Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Akıllı bileklik ya da akıllı saat önerisi

Cihaz yeterli mi sizce? Ayrıca strava ile alakalı bir sıkıntısı var mı?
Merhaba. Nabız verilerini Strava aktarmıyor. Stravaya ise aktivite biter bitmez aktarım yapmıyor. Bir süre sonra bu aktarım gerçekleşiyor. Kimi zaman bir bakıyorsunuz aynı anda yani üst üste birden fazla aktarım yapmış. Strava'nın premium üyeliği ile ilgili bir durum olduğunu sanmıyorum.
@Samet M.

• Beğen
Tepkiler: Samet M.
Scudo
Merhaba. Nabız verilerini Strava aktarmıyor. Stravaya ise aktivite biter bitmez aktarım yapmıyor. Bir süre sonra bu aktarım gerçekleşiyor. Kimi zaman bir bakıyorsunuz aynı anda yani üst üste birden fazla aktarım yapmış. Strava'nın premium üyeliği ile ilgili bir durum olduğunu sanmıyorum.
@Samet M.
Health sync uygulaması ile geriye dönük dahil olmak üzere tüm verileri aktarıyor ama onda da huawei servislerini kurulum gerektirdiği için telefonun pil tüketimi ciddi artıyor.

• Beğen
Tepkiler: serdarvekedisi
Cihaz yeterli mi sizce? Ayrıca strava ile alakalı bir sıkıntısı var mı?
Üstte ustalar açıklama yapmış. Ben daha çok amatör tarzda kullandım. Evde dambıl, dışarıda bisiklet. Strava ile uğraşmadım açıkçası. Fakat nabız takibi ve gps iyi. Şarj tüketimi çok iyi. Kaç saat gps açık bisiklet sürdüm, dambılda kullandım, telefon görüşmeleri yaptım kısa da olsa, 1 haftayı rahat çıkardı.
Çok hafif bu arada, hissetmiyorsunuz bazen.

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: Adil ÜNALDI
Nabız takibi çok iyi, Stravaya aktarım yapıyor ancak nabız verilerini aktarmadı bende. Premium yenilemesi yapmadım gerçi ondan mıdır bilmiyorum. Hafif saat, şarjı da iyi, Android sistemle kullanıldığında daha işlevsel. Health sync diye bir ara uygulamayla nabız verilerini de aktarıyor sanırım.
Aynı şekilde dediğiniz gibi nabız aktarımı yapmıyor stravaya.premium üyelik var ona rağmen görünmüyor.Healt sync yükleyip yarın öyle deneyeceğim eğer aktarirsa burdan bilgilendirme yaparım.

Gt runner'dan zwift'e nabız verisi aktarılabiliyor mu.

Aldım GT Runner'ı gelmesini bekliyorum. Daha sonrasında ne sorarsanız dener cevaplarım.

Aynı şekilde dediğiniz gibi nabız aktarımı yapmıyor stravaya.premium üyelik var ona rağmen görünmüyor.Healt sync yükleyip yarın öyle deneyeceğim eğer aktarirsa burdan bilgilendirme yaparım.
Bugün sabah açık alanda yürüyüş modunda deneyip nabız verilerine baktım ve sonuç hüsran. healt sync yüklemiş olsam da nabız verilerine yine ulaşamadım.Bu sorunu çözebilen olursa güzel haberlerini buradan bekliyoruz.

Bugün sabah açık alanda yürüyüş modunda deneyip nabız verilerine baktım ve sonuç hüsran. healt sync yüklemiş olsam da nabız verilerine yine ulaşamadım.Bu sorunu çözebilen olursa güzel haberlerini buradan bekliyoruz.
Şöyle bir içerik buldum. Dener misin bunu.

(link)

Şöyle bir içerik buldum. Dener misin bunu.

(link)
Dün akşam burda anlatilan yuklemeyi birebir gerçekleştirdim.İstedigi tüm verilere izin verdim ama görünmüyor.Kendi uygulamasında gayet güzel ve gerçekçi nabız verilerini görebilirken stravaya bunu aktarmamasi çok garip.
Alakası var mıdır bilmiyorum ama healt sync uygulamasında gördüğüm nabız veri aktarimi için Google fit uygulaması erişim izni verdim.Normalde Huawei healt uygulaması olması gerekiyor ama yine de denemedim deneyim.

Dosyalar

• Screenshot_2023-01-18-11-38-40-776-edit_nl.appyhapps.healthsync.jpg
    Screenshot_2023-01-18-11-38-40-776-edit_nl.appyhapps.healthsync.jpg
    45,2 KB · Okunma: 15
Dün akşam burda anlatilan yuklemeyi birebir gerçekleştirdim.İstedigi tüm verilere izin verdim ama görünmüyor.Kendi uygulamasında gayet güzel ve gerçekçi nabız verilerini görebilirken stravaya bunu aktarmamasi çok garip.
Alakası var mıdır bilmiyorum ama healt sync uygulamasında gördüğüm nabız veri aktarimi için Google fit uygulaması erişim izni verdim.Normalde Huawei healt uygulaması olması gerekiyor ama yine de denemedim deneyim.
Aktiviteler seçeneğini işaretlemeniz lazım, onu seçince nabız verilerini otomatik atıyor.
Maalesef healthsync olmadan nabız verisi atılmıyor. Healthsync olmadan da Huawei health üzerinden izin verilirse egzersiz kayıtları stravaya aktarılıyor ama nabız verisi olmadığı için ben artık tercih etmiyorum. Yakında hallederler bence bu sorunu

Aktiviteler seçeneğini işaretlemeniz lazım, onu seçince nabız verilerini otomatik atıyor.
Maalesef healthsync olmadan nabız verisi atılmıyor. Healthsync olmadan da Huawei health üzerinden izin verilirse egzersiz kayıtları stravaya aktarılıyor ama nabız verisi olmadığı için ben artık tercih etmiyorum. Yakında hallederler bence bu sorunu
Evet bende farkettim dün seçmiştim fakat bugün seçili olmadığını gördüm ve seçince sabah ki yürüyüş kaydı nabız verisiyle beraber stravaya düştü.Healt sync seçili olunca kayıt anında düşüyor stravaya önceden yarım saati geçtiği oluyordu.
Healt sync uygulaması olmadan olsa daha iyi olur aslında.Bir kereliğe mahsus 56 TL ücret istiyor artik nabız verileri için vereceğiz.

Evet bende farkettim dün seçmiştim fakat bugün seçili olmadığını gördüm ve seçince sabah ki yürüyüş kaydı nabız verisiyle beraber stravaya düştü.Healt sync seçili olunca kayıt anında düşüyor stravaya önceden yarım saati geçtiği oluyordu.
Healt sync uygulaması olmadan olsa daha iyi olur aslında.Bir kereliğe mahsus 56 TL ücret istiyor artik nabız verileri için vereceğiz.
Aynen dediğiniz gibi paralı bir uygulama ama ona para ver buna para ver beni sıktı artık, o yüzden haftada bir health sync uygulamasını silip tekrar yüklüyorum, şimdilik ücretsiz kullanmış oluyorum.

Aynen dediğiniz gibi paralı bir uygulama ama ona para ver buna para ver beni sıktı artık, o yüzden haftada bir health sync uygulamasını silip tekrar yüklüyorum, şimdilik ücretsiz kullanmış oluyorum.
Bende bugün sabahtan beri deniyorum nabız verisi bir yürüyüşte otomatik stravaya duserken birinde düşmüyor anlam veremedim güncelleme de yaptım ama kararsız şekilde devam ediyor.

Strava senkronizasyonu henüz son güncellemeyle geldi, desteği kesmezlerse eğer halledilir. Saatin ilk halinden bu yana ciddi farklar yarattılar güncellemelerle.

Bende bugün sabahtan beri deniyorum nabız verisi bir yürüyüşte otomatik stravaya duserken birinde düşmüyor anlam veremedim güncelleme de yaptım ama kararsız şekilde devam ediyor.
Onun sebebi büyük ihtimalle hem healthsync den hem de Huawei health üzerinden atmasından kaynaklı oluyor..stravaya aktarılan egzersizlerde nabız verisi görmek istiyorsanız Huawei health uygulaması üzerinden strava ile yetkilendirmesini kaldırmanız lazım, böylece bütün veriler health sync üzerinden aktarılacak

• Beğen
Tepkiler: Adil ÜNALDI
Onun sebebi büyük ihtimalle hem healthsync den hem de Huawei health üzerinden atmasından kaynaklı oluyor..stravaya aktarılan egzersizlerde nabız verisi görmek istiyorsanız Huawei health uygulaması üzerinden strava ile yetkilendirmesini kaldırmanız lazım, böylece bütün veriler health sync üzerinden aktarılacak
Teşekkür ederim dediğiniz şekilde Huawei Healt yetkisini kaldırdım şuan sadece healt sync görünüyor.Bundan sonra kararlı çalışır inşallah

Huawei health ile stravayı senkronize ettim, health sync kullanmıyorum, buna rağmen dünkü 45dk'lık yürüyüş stravaya düşmedi. Herkesin derdi başka anladığım kadarıyla.

Saatim geldi. İlk izlenim olarak çok beğendim. Beklediğimden fazla özellik mevcut. Fakat bilmem kaçıncı güncellemeyi alıyor saymadım. 🤣

• Beğen
Tepkiler: by0ne
Güncelleme konusu öyle; son güncelleme önceki güncellemeleri içermediği için ardışık olarak çıkan her güncellemeyi tek tek almanız lazım. Bu da epey uzun sürebiliyor ama en son güncellemeye eriştiğinizde rahat edersiniz. Cihazı ilk alınca çokça güncelleme gelmesi biraz sıkıntılı gibi gelse de üretici firmanın cihaza ne kadar önem verdiğini gösteriyor.

Benim Amazfit Stratos'da çok seyrek güncelleme olurdu ve çok b*ktan bir versiyonda bıraktılar. Spor sırasında sağlıklı bir nabız ölçmüyor artık, anca harici sensörle destek yapıyorum.

Bu arada önceki sensörlerinizden sadece Ant+ destekleyenler saatinizle çalışmayacak, sadece Bluetooth Smart sensörler çalışıyor aynı Polar saatlerde olduğu gibi.

Bir de kutlarım Apple Watch ürünlerinden sonraki en iyi bilekten nabız ölçen cihaz serisinden bir ürün tercih ettiniz: Strava kritikse Health Sync'i ücretini vererek alın geçin kafanız rahat olsun.

edit: imla

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: Ahmet TOPAL
Ofis içinde "kapalı alan yürüyüş" denedim. Sadece aktivite seçiliyken tüm verileri attı.

(link)

Screenshot_20230119_165245_nl.appyhapps.healthsync.jpg

Screenshot_20230119_165321_com.strava.jpg

• Beğen
Tepkiler: Ahmet TOPAL
Geri