Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

4 ağustos 2018 uludağ performans tırmanışı

@Özcan.

Bizim bu fındıklı 10 üzeri ,kısa mesafe eğimler ,50 metre yarışı yapıldı,önce 50 saniyede aldı,ikincide 56 saniye ,tabi ayaklarını diktirdim kan aşağıya serbestçe insin diye,daha öncede mahallenin diğer çocukları ile idman yaptık,kilolu çocuk 64 saniyede çıktı ,eyüp çıta olduğu için ona fark attı tabi,eyüp tam bir bisiklet delisi,,,,,her gün bisiklete biniyor,

Scudo
  • Beğen
Tepkiler: Özcan
@sadi imren

Yok sadi ct öğlen abla bekliyor pazar tam tekmil tek basacagim,peloton ıstanbul ile aydınlı eğimde beraber olacağım ilk mola yerine kadar beraberim,Bostancıdan ta ilk mola yerine kadar ekip basıyor ,zati ben o pendik kurtköy bağlantısını sevmiyorum sakat ora yol dar,ilk moladan sonra ekipten ayrılarak mudarlı yapacağım,mola orda,mudarlıdan sonra dik bir eğim var,darlık sonra geliyor,darliktan orucoglu arası eğim yok ama çok sert iniş var ,ordan bickidere eğim var ,kervansaraya doğru eğim ,akabinde baba eğim ömerli .Omerliden sonra iki adet eğim var Dudulluya doğru eğim az en babası tapu dairesine gelirken ordan sonra bizim fındıklı zati,

(link)

Haziran ayı sonunda kayıtlar acilacakmiş ilgili olan arkadaşların dikkatine

Ağabey sabah haçta çıkacaksın kaç gibi dönersin ben pazar akşam Bursa ya döneceğim erken dönmeli olursa ayarlama yapmaya çalışayım yoksa ben de tek tabanca göçbeyliye gelir oradan dönerim

@sadi imren

Valla sadi peloton ıstanbul çok sıkı basıyor onlar ile idman yaptım bir kere durmadan gideceğiz ,1 'inci mola yerden sonra ben mudarlıya kadar durmadan basacagim,3 -4 dakika mola ondan sonra durmadan ömerli eğim başına ,eğer birbirimizden kopar isek sen yalnış istikamete gidersin rota benim kafada ,,,,,ömerli eğim bası az mola durmak yok ta atasehir tapu binasına kadar 100 km 'den fazla

Toplam 3 mola çok kısa süreli

@sadi imren

Göçbeyli istikametten gitmeyecek peloton sadi,

Senle geçen pazar gittiğimiz yol olmayacak

Bakarım duruma saat kaçta nero kafeden hareket

Saat 08.00 yalnız peloton gelmez ise attila bisiklet takımı ile direk kaynarca ama ben aynen tuzla ordan aydınlı köpek öldüren eğimden devam ,,,,

Her iki takımında dönüş yeri pendik kurtköy bağlantısı burayı ben kullanmayacagim,zati orada tünel inşaatı bitince dönüş rotası güme gider,o kadar insan tünele giremez çok riskli olur,artık yaz rota belli ,bostancı tuzla aydınlı caddesinden mudarlı ordan darlık ordan orucoglu ,bickidere kervansaray ömerli eğimi atasehir tapu binası final esas rotamız yazın bu olacak 3 mola olacak kısa süreli 100 artı

160975 dosyayı görüntüle

Saat 10.17 göçbeyli,
Bu gün peloton ıstanbul kartepe yapmış, bu nedenle Bostancıdan,arkadaşlar ile direk kaynarca yapıldı,ben gruptan ayrıldım ve Orhanlidan bickidere yaptım,tepe orene doğru eğimler söz konusu.göçbeylide az mola yaptım,yolu uzatmadim çünki rüzgar çok sertti,bozuk bickidere yoluna girdim yer yer yama yapılmış yola
ama bickidereye gelirken çukurlar vardı,bir yol bisikletcisi ters istikametten geliyordu,selamlastik,

160976 dosyayı görüntüle

Bickidereye gelmeden yağmur sularında ayakları yikadim,

160977 dosyayı görüntüle

Bickidere saat 12.00 az mola,

160978 dosyayı görüntüle

Ömerli cehennem eğimi,saat 13.00
Takviye su aldım,

160980 dosyayı görüntüle

Trafik Dudulluda fazlalasti,tempoyu kestim,Dudulluda shell benzincide işi bitirdik saat 14.11 idi,

@sadi imren

Sadi burada 4 agustosa hazırlık için ön çalışma idmanlarını yapıyorum,dünki rüzgar çok işime yaradı,eğerki aydınlı istikametten mudarlı olsa idi kafadan yiyecektim rüzgarı,Orhanli üzerinden,tepe orenden tırmanışta bile sağdan çok sert vurdu,rüzgar,
Inişte göçbeyliye gelirken yokuş aşağı bisiklet resmen duruyordu,rüzgara karşı tek asla durulmaz,göçbeylide çok kısa mola oldu 15 km boyunca durmadım,[ sadece bickidereye gelmeden suya ayaklarımı soktum 15 dakika geçti orda iyi geldi ]eğim eğim üstüne,bickidere tabelada mola sonra bi eğim ,köy içinde çeşmeden su takviye,mola oldu ama az,ikinci mola bickiderede oldu,sabah saat 08.30 da nerodan çıkış ben yunus,veysel eser,35 km hızdan taviz vermedi,kaynarcada grup ayrıldı,ben tek yola devam,mola yapmadan Bostancıdan ta göçbeyliye kadar sele üstü,saat 10.17 göçbeyli,saat 12.00 bickidere ve durmadan bickidereden ömerli eğimi saat 13.00 .ömerli çıkışı 3 adet egimdir ve uzundur,rüzgar arkada idi ve rüzgar sayesinde yorulmadim,bu arada ömerli egiminde bir yolcu gördüm,rüzgara karşı savaş veriyordu işin zoru tırmanış Omerlide,saat 14.11 benim kısa mola tempolu sürüş Dudullu shell benzincide bitti ,ondan sonra benim eve kadar acaip bir trafik vardı bu nedenle ters istikametten devam ettim,ters istikamette dudulluda araçlar ardı ardına dizilmiş bekliyordu,pazar çilesini araçta enayi gibi çekiyorlardı elbet bu millet bir gün akillanacakta ben goremeyecegim,sadi idmanlar her pazar devam gerek buraya gerek her pazar atilla bisiklet takımı konusuna resim koyacağım,bu arada nero kafede yunus veysel ve eser bekliyor idi pazar bile çalışıyor adamlar onun ıçin uzun yapamıyorlar çoğu insan öyle

@sadi imren

Sadi birde kış idmanları konusu [ yukarda vermişsin lingi ] oranın prosedürü çok başka,göçbeyli bickidere göçbeyli non stop acaip zor iş ,yazın olmaz,1 ekim 2018 'de o konu aynen devreye girecek,şimdilik orası dondu,bu arada yazında kışında atilla bisiklet takımı konusu aynen patlayarak devam edecek yani o konu çok gidecek,burasının niyadi 5 ağustos günü biter ,,,,,eylem nerde ben oradayım

Uludağ hazırlık idmanı,17 haziran saat 08.00 bostancı nero kafe 134 km ,84 km idman iki mola kısa,etap,bostancı aydınlı çıkış mudarlı ikinci mola ,son mola göçbeyli 84 'üncü km ,darlık,orucoglu göçbeyli sert eğimlerde non stop yapılacaktır,saat tutulacaktır,peloton gelir ise peloton ıstanbul ile ilk mola yerine beraber gidilecektir ,ilk moladan sonra gruptan ayrılarak mudarlıya varacağım,işimiz keyif işi değildir,
Kısa mola sonrası darlık orucoglu ve göçbeyli final,göçbeyliden pendik viaporta düşük tempo bisiklet yolundan aydos güney yolu oradan d-100 'e ideal tepe sapaktan bostancı 134 km ,

161220 dosyayı görüntüle

Göçbeyliye doğru sert eğimlerde non stop,

161221 dosyayı görüntüle

Dönüşte aydos güneyyolu sert eğimler

@Kudret Kurtcebe abi benimle karsilastin sanirim.

(link)

Ruzgar, bozuk yollar, sicak. Acili bir tur oldu benim icin.

24 haziran,uludağ eğime hazırlık,saat 08.00 bostancı nero kafe ,kim gelir ise tuzlaya basılacak,bu trafikte epey sürücü var,bu foruma üye olmayan çok adam sahilde,aydınlı çıkıştan tek çıkarak mudarlı ilk mola peloton ıstanbul gelmez ise ilk mola mudarlı 63 km non stop olacaktır,mudarlıdan darlık,orucoglu göçbeyli son non stop toplam 84 km ,saat tutacagim buraya yazacağım ,

Bende 3-4 arkadaşla beraber 24 haziranda kartepeye çıkacağım :) uludağ için en yeterli idman olur heralde :D :koptum:

@iskender şerit

Aynen olur,,,,iskender senle ras gelme durumu olabilir aşağıda ,çünki saat 15.00 gibi yiğitaliden iner isen yol üstünde beni işkembecide gorebilirsin,,,,,

@Kudret Kurtcebe abi 24 haziran Seçim var oy hangi ara kullanacaksın.

Bu arada Yarış Nilüferden başlayacak ya İstanbul'dan giderken en uygun Yenikapı - Bursa Güzelyalı feribotu sonra oradan 20 km sonra Nilüfer yarış yeri. @Kudret Kurtcebe abi belki karşılaşırız.

Yenikapıdan ilk sefer 07:30 Varış 09:05 yarış 09:30 da başlıyor maaselef yetişmek zor bakalım başka alternatifler düşüneceğim.

@Kudret Kurtcebe abi sen nasıl gitmeyi düşünüyorsun

(link)

@Mur@t_Ok

Selam murat pazar ben 17.00 'ye yetisirim,çabuk bitecek idman,murat 09.00 'da varıyor, feribot
21 km var cekirgeye,ordan yiğitaliden 21 km çıkıp gişelere varacam stop ,keşiş grubuna belki raslarim,20 dakika dinlenip aynı yerden ineceğim ,bir işkembe patlatacam,dönüş 21 mudanya 18.00 feribotu ile donecem

@Mur@t_Ok

Murat saat 07,30 feribota binecem ,ben yarışmaya gitmiyorum,zati yetişemiyorum,60 mastır yok,1 saat 30 dakikada bilemedin 1 saat 45 dakika sonra çekirgede olacam,akşam feribot 18.00 'e alacam 3 temmuzdan bilet alırım önceden yani,indirimli olur, yarışa girmeyecek isen 07.30 !da yenikapı feribot ile ,mudanya yaparız 09.00 'mudanyada oluyoruz,

Performans grubunu yakalamam zor yalnız keşiş grubunu belki gişelere gelmeden yakalarim ,zati gişelere kadar benim olay ,işkembe patlatacam aşağıda ona vakit lazım ,işkembe çorba sonrası motor gibi giderim dönüşte mudanyaya daha önce yaptım ,acaip fisekledi beni işkembe çorbası :islik::D

Toplam 84 km evden geliş ve dönüşte var 100 'ü aşar

@iskender şerit

Inişte olur,benim saat aksama yapmaz,09.00 çıkış mudanya,10.45 çekirge ,tırmanış yiğitaliden 2 saat 15 dakika saat 13.00 en geç gişeler,pek kendimi kasmam,13.20 aynı yerden iniş,tam inişin bittiği yerde işkembeci var illaki ben seni orda görürüm,çünki dışarda masalar var tam önümden geçerken zati beni görecen,saat 14,20 .de çorba muhabbetim başlar,saat 15.30 dönüşe geçerim 21 km sonra mudanya 18.00 feribotu ile dönüş

@Kudret Kurtcebe abi valla işkembe dedin canim çekti bugün kelle paça patlattım zaten.
Abim ben gidebilirsem bir şekilde yarışa gitmeyi istiyorum. 1 senedir bu yarısı düşünüyorum. Tırmanışı seven bir olarak uludağın hazzını , zevkini , başarmanın mutluluğunu yasamak istiyorum. Tırmanmayı seven anlar benim heyecanımı.
Bakalım yarın sabah 06:00-09:00 arası kendime 80 km 1122 mt yükseklik rota çizdim güzel bir antrenman olacak.

(link)

Ekran görüntüleri_20180622-222503.png

Geri