listeler. Az sonra programlarına döndü yemin ediyorum ortalık. Alt tarafı açıklayacaksınız biz biraz fiyatlara yuhhh çekeceğiz sonra herşey unutulacak.
Hocam beklenti yaratılıyor. Ölümü gösterip sıtmaya razı edecekler 🙂

sadece bu ay enflasyonu % 60, eğer kurlarda biraz geriden geliyorsa üreticiler, en kötü %80 zam olacak Ocak’ta. Tüm bunlar kurlar bu seviyede kalırsa.

yeni sezon ürünlerinde x2 olacak fiyatlar tahminimce.

• Beğen
Tepkiler: necmeddin
2021 temmuz ayında 16.00 TL ye almıştım carraro fire 1.1 c modelini şimdi tesadüf internet te bi baktım fiyat lara gerçekten çok kötü 20 ila 21 bin arasında.ne olacak böyle bizim halimizIMG_20211129_130238.jpgIMG_20211129_130238.jpgIMG_20211129_130238.jpg

Geri