Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

4 ağustos 2018 uludağ performans tırmanışı

Bursaya efeturla geleceğim. Bursa otobüs terminalinden dediğin yere pedallayacağım. Otellerede çıkacağım inşallah. Otel bölgesine çıkarken sen inmiş olacaksın. O zaman napacaz abi sen yoluna ben yoluma şeklimi olacak ? Otellerden dibe 45 dakikada inerim diye düşünüyorum...

Scudo
@Vedat_Çakar

Bu handikap tabi,buna nasıl bir çözüm getirecek mecit tatlicilar dostum,valla bu iş anca şöyle olur,gerek keşiş grubu gerekse performans grubunun rotalarina 4 ağustos günü ambülans dışında hiç bir araç girmemeli,jandarma araçları görev yapmalı saat 09.00 ile 14.00 arası araç trafine güzergahlar kapatılmalı,gişelere çıkış yolu yiğitaliden kesilmeli,bu tabi otel işletmeciler için negatif bir durum,bu sorunu aşmaları gerekecek,bursa belediyesi valilik bence devrede olur ise sorunsuz olurda ,bu tip organizasyonlarda özel ve kamu birlikte hareket etmeli diye düşünüyorum

@iskender şerit

Farklı rotalarda olunca böyle iskender ,yapılacak bir durum şu an için yok,

@Kudret Kurtcebe
Kudret abi biliyorum son günlerde benden pek hoslaşmıyorsun ama ben yinede insanlığımı yapayım dedim; geçmiş olsun.

Farklı düşüncelere sahiptik,kusura bakmasın 68 'in solu.ben milliyetçi idim,milliyetçiliğin sağı solu yoktur ,vatanını sevmeyen düşünülemez,partiler üstündeydim hiç birini tanımam,benim vizyonumda gerçek bir milliyetçi parti asla var olmadı,konuyu burda kapatalım ve dallanmasin budaklanmasin bu konuda sikayetimi ulaş dostuma ilettim forumda din ve siyasetin konuşulmasından yana değilim ,karşılikli atışmalardanda artık rahatsızım

Stravaya göre, Anadolu lisesinden otellere kadar ki yolun eğim durumu... (link)

ortalama eğim yaklaşık % 5,6 çıkıyor... kartepeye balaban şirinsulhiye içinden çıkılan eğimin yarısı bile değilmiş... o eğimleri merak edenlere ; (link) burdan 2 defa çıktım... buranın üzerine eğim bilmiyorum görmedim ben.. stravaya göre ortalama % 13,2 çıkıyor :D 13,2 gösteriyor ama yer yer dahada eğimli irtifa aldıkça dahada dikleşiyor... tam bir eziyet işkence... :koptum:

@iskender şerit

Aynen,,,,,:harika:

Suadiye ile bura arasında fark var tabi,15 km suadiye eğimi ama burada sıfırdan 31 km çıkış söz konusu ,insanı burada ,bitmeyen çıkış senfonisi yormakta,eğimler 15 değil,6 eğim anca

@iskender şerit

Iskender sen bence nasılsa erkenden geliyorsun,,otobüs terminalden nilüfer yakın,oraya yetisirsin performans gruba yazıl,performans 'ta bu sene gökan uzuntas olacakmı bilemem ,geçen sene birinci idi,ilk ona girebilirsen şık olurda senin stravan olması gerekir neticeni görürsün ,

6 eğimi tam net bilmiyorum ama ortalama 12-15 km/h çıkarım diye düşünüyorum... tur kayıtlarında bu yoldan otellere kadar minimum sürede ne kadar zamanda çıktı ?

abi performans gruba yazılma yazılırımda benim bisiklet onlarınki gibi 7-8 kg değil :komik: nolur bilemiyorum... furkanın cube agreesi gibi bir bisiklet bende olacaktı ki kürsüye çıkardım :bsmagryr:

kayıtlar nerede ve kimin facebookunda var ?

Ikinci mert barkin
Üçüncü duran akbaş ,birinci gökan uzuntas
2017 uludağ tırmanış sonuçları

@iskender şerit

Uçmuş :eek:
Yarışlarda hep kürsüde zati takip ediyorum ,katagori 19 -34 birde ismail çavuşoğlu zimbalar bunlar, genç zimbalar, ismail genç daha :harika:

abi rampalarda yarım kilonun bile farkı çok. geçen gün bi iş için 3,2 kg ağırlığında bi demir parçası sırtımdaki çantamda taşıyordum. bırak rampayı düz yolda hızımı o kadar yavaşlattı ki anlatamam... :acpsnr:

@iskender şerit

Furkan dedinde 2015 uludağ performans tırmanışta 285 kişi içinden üçüncü olmuş idi,
Valla bu senede gelecek öyle biliyorum,

Bu uludağa hazırlık idmanı devam ediyor,

Bu pazar uzuncu varsa bana uyar,
Bostancı nero kafe çıkış ,peloton ııstanbul ile birinci mola noktasına kadar süreceğim,,akabinde akfirat üzerinden ovacık köyü ve mudarlıda mola,devamla darlık ,orucoglu ,bickidere ,kervansaray ömerli egiminde mola ,ordan dudullu ,,,,,uzunculara duyurulur,

160496 dosyayı görüntüle

Bu gün eyüp ile fındıklı eğimlerde hafiften idman yaptık,

160497 dosyayı görüntüle

Daha 12 yaşında ama mahalledeki kendi yaşıtlarına fark atıyor ,analar ne çocuklar doğuruyor

Geri