@sadi imren
Uludağ olmadı ora daha yüksek,1300 metre gişelerin ora olmakta ,neyse uludağa hazırız
@Vedat_Çakar
Mecit tatlicilar ile face' den görüştüm,4 ağustos uludağ yarışı olmayacak,yani kürsü yok birinci yok ödül yok,bu nedenle herkes performans dışı demektir ,bayram sonrası kayıtlar açılacakmis,benim rota aynen mudanya feribot iskeleden başlayacak iki adet eğim var 60 mastırda yarışacağım,varsa 60 mastır ,benle yarışır start noktası mudanya feribot iskelesi 09.00 'dur 21 km durulmayacaktır, bursa anadolu lisesine önüne geldiğimde ıskender bana eşlik edecektir,eşlik etmek isteyen 19 -34 katagori gelsin artı 35 -39 ,artı 40 -44 ,45 -49 ,50 -54 55 -59 kategorileri beklerim,21 km tirmanacagim,2 saat 15 dakika eski rekor ,5 mola 3 -4 dakika süre ile,21 km geliş 1 saat 30 dakika , [ mola yapmadım ,bursa anadolu lisesi önüne geldiğimde az mola yaptım ]42 km toplam,eski rekor 3 saat 45 dakikadır,bunun 21 km 'si tirmanistir,gişelerde benim performans bitecektir,
@iskender şerit
Iskender bursa anadolu lisesi önünde ol,10.45 en geç geliş saatim,orada az mola 21 km tırmanış,yiğitaliden 3 kez tirmandim,kartepenin suadiyesi kadar sert eğim yok ,15 eğim görmeyeceğiz
@iskender şerit
Iskender sen devam et benim işim orada biter ben 60 mastırım yahu ,,,42 km bana yeter 42 km '.de sadece 6 mola var birincisi cekirge 3-4 dakika 21 km tırmanış 5 mola 3-4 dakika ,benim gişelere varisim en geç 13.00 ,ya da 13.15 'dir orada en fazla 30 dakika mola,iniş aynı ,inişte çok dar bir yer var ,kontrollü ineceğim,ve aşağıda işkembeci dostum beni bekliyor ,bir daha gel hocam demişti bakalım ordamı ,sen istersen otellere çık,
@iskender şerit
Iskender yarış bizim için 4 ağustos yarış anlayışında değil ,bu nedenle sadece sen ile biz farklı katagoride yarışacağız,isteyen gelir mudanya feribot iskelesine,ya da yenikapıya,o gün ben açıkça kısa mesafe uludağ yarısı yapacağım,uzun mesafede isteyen aynen Mudanyadan çıkar ve otellere basar,
Birde sen 31 km 'de dene performans 'ını bana bağlı kalma ,güzergah çıkışlarimiz farklı
@Ilter Elmas
Ilter sen istersen diğer yönden çıkarsın,kayıtlar bayram sonrası,birde burda öyle yarış olmayacak,kürsü yok,katagori yok,katagori bende isteyen mudanyaya gelir ve 42 km basar,bunun 21 km 'si eğim olacak,tabi avrupa yaka keza gelir ise ben ile basar mudanyadan ta gişelere,birde diğer güzergahta yarış olmayacak ama millet bu diğer güzergahta yarış moduna girecek benden söylemesi ister istemez yarış modunda olanlar çıkacaktır