Scudo Sports

Acıbadem

bu arada dün akşam 20 civarında acıbadem köprüsü üzerinde mavi jersey ve kask'lı bir bisikletli gördüm o sizlerden birisi miydi? Yani bu kadar mıyız forumdan haberi olmayan başkaları da var mı acaba?

Scudo
Bu arada ahmetcahan1962, moy2003, nero, sunnuk69, trek8500 kullanıcıları da Acıbadem bölgesinde mesaj gönderdim onlara da.. bilginize...

• Beğen
Tepkiler: cagan0403 ve grcn
caddebostan dan da katılım olabilir aslında
sahil yolu baslangıcından katılmak isteyenleride bekleriz efenim :)

@sports-man

merhaba mert kaptan bekleriz senide turumuza 20.30da güzel santlar fakültesinin ordan katılabilrisin bize:)

• Beğen
Tepkiler: sports-man
1. Acıbademliler Bisiklet Turu sona erdi. :) Turumuz 4 kişinin acıbademden yola çıkışı ile başlayıp Bostancıya gidip dönüşü ile tamamlandı. Bostancı'da çay molası verildi sohbet muhabbet tanışma yavaş tempoda güle oynaya gittik geldik. Bir dahaki turumuza katılımın artmasını bekliyoruz. Görüşmek üzere

• Beğen
Tepkiler: cagan0403 ve grcn
Acıbadem-Halitağa-Salıpazarı-Dereağzı-Kalamış-Fenerbahçe-Sahil Yolu-Bostancı aynı yoldan dönüş...

• Beğen
Tepkiler: cagan0403
Evettt 1. Acıbadem Bisiklet turunu başarıyla tamamladık. Çok güsel bir tanışma turu oldu. Yine tekrarırın olması dileklerimle. Herkese slmmm

• Beğen
eveet gec oldu temiz oldu :) guzel bir tur oldu.. biraz form tutarsam maltepeye kadar uzatırız parkuru :) Acıbadem Ehlikeyf Grubu herkes davetlidir :)))))

• Beğen
Arkadaşlar merhaba;
Tur için yeni teklifler beklemekteyim ;)
görüşmek üzere

selamlar herkese yrn avrupa bisikletliler günü olduğu için akşam 20.30 da tur var bostancı-kartal arası saat 20.00 gibi acıbademden çıkıp gidebiliriz bostancıya yalnız biraz hızlı gitmemiz gerekecek yarım saat vaktimiz kalıyorr ne dersiniz?

@cagan0403

Ben yarın müsait olurum diye tahmin ediyorum. Bostancıdan katılırım.

İyi Sürüşler...
Korhan

çağan selam...bilgin var mı.. nerden gidilicek yoldan mı sahilden mi... amaç ne öyle git gel mi olacak ?? belki gelebilirim..

• Beğen
@sydbarrettt

bostancı-kartal arası sahilden gidilicek baya kalabalık olur heralde en az 50 kişi olur diye tahmin ediyorum gidiş geliş 24 kmlilk bi parkur hava yağışlı olmazsa gidicem bende:)

acıbadem de mtb bisikletim var sabah ve akşam dolaşıyorm yalnız sıkıyor kafa dengi arkadaş olursa sevinirim acıbademde kuaförüm saygılar

siteye yeni üye oldum güzel bir siteye benziyor acıbademde bulunuyorum sabahları 9-11 akşamları 20 30-23 00 a kadar dolaşıyormkatılmak isteyenlere kapım açık

Geri