Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

4 ağustos 2018 uludağ performans tırmanışı

160085 dosyayı görüntüle

Sabah peloton istanbul idmanda ama biz aynen bir bickidere dedik bu arada samiyi bekledim,

160086 dosyayı görüntüle

Vayyy dostlar burda

160087 dosyayı görüntüle

Niko ,,,,,,,

160088 dosyayı görüntüle

Sadi geldi,,tam zamanında

160089 dosyayı görüntüle

Bu gün dostlar günü bir baktıkki barış ve diğer dostlar göçbeyli köyünde,Bickiderenin yollarının bozuk olduğunu öğrendik ,aynen mudarli köyüne gittik bu arada uludağ'ı masaya yatırdık

160090 dosyayı görüntüle

Mudarli,,,

160091 dosyayı görüntüle

Derken diğer dostlar gelmesinmi !!!!

160092 dosyayı görüntüle

Bir selfi yapalım dedik

160093 dosyayı görüntüle
Çaktırmadan çekeyim dedim yakaladılar beni,,,,,

160094 dosyayı görüntüle

Göçbeyliye geliş sadi,,,,

160095 dosyayı görüntüle

Mola,,,meraklı vatandaşlara bisikletleri anlatıyoruz

Scudo
@bilalfidanboy Abicim çok geçmiş olsun, şifalar diliyorum.
Mümkünse kaza hakkında bilgi verebilirmisiniz?
Bisikletin bu denli tehlikeli olabileceğini hiç düşünmemiştim.

@TORUKOJİNÇok teşekkürler...Kısaca toparlamak gerekirse iniş esnasında maşrukiyeye 3 km kadar kala kar sularının yaptığı tahribattan kaynaklı 10 cm gibi oluşan yükselti farkından oluşan çukura ön tekerlek girmesinden vede refleks olarak elimin ön frene basması ile kendimi en son uçarken buldum,buna ek olarak Spd pedallerdende ayağımı kurtaramayınca olayın seyri bu noktada son buldu..
Kartepe inişi biraz sıkıntılı idi o zamanlar asfakt kalitesinden ötürü,yani bir virajı alamadığımdan filan değil,yada kontrol kaybederek meydana gelen bir kazada değil..ama birazda konsantrasyon kaybı diyebilirim(biraz kişisel hata,artık inerken o anda aklımda ne varsa)

LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

• Beğen
Tepkiler: Özcan
@bilalfidanboy Tekrar çok çok çok çok geçmiş olsun abi, kilitli pedallarla o hıza çıkmakta biraz deli işi gibi geliyor bana. Umarım en kısa sürede iyileşirsiniz.

Zaten 2015 Eylül ayında oldu şükürler olsun aradan 3 sene geçti toparladım.. şimdi Allah'a şükür Sağlığın sıhhatim yerinde sadece psikolojik olarak Spd kullanmıyorum O zamandan bu yana..
@Kudret Kurtcebe Abim konunun sahibi sen olduğundan ve biraz konu dışına çıktığımdan,kusuruma bakma ...
bu arada @sadi imren ile buluşma gerçekleşmiş,tebrikler keyifli bir sürüş olmuş,
En yakın zamanda bende katılacağım inşallah

@bilalfidanboy

Yok yav ,bilal olurmu bilgileri paylaşacağız kazalarımızıda

@bilalfidanboy

Bu gün 108 km yaptık,sadi ile,sadi kuvvetli dayanıklı,bayağı eğimler ile boğuştuk,
Uludağ 'a hazırız

Dönüşte acaip bir tempo yapıldı

@Kudret Kurtcebe abi 4 ağustostan önce ramazan sonrası ilk izin günümde,olumsuz hava şartları olmaz ise Uludağ'da olacağım.. Onun dışında birgün denk gelirse Uçmakderede yaparız inşallah

@bilalfidanboy

Bu uçmak dere fena,ciddi eğimler söz konusu,bakalım zaman ne gösterir,yalnız 4 ağustos benim olay kesin

@bilalfidanboy

Bu arada ilginç olaylar yaşadık sadı ile,sabah tam hareket ettikten sonra iç lastik gūmledi,bu b - twin iç lastikler hikaye ,bende aldım 3 'üncü gün gūmledi,dönüşte uzun inişte ön tekerden pustt diye bir ses geldiği,iç lastik sibop yerinden yarılmış idi,olacak bunlar ,iç lastiklerde eskiyor,

@Kudret Kurtcebe abi Uçmakdere inişli çıkışlı yeri geliyor 14 eğimlere sahip ,ama dediğim gibi inişli çıkışlı,.ama hertürlü harika bir yer.....

@Kudret Kurtcebe ben sitesine girdim de

Katılımları ile bizi destekleyen, tüm bisiklet sever dostlarımıza teşekkür ederiz.
Kayıtlar çok kısa bir sürede, yeterli sayıya ulaştığı için kapatılmıştır.

Şöyle bir yazı çıktı, eski sanırım.

(link)

@bilalfidanboy

Uçmak dere yarışında 313 kişi vardı 50 kişi çekildi yarıştan yani bıraktı,bir daha o yarış olacakmı bilemem,çok zor bir etap idi,tekirdağ şarköy arası,72 km non stop 4 sektör eğim,9 km eğim çıkıldı zaman süresi vardı,oldukça zor etaptan çok kişi şikayet etti,ama her şey belli idi baştan

Edit:Cihaz kendi kendine yollamış postu :)
LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

@hasanalparslang

Enteresan
önemli değil o gün ben orda olacağım,fakat yiğitaliden çıkarak ,21 km sonra duracağım,21 km Mudanyadan basarak geleceğim,42 km non stop kendi yarışımı yapacağım saat tutacagim buraya yazacağım,21 km 'yi daha önce 1 saat 30 dakikada geçtim 3 -4 dakika dinlenecegim gene,ve 21 km çıkış yapacağım,eski rekor 2 saat 15 dakika ,ve 5 mola 3 -4 dakika süre,60 mastır yokmuş bu yarışta bende kendi 60 mastır yarışımı o gün yapacağım,60 mastırda yarışacak adam var aslında recep tatlicilar, ve mustafa sevinçel ve Rınat ahmetbekov ama bu sıkı arkadaşlar ile yarışmak isterdim doğrusu,

(link)

Ilgili arkadaşlar mecit tatlicilar 'in duvarını takip edebilir,kendisi uludağ organizatörü,sitenin hazır olmadığını söylemiş idi,

(link)

Keşke Bisikletforum yine forma üretse ya Uludağa gelen tum Forum üyeleri bu sayede birbirini tanımış olurdu

@alialperakay

Burdan organize olunabilinir

Arkadaşlar mecit tatlicilar ile konuştum,bu sene hem katagori yokmuş hemde yarış yani bu performans çıkışından öte herkese açık bir olay,yarış anlayışında bir çıkış olmayacak,kürsüde olmayacak haliyle,kayıtların bayramdan sonra başlayacağını belirtiyorlar

@iskender şerit

Iskender selam ,kayıtlar bayramdan sonrada ama bilyorsun ben aynen cekirgeden yigitaliden gişelere,senin tam 10.45 de bursa anadolu lisesinin önünde olman lazım ,,harita aşağıda
(link)

Benim rota,istersen diğer rotadan çıkarsın tercih senin,

Aleyküm selam abi. Beraber çıkarız. Tamam o saatte orda olurum.

Web sitesi virüslü müdür nedir bir türlü düzgün çalışmıyor

Geri