bu arada dün akşam 20 civarında acıbadem köprüsü üzerinde mavi jersey ve kask'lı bir bisikletli gördüm o sizlerden birisi miydi? Yani bu kadar mıyız forumdan haberi olmayan başkaları da var mı acaba?
1. Acıbademliler Bisiklet Turu sona erdi. Turumuz 4 kişinin acıbademden yola çıkışı ile başlayıp Bostancıya gidip dönüşü ile tamamlandı. Bostancı'da çay molası verildi sohbet muhabbet tanışma yavaş tempoda güle oynaya gittik geldik. Bir dahaki turumuza katılımın artmasını bekliyoruz. Görüşmek üzere
selamlar herkese yrn avrupa bisikletliler günü olduğu için akşam 20.30 da tur var bostancı-kartal arası saat 20.00 gibi acıbademden çıkıp gidebiliriz bostancıya yalnız biraz hızlı gitmemiz gerekecek yarım saat vaktimiz kalıyorr ne dersiniz?
bostancı-kartal arası sahilden gidilicek baya kalabalık olur heralde en az 50 kişi olur diye tahmin ediyorum gidiş geliş 24 kmlilk bi parkur hava yağışlı olmazsa gidicem bende
siteye yeni üye oldum güzel bir siteye benziyor acıbademde bulunuyorum sabahları 9-11 akşamları 20 30-23 00 a kadar dolaşıyormkatılmak isteyenlere kapım açık