Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

4 ağustos 2018 uludağ performans tırmanışı

Scudo
Evet bugün ku antrenman 1 saatlik rotarli oldu yoldaki hafriyat kamyonları ve yolun bozuk olması sebebiyle
Uludağ için çok çalışmam lazim çok
Gerçi hala nasıl gideceğim yolunu bulamadım kısmetimde varsa giderim

IMG_20180623_111221.jpg

IMG_20180623_070020.jpg IMG_20180623_065526.jpg IMG_20180623_065542.jpg IMG_20180623_085201.jpg

Dosyalar

• IMG_20180623_115644_495.jpg
    IMG_20180623_115644_495.jpg
    98,3 KB · Okunma: 5
  • IMG_20180623_115644_476.jpg
    IMG_20180623_115644_476.jpg
    221,4 KB · Okunma: 8
  • IMG_20180623_065542.jpg
    IMG_20180623_065542.jpg
    27,6 KB · Okunma: 7
@Serkan Mıstınoğlu retsem bu konuya bi el atar mısınız? yarışla ilgili bilgi almak için girdim ama yarıştan başka her şey var başlık altında. millte kafasına göre muhabbet etmiş başlıkta ama kimsenin yarış detaylarından bahsettiği yok. en son da birisi bu yarış ile alakasız kendi fotograflarını paylaşmış.

• Beğen
Tepkiler: kobalamin
@Mur@t_Ok

Acaip yağmur başladı yarın için durum kötü çünki yerler kurumaz,murat çalışmalara devam burası uludağ hazırlık idman yeri aynı zamanda yarış hakkında bilgileri vereceğim,isteyen keşiş grubuna dahil olur isteyen performans ,ama performans yapacakların şimdiden hazırlanmaları lazım senin gibi

@Fixie Cem

Bilgi vereyim,iki grup olacak ,keşiş grubu bu grubun rotası farklı olacak,,performans grubun başka saat 09.00 da bursa niluferde toplanilacak,katagori yok,performans yapmak isteyenler şimdiden idmana başlamaları gerekir,birde uludağ konusunu açan kişi olarak burada uludağa hazırlık idmanlarını herkes paylasabilir,yani çalışan ter döken insanların benim konuma resim koymasında bir sakınca yok,nitekim bende koydum ,yarın yerler ıslak olacağından 84 km 'lik idman olmayacak bu nedenle resim koyamayacagim,burada idmanlar olacak ve bu idmanlar uludağ için olacaktır,1 temmuz 8 temmuz 15 temmuz 22 temmuz 29 temmuz idmanlar devam edecek ve finali uludağ ile kapatacağız

Ve hatta bursalı dostlarımın idmanlarima bu konu açıktır, isteyen performans yapar ve murat dostum gibi idman kriter sonuçlarını paylaşır,hedef uludağ performans tırmanışıdir ,yalnız benim durumum o günü farklı olacaktır,09.00 mudanya çıkış 1 saat 30 dakika non stop,21 km ,çekirge uludağ eğim başlangıç yeri 3 -4 dakika mola ,21 km tırmanış 2 saat 15 dakika bunlar eski rekorlardir ,bakalım nerdeyiz 42 km non stop yapacaklar benle gelir,gelmek isteyenlerde aradığım koşullar ,idmanla hazırlık yapmaları,kask iç lastik pompa gereklidir,ayrıca 42 km boyunca herkes kendinden sorumludur lastiği patlayan anında değiştirecektir ve performans yapmaya devam edecektir,saat 07.30 'da yenikapı feribot iskelesinde isteyen ben ile mudanya yapar toplam 42 km non stop yapılacaktır,

@Ilter Elmas

Ilter sende idman kriterlerini bence paylaş derim,,,

@alialperakay

Ali dostum keşiş grubundan bilgileri paylaşmış güncelleme yaptım

@Kudret Kurtcebe Abi ben 3 haftadır bisiklet sürmüyorum. Haftaya kardeşimin mezuniyeti için Istanbul'a geleceğim. Böylece neredeyse 1 ay ara vermiş olacağım. İdmanlara başladığımda paylaşırım.

@Serkan Mıstınoğlu

Esasında yeni bir anlayış getirmek istedim burda,yani 4 ağustos uludağ performans tırmanışı için bu konunun performans yapacakların idmanlarına açık olması,kriterlerini paylaşması valla performans olayı gerçekten zor olacak,katagori yok dedi bana mecit tatlicilar dostum ailece hepsini takdir ediyorum,dedesi saim tatlicilar bursanin bence 77 .lik süper dedesi inşallah ras gelirim eğimde,benim rotam ile keşiş grubunun rotası çakışıyor ya keşişte olur ya da performans 'da ama katilmayabilirde bilmiyorum,

@Serkan Mıstınoğlu

Valla özledim eski günleri şile yollari gene nostalji oldum,serkan bu performans tırmanışı yarış biçiminde olmayacakmış,mecit dostum face 'de bana söyledi,yani katagori yok ödül yok,ben büyük olasılıkla keşiş grubuna raslayacagim bakalım saat 10.45 çekirge tırmanış ,keşiş grubu benden 1 saat 45 dakika önde olur ama onlar yavaş çıkar tahminim ,performanscilar için ise,, ne kadar yarış anlayışında olmayan bu etkinlikte bence kopartanları olur 1 saat 45 dakika performans grubu benden önde olur,gişelerde duracağım gelenleri resimlerim aynen 21 km iniş ve işkembe curba :islik:

@Kudret Kurtcebe bilgiler için tesekkur ederim Kudret abi bakalım yarin sabah yine 06:00-09:00 arası bu sefer 50 km lık bir antrenman yapacağım yine içinde uzun olmasa da %7-%8-%10 eğimlerin oldugu bir antrenman...
Yolun basindayim daha cok çalışmak lazim ama iste zaman.
Zamanı kimse hediye olarak sunmaz, kendinden uykundan feragat etmek zorundasın..
Amacım Uludağ keyfini yasamak, 63 km performans tırmanışı bir şekilde de olsa bitirip, o mutluluğu yasamak, yoksa zaten amacım bir derece elde etmek değil. Her ne kadar sadece o hazzı yasamak olsa da idmanlı olmanın faydası olacaktır düşüncesindeyim

@Mur@t_Ok

Yarın bende yerlere bakacam,06.00 çıkış ,ve 06.30 bostancı nero kafe start,bu yağmur bu gün çok sürdü anadolu yakada,,,mudarlı tarafı yeşillik oralar sağanak yemiştir duruma göre kısa yaparım bostancı,kartal,sanayi caddeden,tırmanış,aydos güney ,pendik viaport 30 km non stop ,dönüş aynı olur ,,,,,

@Fixie Cem yarış ile alakalı bilgiler konunun başından beri paylaşıldı okuduysanız görebilirsiniz benim paylaştığım muhabbet olsun diye değil di uludağ a hazırlık içerisinde olduğum bir antrenmanimdan bahsettim ve resim attım ki Kudret abi de boyle bir paylaşımda bulunduğu için sakınca olmaz diye düşündüm bu kadar rahatsızlık vereceğini düşünmemiştim.
@Serkan Mıstınoğlu eğer uygunsuzsa silebilirsin

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
@Mur@t_Ok

Konu sahibi olarak performans yapacaklar aynen buraya ,,,,hazırım diyenler çalışıyorum diyenler buraya ,iddialıyım diyenler buraya,bu arada yalnız bu sene gökhan uzuntas ve ısmail çavuşoğlu gelir ise valla çok sıkı iki delikanlı bunlar,onlara ras gelir isem tebrik edecem onları,,,

@Mur@t_Ok

Murat strava açarsın sonucu buraya yazarsın,uludağ sonu,63 km dile kolay ,tahminim 35 km eğim olacak,valla zor iş,60 mastır zati yok katagori yok ,herkes kategorisini kendisi belirler ,60 mastırda benim etap mudanya çıkış ve gişeler son, 21 gelecem 21 km tırmanacagim ,strava yok ama resim çekip saati yazacam,,bakalım 3 saat 45 dakikada işi bitirebilecekmiyim

@Kudret Kurtcebe abi 63 km ama sürekli çıkış yok videoları izlemiştim evet ciddi eğimler var ve eğimlerde yürüyenler bile oluyor. Strava bilgimi paylasirim ama çok bir şey bekleme bende abim :) dediğim gibi amacım kazasız belasız 63 km yi bitirmek keyif almak sadece

162296 dosyayı görüntüle

07.30 feribot yenikapı ,nereye mudanyaya saat 09.00 mudanya benim yarış orada başlıyor,tam 21 km non stop durmak yok,

162297 dosyayı görüntüle

Çegirgeden bura tam 21 km eğim ,
benim finiş bura 42 km yarışı
60 mastır,
forumda 60 mastır istanbuldan yok malesef,ha feridun tezbasarana ulaşmaya çalışacağım ,,,

Pazar Sabahı antrenmanı 06:00-09:00 (Zaman için fedakarlık gerek)
Hem Uludağ için bir antrenman hem keyif.
Bu sefer selfilerimi paylasmiyorum ki Uludağ için bilgi almak isteyenler başka şeylerle karşılaşıp şikayet etmesin...;)

Adım adım ULUDAĞ....
IMG_20180624_100451.jpg

Geri