@Mur@t_Ok
Acaip yağmur başladı yarın için durum kötü çünki yerler kurumaz,murat çalışmalara devam burası uludağ hazırlık idman yeri aynı zamanda yarış hakkında bilgileri vereceğim,isteyen keşiş grubuna dahil olur isteyen performans ,ama performans yapacakların şimdiden hazırlanmaları lazım senin gibi
@Fixie Cem
Bilgi vereyim,iki grup olacak ,keşiş grubu bu grubun rotası farklı olacak,,performans grubun başka saat 09.00 da bursa niluferde toplanilacak,katagori yok,performans yapmak isteyenler şimdiden idmana başlamaları gerekir,birde uludağ konusunu açan kişi olarak burada uludağa hazırlık idmanlarını herkes paylasabilir,yani çalışan ter döken insanların benim konuma resim koymasında bir sakınca yok,nitekim bende koydum ,yarın yerler ıslak olacağından 84 km 'lik idman olmayacak bu nedenle resim koyamayacagim,burada idmanlar olacak ve bu idmanlar uludağ için olacaktır,1 temmuz 8 temmuz 15 temmuz 22 temmuz 29 temmuz idmanlar devam edecek ve finali uludağ ile kapatacağız
Ve hatta bursalı dostlarımın idmanlarima bu konu açıktır, isteyen performans yapar ve murat dostum gibi idman kriter sonuçlarını paylaşır,hedef uludağ performans tırmanışıdir ,yalnız benim durumum o günü farklı olacaktır,09.00 mudanya çıkış 1 saat 30 dakika non stop,21 km ,çekirge uludağ eğim başlangıç yeri 3 -4 dakika mola ,21 km tırmanış 2 saat 15 dakika bunlar eski rekorlardir ,bakalım nerdeyiz 42 km non stop yapacaklar benle gelir,gelmek isteyenlerde aradığım koşullar ,idmanla hazırlık yapmaları,kask iç lastik pompa gereklidir,ayrıca 42 km boyunca herkes kendinden sorumludur lastiği patlayan anında değiştirecektir ve performans yapmaya devam edecektir,saat 07.30 'da yenikapı feribot iskelesinde isteyen ben ile mudanya yapar toplam 42 km non stop yapılacaktır,
@Ilter Elmas
Ilter sende idman kriterlerini bence paylaş derim,,,
@alialperakay
Ali dostum keşiş grubundan bilgileri paylaşmış güncelleme yaptım