Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

4 ağustos 2018 uludağ performans tırmanışı

@srdrmrs 4 ağustosu beklemene gerek yok, daha öncesi de bekleriz :) :harika:

Scudo
@Özcan. Ramazan bitsin bir aksilik olmasa denk gelen ilk izin günümde ordayım...hafta sonunada bayram geçtikten sonraki 15 gün sonra kadar,hafta sonuna denk getireceğim...

• Beğen
Tepkiler: Özcan
Kartepe cidden iniş olarak çok tehlikeli bende kış ayında hidrolik frenli şehir bisikletiyle inmiştim tepeden aşşa indiğimde balataların yarısı bitmişti

3 Ağustos cuma günü son iş günüm olup yıllık izine çıkacağım. Bende gelirim kudret abi.. otobüsle bursaya... Bursada buluşuruz...

• Beğen
@Özcan. valla kısmet daha öncesi veya sonrası da olabilir tabi ki. davetiniz için çok teşekkür ederim.

• Beğen
İşkembe hariç herşeyi yerim :D
Kartepedeki gibi Uludağıda ilk seninle beraber tadacağım abi...

Iskender saat 10.45 çekirge bursa anadolu lisesinde olacam ,yalnız yiğitaliden tırmanış yaparak 21 km sonra duracağım,serdar dostum devam edebilir ya da sen,yarışta olmayacağım kendi egaleme bakacağım,09.00 çıkış mudanya 1 saat 30 dakika sonra bursa anadolu lisesi,ve 3 -4 dakika mola ve tırmanış 21 km ,rekor 2 saat 15 dakika idi 5 mola yaptım,3-4 dakika sınırlı,toplam performans sürüşü 42 km ile sınırlı ,daha fazlası bana zarar ,bu nedenle durumum budur,

İçeri girişte bisikletlilerden ücret almalarını protesto ediyorum

Yahu gişelerde bisikletlilerden ücret alınmıyor. Hiçbir zaman da alınmadı.
Milli parklar giriş yönetmeliğini zamanında yazarken bisikleti dahil etmişler, şimdi çıkartamıyorlar :)

• Beğen
Tepkiler: bilalfidanboy
Hmm alla alla birisi böyle demiştide. İyi o zaman :)

Ama bolu gölcük tabiat milli parkı girişinde 4 tl alıyorlar... Ben vermedim burası ayrı...

@iskender şerit aynen @Özcan.'ın da belirttiği gibi test edip onaylandı. Gişede ücret filan yok(formalite icabı)facede bir grup paylaşmıştı bende şaşırmıştım teyit amaçlı konu açtım,yakın zamanda gidipte ücret talep edilen varmı diye..aspagras haberden öte gitmedi,aslınıda giderek öğrendim...

• Beğen
Tepkiler: iskender şerit
@iskender şerit

18 sefer kartepe,her biri acaip macera dolu idi,zati karamürsele kaçınca seferler benim tekrar başlar biliyorsun aytekin erzan sapancada,,,,,artık orada yaşıyor çoluk çocuğa karıştı,

@iskender şerit

@Kudret Kurtcebe
Tabelada yazıyor ancak fiziksel olarak ücret talep edilmiyor son geçişim de durum bu şekilde dedi söylediklerine göre bu ücret talebi ilk günden bu yana varmış Ancak bisikletliler den bu ücret alınmıyor Umarım bu şekilde uygulanmaya devam eder

Geri