Yanlış değil aslında, Türkiye satışı olsa idi o civarda olurdu, zart vergisi, zurt vergisi, cırt vergisi, curt vergisi derken malum bizde herşey 2 katı oluyo neredeyse...
Evet organizasyon ve yarıs atmosferi süperdi!
Seneye tekrar yapılmasını diliyorum acaba yayının tekrarını Tvden belli bir saatte vericekler mi yoksa paylaşım sitelerinden mi bakmamız gerekiyor bilgisi olan..?
"treks bisiklet aldı hepimiz kurtulduk
PROCYCLİST olan nickimi ALİ AKTAŞ olarak değiştirdim arkadaşlar ! "
Bu arada Ali abi imzana gülüyorum hoşcakal
arkadaşlar bisiklet aldım çok sevinçliyim ama daha gelmedi bir o kadarda heycanlıyım teşekür edeirm bende kurtuldum inşa sonunda bir alabilsem sağ salim biiskletimi 4 senedir muhtelif biisklet sitelerine bakmaktan videoalrı izlemkten artık inanın gına gelmişti saolsun muğladaki altan abi çok dua ediyorum ona çok ama çok yardımcı oldu hayırlsı ile inşaallah biiskletime hafta içi kavuşurum bu arada tur o kadar güzleki gerçektende ülkemiz dünyanın göz bebeği harkulade ayrıca türk insanı çok ama çok candan misafir perver dostcanlsıı sıcak kanlı bisikletçilere çok ama çok güzel şekilerde yaklaşıyorlar yani inanın ben almanyada doğdum büyüdüm oranın insanı buz gibi ülkemiz çok güzel bu organizasyon öyle kıymetliki insan anlatamıyor kelimlerle tabi gönül istiyor milli sporcularmız azda olsa kameralarda gözükebilmek için hiç olmasa biraz daha mücade edebilseler çok daha güzel olucak hem kendileri açısndan sonuçta biliyorum kolay değil ama şunuda biliyorum diğer sporcularda eten kemikten hiç kimse maikna değil umarım daha güzel iyi başarılar yakalarız hepinizi canu gönülden kutluyorum biisklet sporu gerçekten güzel bir atağa geçti inşa daha güzel yerlere gelicek dahada kalabalık daha bilincli daha bilgili bir toplum için trt çok güzel bir iş paylaşım yapıyor hiç tv kanalı bence bu organizasyonun çekim yayın görevini bu kadar güzel yapmazdı yani çok ama çok emek veriliyor inanın herkesi tebrik etmek isteridm çok başarılıyız trt süpersin iyiki varsın