Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

4 Ocak 2015 Bisiklet Forum yeni arayüzü

Yeni Arayüzü beğendiniz mi?

• Toplam katılım
    272
Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Bu linkteki ilanin (Bisan Mavi Turuncu Fixie) asagidaki gibi aciklamasi olmasi lazim. Market listesinde iken bu aciklamayi gorebiliyor, ancak linke tikladiktan sonra goremiyorum. Acaba benim ayarlarimda mi bir sorun var. Gorebilenler bana ekran goruntusu aip atabilir mi?

"Yeni topladığım fixie bisiklet ihtiyaç fazlası olduğu için satılıktır flip flop göbek hem fixie hem single speed kadro boyu 54 ön firende yanında..."

Scudo
Bende market bölümünde dün merida bisikletimi satışa koydum .Fakat onay bekliyor hala.Yarın üçüncü gün olacak.Acaba bir sıkıntımı var.

İlanlarda satılan ve iptal edilen ürünleri ayrı bir bölüme taşımak mümkün mü? Ya da filtrelerden sadece "satılık" olanları seçip en azından güncel satılık ilanları görebilelim?

Teşekkürler,

Yıllar önce uğradığım bazı haksızlıklar sonucu forumdaki takibi bırakmış ilgilenmiyordum. Ve birkaç yıl önce bu forumdan bir arkadaşımız iletişime geçip tekrar foruma davet etmişti. Bizde davete icabet edip bir üyelik açtık ve arada forumu gezip duruyorduk.

Aylar sonra bi konu açmak istedim. Konu açma yetkiniz ve izniniz yok uyarısıyla karşılaştım. Konu ile ilgili de başka yetkilinin adı verildi ve onun ilgilenebileceği söylendi.

Şimdi bu yasaklama olayı hakkında ben bilgi almak istiyorum. Eğer ki açıklama yapılmayacaksa üyeliğimin ve açtığım konularımın silinmesini istiyorum.

Teşekkür ederim.

Uzun sure kullanilmayan uyelikler bir sure sonra otomatik olarak yeni uye statusune dusuyor bildigim kadariyla.

Ben yine de uyeliginizle ilgili talebinizi yerine getiriyorum :harika:

Rica ederim

• Beğen
Tepkiler: Mustafa Zeybek
yönetici onayı bekleniyor yazıyor bana özel birşey mi(uzun zamandır forumda aktif değilim)

bende az önce yeni bir konu açmıştım onda da ''denetim bekliyor'' yazıyor

@kerem E yeni üye olduğun için oluyor o belli bi mesaj sayısını geçmen lazım 10 muydu 50 miydi tam hatırlamıyorum ama bin küsür mesaj var böyle yapmaması lazım bana

• Beğen
Tepkiler: kerem E
Belli bir mesaj sayısını geçmedikçe konu açsam bile açtığım konu görünmüyor mu?

@kerem E benim kayıt olduğum zaman hiç açılmıyordu mesaj sayısı az gibi bişe yazıyordu şimdi yönetici onaylarsa açılıyo heralde

Ben konuyu açtım ama ''denetim bekliyor'' yazıyor.

Arkadaşlar hepinize merhabalar.

Uzun zamandır bizden istenmeyen kategori ve konuların engellenebileceği bir özellik isteniyordu, en sonunda hizmetinize sunmuş durumdayız. Kullanımı gayet hoş ve basittir. Tek yapmanız gereken buraya tıklayıp, yani üst kısımdaki üye isminizin (mobilseniz mini avatar) menüsündeki "Kategori Yönetimi" bağlantısı açılan sayfada istemediğiniz kategorilerden seçimi kaldırıp kaydetmek olacaktır.

Menüde şu şekilde en sonda solda;

132076 dosyayı görüntüle

Sayfa şu şekildedir;

132075 dosyayı görüntüle

Varsayılan olarak hepsi seçilidir. Mesela diyelim ki, Tanışma veya Soru ve Cevap kategorini görmek istemiyorsunuz. Oradaki seçimi kaldırırsanız ana sayfadan da kaldırılacak, artık orayla ilgili hiçbir konu ve mesaj görmeyeceksiniz.

S: Kaldırdım ama bana hala bildirim geliyor?
C: Takip ettiğiniz kategorilerden ve o kategoriye ait konular (varsa) takipten çıkarsanız düzelir.

Başka sorusu olan varsa bu konu altında sorabilir arkadaşlar. Kullanımı basittir. Bilhassa mobilden giren kullanıcılarımızın istemediği kalabalık gördüğü kategoriler varsa kaldırabilir ve onun için iyi olur ama unutmayın ki, kaldırırsanız o kategorilerde olup bitenlerden haberdar olmayacaksınız.

Bu özelliği en çok serbest kürsü bölümünü istemeyen kullanıcılarımız talep ediyordu, bu talep halledildi.

Herkese iyi ve mutlu pedallamalar.

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri