Garanti vermiyoruz diyorlar. Özel üretim bir kadro bu, renkleri vs de ayni sekilde. Rengi farkli olunca dayanikliligi da degisiyor ya hani!
Ilk sahibinin uzerine faturali zaten. O aradi konustu, beni adam yerine koyup bilgi veren zaten yok. Degisim falan istedigim yoktu ancak garanti vermediklerini duymak sasirtti.
Kadronun en onemli kismi kopuyo ama garanti yok nasil oluyosa. Bunlarin sattigi karbon çatalların kaliper ayakları kopsa adami öldürür öldurur. Arka diye mi bu koyvermişlik. Kaya kaya durur nasil olsa diyorlar heralde
Tamir masrafini karsilarlar belki diye konusmayi denicem. Ben degil daha dogrusu, beni takan yok. Olmazsa da tamir yoluyla halledilir. Biri 500TL fiyat verdi. Daha uyguna yapan vardır herhalde.
Daha uyguna yapan yoksa da japonla yapistirir yoluma devam ederim. Kaliper cikip janta dolanip, yol kenarindaki direkler bir tarafima girince yardimci olurlar belki.
Baskasinin en ufak problemine yardim ederler, bizim fren gibi hayati onem arz eden problemimize yardim etmezler. Anlamadim gitti. Bir daha ne Accel den bir sey alirim ne de Accel,den alinmis bir mali alirim.
Faturasi var diye guvendik aldik. Megerse faturayi laf olsun diye kesmisler. Benim sattigim malin fren tertibati kopsa utancimdan yuzumu kaldiramam yukari, yine sukurler olsun ki zarar gormedim.