Scudo Sports

4 ağustos 2018 uludağ performans tırmanışı

@Ilter Elmas

Helal yahu,3 kez indim 21 km aneyyyyyyy oluyorsun ,iki kere kaza riski geçirdim,aşağıdan taksi solladı bana yol kalmadı allahtan kolluyordum gelen sazanları,durdum,taksi şoförü kusura bakma ağbi dedi ,gülermisin ağlarmisin

Yav birde bu uludağ performans çıkışının inişinde kaç adet kaza oldu ılter sen biliyormusun ?

Kesin kaza olmuştur ,

Scudo
@Ilter Elmas

Özellikle yiğitali'ye inişte yolun dar olduğu bir yer var oraya gene dikkat edecem mecburen

@bilalfidanboy

Anadolu yakası ,kurtarılmış bölgeler,
Göçbeyli bickidere oradan oruçoğlu,,ulupelit ahmetli teke köyü ağva dönüş darlık mudarli ovacık ve göçbeyli burada istanbulun izi bulunmaz ama 10 yıla kalmaz canına okurlar buralarinda ,artık yalova ve çevresi

Ne geldiyse başıma Kartepeden inerken gelmişti...inişlerin en tehlikeli anları virajlardan daha çok yamalı setler veya çukura giren ön lastiğin sizi çaresiz durumda ve kaderinizle başbaşa bıraktığı anlar...ben o yüzden spd asla kullanmıyorum...hata bireyselde olsa ayağımı Spd den kurtaramamıştım..şeklim şahkülüm kaymıştı:)..15276232225471.jpg

• Beğen
Tepkiler: Ilter Elmas
@Ilter Elmas Allah düşmanımın başına vermesin...Uludağ;Kartepeye nispeten şimdiki hali ile otoban kıvamında, çekirge ilk 5 km saymassak,oralarıda artık zihnimde senkronize ettiğim için temkinli iniyorum...inşallah bir aksilik olmazda bende 4 ağustos sabah 7:30 Yenikapı -Bursa feribotunda Kudret abi ile karşılaşırız.sonra sizler ile karşılaşmakda nasip olur inşallah...

@bilalfidanboy

Valla gelir isen şık olur,en sevdigimde bisikletleri kilitliyoruz araçların oraya lokanta kısmına geçiyoruz tabi ben fındık yiyorum,:islik:

@Kudret Kurtcebe aynen abi son 3-4 km kala inerken solda kalan bir otel var oraya gelmeden oldu..oysa herşey ne güzeldi insan başına geleceği bilmediği için...sonrası umuttepe hastane,kaza öncesi yarım saat sonrası
2014-01-01 08.00.25_1.jpg ve öncesi :(DSC_0026.JPG

topiğe girince +15 ibaresi konmalı...benim kızım 2 ay yüzüme bakmadı korkudan,ben bir iki kere yanlışlıkla baktım bende korktum:)

Kask parçalandımı ?
Şiddetli bir düşüş olduğu belli oluyor,valla büyük geçmiş olsun,18 sefer kartepe turlarında gerek suadiye inişinde gerekse maşukiye inisleri son derece riskli idi ,bu turlarda bir arkadaşimiz maşukiye inişinde keskin viraja çok hızlı girdi ve toplayamadi tayt paramparça oldu,hiç affetmiyor o inişler,suadiye berbatti,yollar delik deşik ve toprak idi,inislerde hep yavaş idim,kesikleme fren yaptım,

Abi kask olmasaydı bunları yazma ihtimalim sıfır gibiydi.kask sol taraftan yere sürtünme ve aldığı darbeden sebeb çatlamıştı..şükür birşey kalmadı ,sadece asfalt yanıkları bana ibret olarak kaldı...evde bekleyenler olduğunu düşünerek 10 dk geç inerim gerekirse yarım saat ...Kartepe üstelik eğim daha dik ve yer yer asfalt bildiğin nerdeyse kar sularının sebep olduğu deformeden dolayı pert ve 10cm ye varan çukurlar ile dolu...dikkat etmek gerek..

159577 dosyayı görüntüle

17 'inci sefer ,kartepe otel karşıda burası suadiye inişi killing forma yolun ölüm yoluna olduğuna dair bir forma harbiden ölüm yolu idi,,,

159578 dosyayı görüntüle

@sadi imren

Sadi bickidereden dönüşte eğimler ,
eğim cenneti bizi bekler,

159581 dosyayı görüntüle

159582 dosyayı görüntüle

159584 dosyayı görüntüle

159586 dosyayı görüntüle

Buraya dikkat keskin

159587 dosyayı görüntüle

Buraya hitler rampasi adını takdik :islik::eek::D
Anlık yüzde 23 sonunda bir resim aldık erkan ile,giderken karşıdaki eğimi almaca

Ağabey acelemiz yok yavaş yavaş çıkarız:)

• Beğen
Tepkiler: bilalfidanboy
@sadi imren

Aynen,,,,,:harika::harika:
Uludağda 17 eğim yok idi burada 28 km 'lik güzergahta var bura göçbeyli bickidere göçbeyli etapta ,,,zati biz burada uludağa hazırlanacağız

@Kudret Kurtcebe abi emin ol daha öncede demiştim Kartepenin yanında Uludağ güle oynaya çıkarsın-ki,Uludağ hem asfalt kalitesi hem eğimi ile oraya göre insaflı sadece yüzde 70 gibi neredeyse 2 katı denebilecek uzun mesafeye sahip. zaten 21 km tırmanmışsın geri kalan kısımda zaten eğim olarak 10 gibi rakamları bile anlık ancak görüyorsun..zaten totalde dahi ben 11 görmedim desem yeridir....ama rüzgarlık kati ve kesin olarak almanı öneririm...

• Beğen
Tepkiler: Özcan
@bilalfidanboy

Bilal selam pazar müsait isen saat 08.30 'da gelebilir isen bostancı nero kafe önünde bulusmaca,sadi cuma akşam burda pazar ayın 3 'ü

@Kudret Kurtcebe abim inan çok isterim ama pazar günü benim için çetrefilli,güvenlik kimlik yenileme sınavım var üstelik bu 24 haziran seçim davasından dolayı 27 mayıstan 3 hazirana aldılar dahası saat 14:00 yapmışlar,birde ordan işe çıkıyorum

@sadi imren

(link)

Sadı selam hava iyi,,,,,08.30 bostancı nero kafe hareket
Kartaldan sanayi caddesinden yukarı aydos güney yolu ve viaport,ordan göçbeyli ve bickidere dönüş aynı

kartepe zorlu bir parkur ben suadiyeden çıkıp maşukiyeden dönmüştüm. iniş gerçekten çok tehlikeli. fren sıkmaktan kollarım baya yorulmuştu.

@Kudret Kurtcebe abi bende senle uludağ yolculuguna gelebilirim. şuan için konuşmak erken biraz ama haberleşiriz. kartepeden sonra uludag da hedeflerimin içinde.

• Beğen
Tepkiler: Özcan
@srdrmrs

Eyvallah serdar zati sen avrupa yakada idin saat 07.30 'da aynen feribot ile yenikapıdan mudanya 2 saat sürmekte önceden Alacam bileti ucuza geliyorda şansıma yağmur yağsada gidecem yarış iptal olmaz,yalnız farklı yerden tirmanacam diğer taraf uzun,

Geri