Arkadaşlar herkese merhaba. Son zamanlarda üyeliğinizin güvenliği kadar, işlerinizi kolaylaştırmak ve sizi yormamak için de çalışıyoruz. Artık üye profilinizdeki sekmelerde paylaştığınız konuların listesi de var yani paylaştığınız her konu, orada da şu şekilde çıkacak;
Evet şu anda kendi profilinizden de test edebilirsiniz.
Ayrıca "iyi ama ben her açtığım konunun burada çıkmasını istemiyorum yav ne gerek var mesela ikinci el konuların çıkmasına?" diye bir suâliniz olursa eğer, çözümü basit.
Üst kısımda isminizin yazdığı menüde "Profilinizde Konu Ayarı" var oraya girin ve karşınızda kategorilerin listesi çıkacak. Bu bölümde hangi kategoriyi işaretlerseniz, orada açtığınız konular sekmedeki listede gözükür. İşaretlemedikleriniz varsayılan kalır.
Misal ben burada Serbest Kürsü seçtim örnek tabii ki. Artık serbest kürsü'de açtığım konular gözükecektir. Siz de böyle dilediğiniz kategorileri eleyebilirsiniz.
Evet arkadaşlar çok lazım olduğunu düşündük ve hizmetinize sunduk.
Önerisinden dolayı @Serden Us'a teşekkürler. Üstteki bağlantılarda "İkinci El" var bildiğiniz üzere. O bölüme girdiğinizde hangi kısımda ne paylaşılmış şöyle göreceksiniz artık;
Bence, bildirimler ve mesajlar tuşunun yanına bir de "Bölümlerim" butonu eklenmeli. Buraya ilgilendiğimiz katogorileri ekleyip kolayca ulaşma imkanı bulmalıyız.
Forumun gelişmesi adına güzel önerilerde bulunuyoruz fakat umarım ciddiye alınıp okunuyoruzdur...
Selam, mobilden yeni mesajlar butonuna giris yaptigimda sayfalari degistiren 1.2.3.4.5 diye devam eden rakamlarin sayfanin altinda olmasi gerekmezmi mantiken ? Yani ben ustten basliyorum bakmaya alta geliyorum. Alta geldigimde diger sayfaya gecmek icin sayiyi ariyorum yok. Sonra bir bakiyorum meger sayilar en ustteymis bu sayilarin site kullanisliligini artirmasi icin altta olmasi daha estetik gibi. Bu sekilde iki is yapmis olunuyor. Hem alta kdr konulara bak sonra diger sayfaya gecmek icin en uste tekrar cik. Mobil boyle masaustu nasil bilgim yok
3-4 gundur site cok yavas ve bir hata mesaji cikiyor java felan yaziyordu yanlis hatirlamiyorsam. Mobilde ayni bilgisayarda ayni, bir tek bendemi bu sorun?
Hic bir aciklama felan gormedim, kacirdim mi yoksa.
Cikan hata mesaji bu, ayni hata masaustundr dr cikiyor. Suan mobildeyim windowsphone da cookies nasil temizleniyor bilmiyorum eve gecince bilgisayardan denerim. Tesekkurler.
Bir kac gundur bende sikinti goruyorum. Ozellikle sabah tablette actigimda sadece 10 mesaj yukle 20 mesaj yukle gibi bir ekran vardi.
Adminler bilginize...