Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

29 mtb arayanlar kesin baksın

Bisiklet arkadasima ulasmis durumda benim bisiklette su anda eve gelmis. Il disinda oldugumdan dolayi bisikleti carsamba gorebilecegim. Arkadasimla konustum bisikleti kurmus turlamis ve bana dedigi sey su. Bu bisikletin muadili kron-salcano-bianchi degil diyor. Tam bir cube ayarinda goze muhtesem hitap ediyor ve kadrosuna hasta oldum diyor. Hayatimda bindigi en rahat 29 oldugunu soyledi. Salcano servisine kagitlari imzalatmis su anda turdaymis :D

• Beğen
Tepkiler: Kadir.Yıldırım
Scudo
Forumda bir arkadaşa doğru yol göstermenin mağrur bir ifadesi oluştu yüzümde:rolleyes:

Elmayla armutu kiyaslamayin bari 759 diyin de insan bisikletten anladiginizi sansin :)

@M.FARUK
"aa aynı bisiklete 1000lira fazla vermiş ama olsun sedona için değer.gerçi o fiyata trek de alinirdi ama neyse'' de diyebilirler

• Beğen
Tepkiler: Emre Sertkaya
Benim kargomda bugün yola çıktı,nasipse en kötü ihtimalle cumartesi elime ulaşır.
Bende Salcano servisine gidip durumu anlattım,bizim haberimiz yok dediler.
Eğer içinden çıkan garantide Salcano yazıyorsa mecburen kurmak zorundalar.

Ben de bu bisikletten aldım. Montajını kendim yaptim ancak henüz kullanmadım. Zaten 25 senedir bisiklet kullanmamış biri olarak yapacagım yorum pek sağlıklı olmayacaktır.

@ayhan tahsin
Hayırlı olsun
Birkaç fotoğraf yükleyebilirseniz çok güzel olur

arkadaşlar iyi akşamlar ben 22 yaşında 180 boyundayım ve bi bisiklet edinmek istiyorum hem spor olsun hem hobi amaçlı ama bu zamana kadar bisiklete hiç büyük meblalar ödemedim ve öğrenciyim yani bu bisikleti benim almam doğru olurmu dediğim gibi okuldan eve gelme amaçlı 8 km yol için kullanacam genellikle bu bisiklet mi yoksa başka bi bisiklet mi ayriyeten boy konusunda bu bisiklet bana küçük gelmesin tam bilmiyorum yardımcı olur musunuz

@yasin çalış
Boyutlari sana uygun ama sadece asfaltta kullanacak isen şehir bisikleti tavsiye ederim

hocam asfaltta kullanacam ama benim amacım şehir turu fln yapmak şehir bisikletlerinde bana öenerebileceğiniz bisiklet var mı

Geri