Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

650 ₺ Bütçeyle Gravel Toplamak (2020)

@Ali Kılıç 35.5 üzücü bir durum sti kol olarakta tourney stilar n11 de sadece sağ sti olarak satılıyordu 200 tl fiyatı vardı satıcı ile konuşmanızı tavsiye ederim

Scudo
@Phil Miller

STI kollar hariç proje 600 TL altında bitirildi.
Bu aralar çok yoğun bir çalışma programım var. Bisiklete binmek için fırsatım olmuyor.
Evden çıkmak için hiç vaktim yok. Makine depoda bekliyor.
Müsait bir vakitte ayrıntılı foto atacağım inşallah.

@Phil Miller

STI kollar hariç proje 600 TL altında bitirildi.
Bu aralar çok yoğun bir çalışma programım var. Bisiklete binmek için fırsatım olmuyor.
Evden çıkmak için hiç vaktim yok. Makine depoda bekliyor.
Müsait bir vakitte ayrıntılı foto atacağım inşallah.
Hocam bende isterim bir tane. Olmadı benim vakit çok . Senin adına makinayı her yerde test ederim. :)

Güzel bir proje, elinize sağlık.

Aldığınız jantlardan ben de kullanıyorum. Çelik kabrolu şehir bisikletim için önce ön jantını almıştım. Hem şık duruyor hem de anlamadığım derecede akıcı. Çin malı göbek var ama çok güzel çıktı. Zamanla arka jantın göbek mili yamulunca takım olması için aynısından arka jant aldım. Ama bu ön jant kadar akıcı değil. Söktüm taktım temizledim yağladım ama niyeyse az bir yavaşlık var. Onun haricinde hiç bir sorun yaşamadım. Bozuk yollarda hızlı sürüşlerim de oldu. Ne yamuldu ne teli koptu. Sizin de işinizi görür tahminim. Sadece ben üstündeki etiketleri söktüm, klasik bisikletim için fazla hareketli görünüyordu.

Frenleri baradine 3 renkli pabuç ile değiştirmenizi tavsiye ederim. Uzun süredir kullanıyorum, memnunum. Eskidikçe yenisini alıyorum. Frenlemede baya etkisi oluyor.

Güzel bir proje, elinize sağlık.

Aldığınız jantlardan ben de kullanıyorum. Çelik kabrolu şehir bisikletim için önce ön jantını almıştım. Hem şık duruyor hem de anlamadığım derecede akıcı. Çin malı göbek var ama çok güzel çıktı. Zamanla arka jantın göbek mili yamulunca takım olması için aynısından arka jant aldım. Ama bu ön jant kadar akıcı değil. Söktüm taktım temizledim yağladım ama niyeyse az bir yavaşlık var. Onun haricinde hiç bir sorun yaşamadım. Bozuk yollarda hızlı sürüşlerim de oldu. Ne yamuldu ne teli koptu. Sizin de işinizi görür tahminim. Sadece ben üstündeki etiketleri söktüm, klasik bisikletim için fazla hareketli görünüyordu.

Frenleri baradine 3 renkli pabuç ile değiştirmenizi tavsiye ederim. Uzun süredir kullanıyorum, memnunum. Eskidikçe yenisini alıyorum. Frenlemede baya etkisi oluyor.
Baradine 3 renkli harika. Jant yüzeyini tıraşlamıyor. Frene sert basınca kayıp yok çakıyor olduğu yere. Yumuşak basınca da etkisi çok iyi ağır ağır duruyorsun

@Ali Kılıç 35.5 üzücü bir durum sti kol olarakta tourney stilar n11 de sadece sağ sti olarak satılıyordu 200 tl fiyatı vardı satıcı ile konuşmanızı tavsiye ederim

(link)

şu ürün mü? 8x3 için sti kol bulabilir miyim bahar aylarında bisikleti gravel a çevireceğim bende

Bu teklisi... İkilisi şurada.

(link)
8x3 bulabilir miyim speeder 100 ü bahar aylarında gravel e dönüştürmeyi düşünüyorum. hatta 2 ay sonra malzemelerinide alabilirim iyice artmadan fiyatları. şuan ekonomik durumum eleverişli değil

• Beğen
Tepkiler: Ali Kılıç 35.5
Hocam ön freni unutmuşsun hesaplarken.:)

Ağırlık yapıyordu. Söktüm. Maliyete dahil ettim ama.
Şimdi biliyorsun üstadım, fixiecilikten frensizliğe idmanlı olduğum için tek fren de yetiyor makineyi durdurmaya. O yüzden takmadım. Bir de gidonda ikinci fren kolunu takacak yer kalmadı. 😉
8x3 bulabilir miyim speeder 100 ü bahar aylarında gravel e dönüştürmeyi düşünüyorum. hatta 2 ay sonra malzemelerinide alabilirim iyice artmadan fiyatları. şuan ekonomik durumum eleverişli değil

3'lü aynakol Türkiye'de yol bisikletinde pek kullanılmıyor, bu yüzden sti'si de pek satılmıyor. Btwin çıkması Microshift'lere bakıyorum. İkinci elde bir tane bile bulamadım. 400 liraya Aliexpress'te buldum ama almadım.

Ağırlık yapıyordu. Söktüm. Maliyete dahil ettim ama.
Şimdi biliyorsun üstadım, fixiecilikten frensizliğe idmanlı olduğum için tek fren de yetiyor makineyi durdurmaya. O yüzden takmadım. Bir de gidonda ikinci fren kolunu takacak yer kalmadı. 😉

3'lü aynakol Türkiye'de yol bisikletinde pek kullanılmıyor, bu yüzden sti'si de pek satılmıyor. Btwin çıkması Microshift'lere bakıyorum. İkinci elde bir tane bile bulamadım. 400 liraya Aliexpress'te buldum ama almadım.
peki ruble için 8li bulabilir miyim?. aynakolda zaten 3. yaprak pek kullanılmıyor 2 olsada olur uyumsuzluk yapmayacaksa.

(link)

şu olur galiba ?

@osmancan71

8'li ruble hiç araştırmadım. Hiçbir bilgim yok. Ancak 7'li rublede Shimano mega range var. 14-34 t. Fiyatı da düşük. Başka bir projede kullanmak için aldım bunu. Bir bakınız. Belki işinizi görür.

• Beğen
Tepkiler: necmeddin
sele cok ılerıde degılmı ?

Boyum 168! Kollarım da gövdeye göre kısa. Bu bedenle ancak böyle bir sele ayarı yapılabiliyor. Kadro boyu bana uygun değildi. Diğer parçaları uydurmak zorunda kaldım.
Fixiede de en kısa gidon boğazını kullanıyorum, seleyi de yine ileriye alıyorum. Kollar çok kısa olduğu için uzanma mesafesini daraltmak zorundayım. Yoksa uzun turlarda bel ağrısı yapıyor.
Normal şartlar altında en fazla 48 kadroya binebilirim. Şu anda kullandığım en küçük kadro 52!
Böyleyken böyle...

@osmancan71

8'li ruble hiç araştırmadım. Hiçbir bilgim yok. Ancak 7'li rublede Shimano mega range var. 14-34 t. Fiyatı da düşük. Başka bir projede kullanmak için aldım bunu. Bir bakınız. Belki işinizi görür.
yok bende bisiklet var zaten merida speeder 100 modeli. sadece drop bar ile kolları değiştireceğim

• Beğen
Tepkiler: Ali Kılıç 35.5
Geri