Yok arkadaşlar seri meri yok kadroda. Lapierre'nin karbon grupta boyle bir kadrosu da yok böyle bir tasarimi de yok. Yalnizca aluminyum grupta EDGE serisi var ve bunun da tasarimi disinda baska bir seyi eslesmiyor - kadro geometrileri yine alakasiz.
Ama öneriniz uzerine yine yazacagim, gecen de yazmistik bisey olmamisti. Cevirisini buradaki arkadaslar yapmisti sagolsunlar.
Fatura olayini baska bir urunun faturasini vererek halletti desem "Accell'i arayip faturayi mail attiimda neden" bu fatura asilsiz denmedi bunu sorarim. Direkt olarak faturanin bu kadro icin kesildigini ancak sonradan boyama oldugu icin garanti disi kaldigini ifade ettiler. Madem oyle Accell bisiklet hangi kafayla sonradan boyanma alakasiz bir kadroya fatura veriyor ben bunu merak ediyorum.
Ben de 2 tane dost edineyim, sattigim her kadroyu boyayip Accell guvencesiyle satayim, foyam ortaya cikana kadar da guzel guzel takilayim o zaman

Mevzu budur kisacasi.
Hala daha kadroda seri no aramayin, bu adamlarin yaptigi hicbir is kitaba uygun degil.
Dolandiricilik sucu bile varsayilabilir hatta.
@samurusov
Oraya da basvurdum ancak ikinci sahibi oldugum icin yardimci olmadilar. Sora tekstil adina kesilmis, Girayhan yardimci olsa sonuc alabilirdim ancak olmadi cunku Accell ile benden daha cok ahbap belli ki.
@danceros
Corratec olsa bu kadar kolay kirilmaz soylediginiz gibi. Daha once de soyledigim gibi ya hasarli corratec ya da cakma kadro l