@a.valverde
Teşekkür ederim,düşünceleriniz için,yarı promuyum ,kendi öz elestirimi yapayım,
2009 senesinden beri burada önce çok zor bir etabı masaya yatırdık,bu etap kartepe idi,bir çok arkadaş ile gittik,önce tren sonra trensiz hiç bir araç kullanmadan,her zaman limitlerimi kontrol ettim,bu önemli idi,bu forumda 1 yıl kadarda mert arsan ile ortak çalistik gezi turları düzenledik,ama tarzimi değiştirerek,bisiklet sporunun performans yönünü araştırmaya başladım,
Çeşitli kaynaklardan bilgiler edindim,ayrıca burada değerli dostların ıngilizce çevirilerini dikkate aldım takip ettim,
Yaşimiz artık genç olmadığından temkinli bir idman anlayışını önemsedigimi söyleyebilirim,
6 kişilik bir ekip kuruldu,bu ekip hep sabitti,ve çok çalıştı
50 km durma yapmadan önce güzergahta keşif yapıldı güzergah iyice anlaşıldı,bu güzergah önceleri dudullu. Göcbeyli idi bura tam 50 km idi,birçok eğim mevcuttu,adını kartepe bisiklet takımı koyduğumuz takımı yaşattık,neden kartepe çünki bu formaya hak kazanmak için önce istanbuldan kartepeyi almak lazımdı ve 6 kişinin sadece 5 kişisi bu işi başardı,bu dostlarım zorun ne oldugunu gördüler,bu gereklimi idi bence zoru tatmak gerekli,nasıl 1200 km gidildi ise ki [ 3 günde ]
bunu başaran aynen birlikte pedalladigimiz yunus özdemirdır,yunusta zorun ne oldugunu tattı,olayın ne oldugunu gördü,dünyada performans yapan bir başka bayan sürücüki juliana buhring gibi,londradan istanbula 11 günde geldi,tabi bu zor işleri bu insanlar neden yapar ,bu bir adrenalindir zoru tatmanin zevkini almaktır,
Bakın bu forumda çizgisi sadece ama sadece kendini geliştirmeye yönelik kaç kişi var ve onlar ne kadar paylaşıma gitti,yani yarı pro durumu,bu benim için önemli tabi özellikle 60 yaşında yarı pro bu forumda yok,olsa idi onu takip ederdim sorular sorardım bilgi alışverişte bulunurdum,örnek ,mustafa sevinçel bu foruma üye olsa idi çok şık olacak idi,keza eski milli feridun tezbasaran,ali rıza fırıncı gibi,
Anca sahada tesadüf karşılaşırsak feridun baba ile ondan tiyolar alırım,nitekim aldimda,
Ayrıca eski pist şampiyonu murat dostumdanda tiyolar aldım,
her ikisi ile pedalladim bana verdikleri bilgileri bu forumda paylaştım,bu ülkenin en büyük eksiği teoride çok güçlü uzman bisiklet antrenörlerinin az sayıda olması,
Bisiklet sporununda emekleme çağındayız,halbuki 50 'lerde 60' larda 70 'lere kadar türkiyeden çok başarılı sporcular çıkmıştır,bu durumdan kurtulmanın tek çaresi bu gibi forumlarda bir araya gelerek önce kendimizi yarı proluga hazırlamaktır iş önce bizde başlayacak
Kendime söz verdim,bir ikincilik bir şampiyonluk bana yetecekmi hayır kürsüyü zorlayacağım,bu pazarda zorlayacağım,1 olmaz 2 olmaz ise illaki 3 e kanca atmak için emek ve çaba sarfedecegim ödülüm para değil kendime verdiğim sözü yerine getirmektir,65 yaşıma gelince burada olacağım ve 65 mastır olur ise gene kisada var olacağım,yani durmak yok pedallamaya devam
Bu arada konuya tekrar döner isek ,tüm yarışanlara başarılar dilerim,orda olmak vardı mustafa dostumla kisada var olmak vardı,neyse diyelim ,dört kasım akşamı sonuçlara bakalım