Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Accell Bisiklet Lapierre karbon kadromun kaliper bacağı çatladı

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Scudo
Valla gram önemi yok benim için, parasi neyse verir tamir ettiririm. Eskisinden daha saglam olacagi kesin. Hatta alimunyum destegi daha da uzatmak lazim. Suan resmen kayip, tutunamayip cikmasi uzerine tasarlanmis.

İnsan olsalar beni muhatap alip cevap verirlerdi. Muhatap bile almadılar. Neyse o, birebir aynı anlatıyorum. Accell yetkililerinin hesabi varsa onları da davet ediyorum; Yüzleri varsa.

Bu firma da bana bunu yapıyosa diyecek söz bulamiyorum.

Resmen kırılsın da yenisini alsın diye tasarlanmış. Ama yok, yeni karbon alacak olursam tövbe ettim ne Lapierre ne de Accell bisiklet.

• Beğen
Tepkiler: yusufgs36
@Gökhan Akkaya
Hocam gidin bari tüketici hakem heyetine başvurun üstünden zaman geçtikten sonra hiç yoktan keşke yapsaydım demezsiniz.

• Beğen
Tepkiler: Birhan K.
@atasoy
Bu bilgi cok faydali oldu abi. Hemen basvurayim.

@Desertiger
Çok sagolun, destek oldugunuzu gormek guzel. Benden taraf en ufak kusur olsa pesine dusmezdim zaten. Sirf hakkimi yedirmemek icin yazacagim. Aksam bir arastirayim mail adreslerine ucuralim 1 tane. Veya oneri sikayet sayfalarini bulayim.

• Beğen
Tepkiler: Atasoy
@Gökhan Akkaya bisikletin kırılan parçasının fotosunu çek, birkaç normal fotosuyla birlikte instagrama ve tweetera yükle. Altına İngilizce olarak frenin orası kırıldı, garantisi olduğu halde değişim yapılmadı. Benim illa ölmem, sakat kalmam mı gerekiyor garantiye girmesi için, yoksa aletin ikiye bölünmesi mi gerekiyor. Kadro çöp oldu resmen! Gibisinden bir haykırış yaz. Türk ve yabancı tüm lapierreleri de etiketle, profilinin herkese açık olduğundan emin ol. Lapierreyle alakalı tüm hastagleri kullan. Bisiklet sayfalarına bu konuyu dm den gönder, repost yapmalarını rica et ki çoğu sen demeden de yapacaktır. Yabancı sayfalara da aynı şekilde yap. Emin ol bir Lapierre yetkilisi sorunu görüp zorunlu olarak o kadroyu değiştirecektir. Bunu bu gece yap ve ellerini arkaya yaslayıp ne olacak izle :D :D

Ben kadromun ilk kırıldığını farkedip bayiden saçma bir cevap alınca ilk iş lapierre fransa instagram hesabına dmden olan biteni translate vasıtasıyla yazmıştım. 7 ay sonra bana en yakın lapierre satıcısıyla görüşmemi tavsiye etmişlerdi :)

Kardeşim zaten "la" ön eki olumsuzluk bildirir. Örneğin:
Lakayt - kayıtsız, umursamaz
Lamekan - mekânsız, yersiz
La ilahe illallah - Allah'tan başka ilah yoktur
Buradan hareketle Lapierre- pierresiz
Yani bu bisikleti almayın demek istiyor. Kendi adından bile belli. Üreticileri bile ne çürük mal olduğunu biliyor bu bisikletlerin.

Arkadaşlar siz olsanız ne yapardınız? 200 - 300 - 400 artık ücreti her neyse; Birine yaptırmayımı tercih ederdiniz.

Yoksa tüketici hakem heyetine şikayet edip sürecin sonuçlanmasını mı beklerdiniz?

Ben zaten Accell'i her yerde kötüleyeceğim müşteri memnuniyeti - satış sonrası hizmeti yüzünden. Eskiden çok iyi davranışlarına şahit oldum, ama eser kalmamış o hallerinden.

@Eroseros
Ya kadro gayet sağlam ancak fren bacağını tasarlayan mühendis kör olmus galiba. İcerideki metal yuva resmen "Çıkmasi uzerine tasarlanmis". Tasarlayan hangi kafayla yapmis anlamadim. İnsan etrafini bir çevirir kenarlardan. Tırtıklı yapar veya alttan kadroya sabitler ne bileyim. Kaliper bacaklarini becerememisler.

@Ahmet Bilge Kaan AKIN
Her yerde bahsedeceğim, madem onlar beni uzuyor ben de onlari uzerim.

Normalde garanti kişi uzerine yapilmaz. Garanti kisi uzerinden devam etmez. Garanti dedigimiz sey urun uzerinden devam eder. Ama bunlar beni adam yerine koymayip ilk sahibine soyluyor " Garanti disi biraktiklarini. Ulan madem yardim etmeyeceksin gel bana da soyle. Sinirim sonene kadar her yere yazacagim. İnsan bari tamir edelim der, bunlarda o da yok.

@Birhan K.
Öyle yapacagim. Bir bakayim ne diyecekler.

Kesinlikle tamir yoluna gitmeyin bence. En azindan butun yollar tukenene dek. Karbon kadroda tamir ne kadar tutar ki. Bide neden tutar tutmaz diye dusunesiniz. Birakin onlar dusunsunler. Tuketici mahkemesinin kesinlikle sizi hakli bulacagini ve iade olacagini dusunuyorum. Neden bostan yere para verip bide kirik kadroyu kabullenesiniz

İstemeye istemeye tüketici haklarına şikayet ettim. Özelden yollanan bazı Accell çalışanlarına da yazacağım. İngilizce metin olayını da yarın hallederiz artık.
Şikayetvar.com'a - Technopat Sosyal'e ve sosyal ağlara da yazacağım. Parasında değilim, aynısından 2 tane şuan alacak gücüm var çok şükür. Ama tutumları beni delirtti. Böyle değildi bu firma.

Olmadı tamir edip kullanacağız mecburen. Tamir edilip eskisinden sağlam hale gelse bile başkasına satmam asla. Başkasının başına bir kaza bela gelse hesabını ödeyemem. Ama Accell pek düşünmüyor belli ki kaza bela olasılığını.

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
Kronların gidonları kırılıp duruyordu,eleştiriyorduk.Ama adamlar en azından değiştiriyorlardı:O da bir şeymiş.
Accelin yaptığı kabul edilemez.Hadi dersin kullanıcı hatası,bunun kullanım ile ne alakası var.Tasarım hatası olduğu daha çok hissediliyor.

İstanbulda yaşadığınız için yapabileceğiniz en etkili eylem, bisikletinizin hasarlı halini bu ay sonu yenikapıda yapılacak olan 1. Unibike expo fuarında teşhir etmek olur. Fazlada zaman kalmadı zaten. Artık fuar girişindemi teşhir ederseniz yoksa firmanın tam karşısında mı ? Orasıda size kalmış.

Maddi acidan hicbir sorunum yok, yarin gider aynisindan alirim ama sorun "Beni adam yerine koymamalari". Fren ayagi kopuyor gidiyor ama vatandaslardaki rahatlik Ali Ağaoğlunda yok. Bir kaza yapsamm agzin yuzum yer degistirecek, onlarin degil.

Her sey ortada tamamen uretim hatasi. Kadroda cizik bile yok hicbir kazasi yok. Zaten kaliper destek noktasini istesen de vuramazsin bir yere. Kasitli olarak bile zarar veremezsin cekicle girismedigin surece :)

Her yerde rezil edecegim yani yapacak bir sey yok. Bu saatten sonra bana iyice tutulur, verecekleri varsa bile vermezler :)

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri