Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

4 ağustos 2018 uludağ performans tırmanışı

Scudo
Harbiden acaip adamdı aytekin erzan ,,,,,3917 metre ne demek yahu,kafayı kırdı otobüs ile kayseriye gitti bir günde ısı bitirdi geldi anca mtb çıkardı oraya erciyes hocam bunun adı valla ağriyada çıkacaktı deli hemde ne deli :D

159418 dosyayı görüntüle

Hey gidi günler hey çekildi köşesine evlendi ,kartepeye yakın sapancaya yerleşti azmi devirdik istanbuldan kartepeyi ,,,,

Eyyyyyyyy
Istanbul ehalisi varmı sıkı eğimci görelim bakalım,
Kerim konuya girip kaçıyorsun,cekecem kulaklarını bu iş veledromda dönmeye benzemez
Alırım ifadeni bickiderede
Şaka şaka
3 haziran
Istanbul uyuma ,
Etap bostancı kartal ,viaport pendik göçbeyli bickidere dönüş aynı ,varmı babayiğit sadi sen hariç ılter sen hariç :islik:

Haydiiiiiiiii
Gençler,,,,,yokmu genç yeni üyeleri bi görelim bakalım

Sadece ıstanbulun gençleri çıkın bakalım ortaya
Kerim 150 km devirdi erkan kőzen ve de furkan tulun ona göre

Adamlar istanbuldan bursaya kebap yemeye gitti,,,,:islik:

@Serkan Mıstınoğlu

Selam serkan ,valla bekliyorum 4 ağustosa gene eski günlerdeki gibi basalım şileye pardon,uludağa :islik:Senle 07.30 'da feribotta buluşurduk,yalnız yarışmayacağım için 07.30 feribot ile geçiyorum,09.00 mudanya 21 km sonra çekirge,yarışacaklar çok erkenden gidecekler tahminimce otobüs ile ,yarışa girecek isen otobüs ile gideceksin tabi,dönüşte mudanya üzerinden döner isen birlikte dönerizde,60 km 'in 35 km 'si eğim olacak ,dönüşü otobüs ile yapanlar olacak ,,...top sende,,,.:harika:

Gerçi daha var,,,,,

@Kudret Kurtcebe Motorlu bisikletle çıktım ağabey ama bu yaz cyclecross bisiklet alıp onunla çıkmayı düşünüyorum. Kendime güveniyorum bu konuda. Keçi gibi sekebiliyorum, BMX geçmişim var. :cool::cool:

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
@Küsküllü Bela

Cyclo cross dedinde valla onun zevki başka aynen stabil yollar artı toprak yollar esasında gerçek özgürlüğün tadı dağlarda mtb'de bu bakımdan önemli,araçlardan uzaksin mtb kullandım esasında scott scale 30 'u satmayacaktım onla aydosa dalacaktim gene,yola geçtik topraktan koptuk malesef

@Kudret Kurtcebe ağabey sıkı dur çorbanı içmeye geliyorum Göçbeyli, Bıçkıdere bizleri bekler .

Bileti aldım Cuma İstanbul'dayım :)
01 Haziran 2018 Cuma
Kalkış Bursa 21:00
Varış Kadıköy 22:50

@sadi imren

Tamamdır, 3 haziran 08.30 bostancı nero kafe,sağanak yok ,şimdilik

Uludağ planlarını masaya yatırırız,ilter ile bursa anadolu lisesi önünde saat en geç 10.45 de buluşma olacak,

Bayramdan sonra belki ben de gelirim, özledim Istanbul'u. Ama ben bisikletle gelemem malesef :( Istanbuldaki ev çok küçük, bisikleti koymaya hiç yer yok. Istanbuldayken genelde Ortaköy - Kuruçeşme - Bebek güzergahında koşuyorum. Ev Ortaköyde.

• Beğen
Tepkiler: Özcan
@Ilter Elmas

Yav zati bebek felan hikaye bitmiş oralar değişmem uludağ 'a 1500 rakımda oksijen ,ne karbonmonoksiti,uludağ bu yüzden güzel ,yalova karamürselden ev alacam ve iznik 'e yakın olma durumu,özellikle tavşanlı ahmetli ve mahmutpaşa köyü mükemmel rakım gerçi 600 metre ama o tepeden iznik gölünü seyretmek bir başka güzel tabi su düşen şelalesi erikli şelalesi delmece yaylası yalova ve çevresindeki şelaleler ıstanbulun pis havasına 1000 basar

Bickidere taraflarina gidince nefesim açılıyor 1 hafta iyi durumda oluyor idim,ıstanbul artık bitti inşaat vurdu burayı yazın çekilmez buralar bu nedenle arada sırada su düşene uğrayacağımda maliyet fazla olmaya başladı,kaçış noktası mecburen bickidere olacak

@Kudret Kurtcebe abi ramazan aradan çıkınca ilk işim Uludağ ,benide orası çekiyor...hele çıkacaksın Bakacak mevkiine ,bir hacı amca varki orda közde çay yapıyor..alacaksın kalmışsa migrosta simit yanında çay ile götürürken seyredeceksin şehiri 1800 metreden...siz hep pazara denk getiriyorsunuz çoğunluk neyse o ama ben aksine hafta içi izin kullanıyorum...

@Kudret Kurtcebe
RESİMDEKİ RAMPANIN OLDUĞU YER NERESİ ACABA?

@Küsküllü Bela
Palandöken biraz zor şuan ama Ilgaz dağı var

@bilalfidanboy

Valla bilal kaçacam artık yetti gari bu istanbolun tozu,,,
@alialperakay

Valla buraya gitmek için,Bostancıdan direk kartal,
sanayi caddeden tırmanarak yakacık,oradan aydos güneyden direk viaport pendik,devamla 13 km sonra formula yolu üzerinden göçbeyli köyü,esas eğimlere gidiş bickidere köyüne doğru tersi bolca yukardaki resimdeki eğimler

@bilalfidanboy

4 ağustos ct bilal,performans tırmanış ,yalnız ben klasik tırmanış yapacağım,yiğitaliden

(link)

@bilalfidanboy

Hacı bumu bilal ?gişelere gelmeden bir yeri vardı mısır yemistik

159560 dosyayı görüntüle

159561 dosyayı görüntüle

Yiğitaliden gişelere geliş tabi bursa anadolu lisesinden tırmanış yapacağım 21 km sonra stop,,,,,,

@Kudret Kurtcebe abi yok bu hacı amca başka... ikidir gittiğimde bu da yoktu.benim dediğim zirveden(2. Oteller bölgesinden sonra) Bakacak mevkii var orda.amca dediğime bakma aslında yaşı o kadar ileri değil...tam resimdeki yerde arka planda kalıyor20180411_144718.jpg

@sadi imren öyle böyle en sonunda bu izin işini hafta sonuna denk getireceğim.istanbul artık aynı rotalar tat vermiyor....anadolu yakası bizim yakaya göre daha şanslı gibi,hala gidecek yerleri var...bizim ki maalesef ,havaalanı şu bu derken yollar artık hafriyat araçları yüzünden köstebek tarlasına dönmüş durumda daha vahimi bu araçlar yine bu yollarda +100 km/h ile bazen yanınızdan silme geçiyor...rüzgar akımına kapıldığı an,çeker Allahni göstermesin içeri seni..

Senden ricam bisikletin yok ise henüz onu yaparım bunu yaparım deme ,önce bisikletini al bir şeyi başar ve resimle yani kanıtla ,,,,,,,

Ve kanıtınıda buraya koy ,,

@Küsküllü Bela bak arkadaşım, biz Bursa'dan dan İstanbul'a arkadaşlarımız ağabeylerimiz İstanbul'dan Burs'ya Uludağ'a bisiklet kullanmak için gidip geliyoruz dolayısı ile senin Uludağ tırmanışını küçümsenen zor rampaları zıpkın gibi çıkmaların bizimle dalga geçiyormuşsun hissi uyandırıyor bu iş ciddi bir iş forumda organize oluyoruz dalga geçmiyoruz. Bursa'ya gelen arkadaşları yanlız bırakmamaya çalışıyoruz geçen Bilal'in tırmanışında Özcan arkadaşımız eşlik etti diğer gelişinde ben yanında olmaya çalışacağım aynı şekilde Kudret ağabeyimiz ile İstanbul'da dolaşacağız aramızda yaşanmışlıklar var bilmeni istedim.

Ayrıca bmx ile başarabilirmisin 130 km 'yi ,bmx geçmişin ile 130 km bir günde gitmek başka bir olay 'bmx uzun yolda adama nasıl döner 17 eğimde nasıl döner ne kadar süratli cikacan,esasında seni 28 km durmadan kosturmayi düşünürdüm bmx ile bunu başarır isen ne ala ,yalnız gideceğimiz yer 50 km sonra ,esas olay bickidere göçbeyli bickidere non stop sert eğimlerde basmak ,ilk 14 km 'yi 41 dakikada alırsan ne ala beni yakalarsin dönüşte ayni yerden,46 dakikada dönersen ne ala benle eşit olursun, yalnız bende 28 jant yol var ona göre esasında senle bir olay olabilirse 130 km toplam ,bunun 28 km 'sinde durmak yok 'bu konuda deneyimin yok ise bilemem tabi,

@sadi imren

Neyse sadi arkadaşı davet ettim gelsin 08.30 bostancı nero kafe ama bmx ile belki başarır ,başarırsa aynen buraya resimlerim ve başarısına ortak oluruz,,,önce iş hareket olacak tabi

@sadi imren

Katlanır ile 1200 km Gitti bi arkadaş ama 1200 mı 'yi 3 günde yunus gitti, katlanır ile giden arkadaşın yunusu yakalamasını nasıl düşünebiliriz,biri ferrari diğeri murat 124

Bence o arkadaş kelimeleri yanlış kullanmış, bmx ile tepeden inmek yerine tırmanmak demiş :D:D:D:D Ben bmx ile Uludağ'a çıkmasını (yazarken bile gülesim geliyor) geçtim, Uludağdan bmx ile inse bile alkışlarım arkadaşı:

Geri