@sadi imren
Sadi burada 4 agustosa hazırlık için ön çalışma idmanlarını yapıyorum,dünki rüzgar çok işime yaradı,eğerki aydınlı istikametten mudarlı olsa idi kafadan yiyecektim rüzgarı,Orhanli üzerinden,tepe orenden tırmanışta bile sağdan çok sert vurdu,rüzgar,
Inişte göçbeyliye gelirken yokuş aşağı bisiklet resmen duruyordu,rüzgara karşı tek asla durulmaz,göçbeylide çok kısa mola oldu 15 km boyunca durmadım,[ sadece bickidereye gelmeden suya ayaklarımı soktum 15 dakika geçti orda iyi geldi ]eğim eğim üstüne,bickidere tabelada mola sonra bi eğim ,köy içinde çeşmeden su takviye,mola oldu ama az,ikinci mola bickiderede oldu,sabah saat 08.30 da nerodan çıkış ben yunus,veysel eser,35 km hızdan taviz vermedi,kaynarcada grup ayrıldı,ben tek yola devam,mola yapmadan Bostancıdan ta göçbeyliye kadar sele üstü,saat 10.17 göçbeyli,saat 12.00 bickidere ve durmadan bickidereden ömerli eğimi saat 13.00 .ömerli çıkışı 3 adet egimdir ve uzundur,rüzgar arkada idi ve rüzgar sayesinde yorulmadim,bu arada ömerli egiminde bir yolcu gördüm,rüzgara karşı savaş veriyordu işin zoru tırmanış Omerlide,saat 14.11 benim kısa mola tempolu sürüş Dudullu shell benzincide bitti ,ondan sonra benim eve kadar acaip bir trafik vardı bu nedenle ters istikametten devam ettim,ters istikamette dudulluda araçlar ardı ardına dizilmiş bekliyordu,pazar çilesini araçta enayi gibi çekiyorlardı elbet bu millet bir gün akillanacakta ben goremeyecegim,sadi idmanlar her pazar devam gerek buraya gerek her pazar atilla bisiklet takımı konusuna resim koyacağım,bu arada nero kafede yunus veysel ve eser bekliyor idi pazar bile çalışıyor adamlar onun ıçin uzun yapamıyorlar çoğu insan öyle
@sadi imren
Sadi birde kış idmanları konusu [ yukarda vermişsin lingi ] oranın prosedürü çok başka,göçbeyli bickidere göçbeyli non stop acaip zor iş ,yazın olmaz,1 ekim 2018 'de o konu aynen devreye girecek,şimdilik orası dondu,bu arada yazında kışında atilla bisiklet takımı konusu aynen patlayarak devam edecek yani o konu çok gidecek,burasının niyadi 5 ağustos günü biter ,,,,,eylem nerde ben oradayım
Uludağ hazırlık idmanı,17 haziran saat 08.00 bostancı nero kafe 134 km ,84 km idman iki mola kısa,etap,bostancı aydınlı çıkış mudarlı ikinci mola ,son mola göçbeyli 84 'üncü km ,darlık,orucoglu göçbeyli sert eğimlerde non stop yapılacaktır,saat tutulacaktır,peloton gelir ise peloton ıstanbul ile ilk mola yerine beraber gidilecektir ,ilk moladan sonra gruptan ayrılarak mudarlıya varacağım,işimiz keyif işi değildir,
Kısa mola sonrası darlık orucoglu ve göçbeyli final,göçbeyliden pendik viaporta düşük tempo bisiklet yolundan aydos güney yolu oradan d-100 'e ideal tepe sapaktan bostancı 134 km ,
161220 dosyayı görüntüle
Göçbeyliye doğru sert eğimlerde non stop,
161221 dosyayı görüntüle
Dönüşte aydos güneyyolu sert eğimler