Scudo Sports

40'ından sonra azanı 6 bisiklet paklarmış

@Mert Ersen

Sevgili Mert kardeşim,

Bu yaşında ümit evolation alloy gibi bir bisikletin olmuş onunla mutlu olmaya çalışmalısın bence. Çünkü ben ilk bisikletime 40 yaşımda sahip oldum.Daha dur bakalım yolun çok başındasın inşallah daha nelere sahip olur ve binersin. Bence acele etmemelisin zamanla neler oluyor göreceksin.

Sevgilerimle,

• Beğen
Tepkiler: Mert Ersen
Scudo
bianchi çok tatlıymış :) rengi falan, çok klasik kullanmaya kıyılamicak bir bisiklet :)

• Beğen
Tepkiler: spokesman
valla çok güzel bir ayle kurmuşsunuz darısı başımıza çocuğum olursa profesyönel olarak yetiştirmeyi düşünüyorum inşallah olur

• Beğen
herkes gibi başlık beni de şaşırttı, sizi tanımadığımdan heralde eski bisikletlerden toplama bişeydir diye düşünmüştüm 6 bisiklet derken... :):)
oysa ne bileyim herbirinin bir çoğumuzun hayali olan bisikletler olduğunu :)
sanırım ben de çalışmaya başlarsam öğrenimi ödemeden önce rahat 2 tane alırım :D

size sevgililerinizle mutluluklar dilerim :) ama dikkat edin eşiniz kıskanmasın :):):)

• Beğen
abi çok süper bi koleksiyon ya ilk resimdeki bisiklet bisan galiba bisanın bu tarz bisikletleri olduğunu bilmiodum güle güle kullanın

• Beğen
@can demirel

Tubeless taktığımda pril yeşil elmalı kullanıyorum. İç lastik kullandığımda ise portakallı

Şaka bir yana sıvı bulaşık deterjanıyla silip durulamadan bırakıyorum böyle oluyor.

Geri