Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Akıllı bileklik ya da akıllı saat önerisi

Saatim geldi. İlk izlenim olarak çok beğendim. Beklediğimden fazla özellik mevcut. Fakat bilmem kaçıncı güncellemeyi alıyor saymadım. 🤣
Hayırlı olsun saatiniz memnun kalırsınız bence ölçümler tutarlı.
Huawei health ile stravayı senkronize ettim, health sync kullanmıyorum, buna rağmen dünkü 45dk'lık yürüyüş stravaya düşmedi. Herkesin derdi başka anladığım kadarıyla.
Şuan sadece healt sync ile senkron durumda kayıtları Nabiz verileriyle birlikte atıyor bir de böyle deneyebilirsiniz.

• Beğen
Tepkiler: Adil ÜNALDI
Scudo
Eve dönüşü çok güzel kaydettim ve strava ya attım. Video olarak bile indiriyorum.

Şuan sadece healt sync ile senkron durumda kayıtları Nabiz verileriyle birlikte atıyor bir de böyle deneyebilirsiniz.

Strava ile senkronizasyonunun geldiğini öğrendikten sonra saati satın almıştım ve koşularımı atmıştı. Bir yandan da acaba yürüyüşleri senkronize etmiyor mu diye düşünmüyor değilim.

Strava ile senkronizasyonunun geldiğini öğrendikten sonra saati satın almıştım ve koşularımı atmıştı. Bir yandan da acaba yürüyüşleri senkronize etmiyor mu diye düşünmüyor değilim.
Bende sadece Huawei healt uygulaması ile eslestirdigim zaman yürüyüş denemiştim kayıt sorunsuz stravaya düşüyordu.Simdi nabız verilerinin de görünmesi için sadece healt sync ile eslesmis vaziyette. aktivite sonrası kaydı otomatik atmıyor bu seferde, healt sync uygulamasına girip altta bulunan sekronizasyon durumu yazan yere basmam gerekiyor.(Otomatik sekronizasyon sorunu yazıyor girdiğimde)bastıktan sonra anında stravaya kayıt düşüyor.Simdilik bu şekilde devam ediyorum.en son yürüyüş denedim o da gorseldeki gibi düştü.Screenshot_2023-01-20-11-48-11-142_com.strava.jpg

• Beğen
Tepkiler: Adil ÜNALDI
Bende sadece Huawei healt uygulaması ile eslestirdigim zaman yürüyüş denemiştim kayıt sorunsuz stravaya düşüyordu.Simdi nabız verilerinin de görünmesi için sadece healt sync ile eslesmis vaziyette. aktivite sonrası kaydı otomatik atmıyor bu seferde, healt sync uygulamasına girip altta bulunan sekronizasyon durumu yazan yere basmam gerekiyor.(Otomatik sekronizasyon sorunu yazıyor girdiğimde)bastıktan sonra anında stravaya kayıt düşüyor.

Bilgi için teşekkürler.

Eğer bir protokol yapıldı ve eşleşmeye imkan tanıdıktan sonra, bu protokol neden kaldırılır ya da sorun neyse çözüme kavuşturulmaz anlamak mümkün değil. Alttaki görsele göre bir sorun yok ama iş icraata gelince tüketici başka uygulamayla (health sync) işini çözmek zorunda kalıyor. Çok saçma ve manasız geliyor.
Screenshot_20230120-143721_Huawei Health.jpg

• Beğen
Tepkiler: Cihangir38
Bugün saatte kapalı alan bisiklet sürüşü seçtim. Başlamadan önce ayarlar kısmında BT'de nabız bandı, kadans sensörü, powermetre olarak elite suito yu seçtim. Sonra Zwift'i açtığımda bunlar telefona tanımlı olduğu için Zwift görmedi. Lakin; Zwift açmadan saate bunları tanımlayıp antrenman yapılabiliniyor herhalde arkadaşlar.

Birde sonrasında zwift ve saatte kapalı alan antrenman nabız verilerini anlık karşılaştırdım. (sürüş esnasında) gayet tutarlı.

Dipnot: Saatin alt kısmında sensör alanına gelen küçük yerdeki kılları kesmeniz işe yarıyor.

Ek: Saate uyku bölümünde sonradan indirilen 1-2 ekstra özellik var. Uyurken ses dinleme falan tarzında. Onları da bu gece deneyeceğim. Bakalım gece uyurken konuşuyor muyum veya horluyor muyum.

• Beğen
Tepkiler: Ahmet TOPAL
Huawei sağlık uygulaması üzerinden strava ile ilişkilendirmeyi daha önce yapmış olduğum halde, dış mekan antremanlarım stravaya düşmüyordu.

Strava ile olan senkronizasyon sorununa manuel bir çözüm.

Saat üzerinde açık alan yürüyüşü seçip başladım. 20 dk sonra saat üzerinden durdurup kaydettim. Bekledim ancak stravaya düşmedi ancak sağlık uygulamasından yürüyüş etkinliğinin senkronize edildiği ve bunu kontrol edebileceğim şeklinde bildirim geldi. Stravada hala kayıt yoktu.

Huawei health uygulamasına girip, sırayla Ben, Ayarlar, Verileri manuel olarak senkronize et dedikten sonra oradaki %100 tamamlanınca yaptığım yürüyüş stravaya düştü.

Uygulama üzerinde otomatik olarak stravaya düşmesini engelleyen bir seçenek seçtiğimi hatırlamıyorum.

• Beğen
Tepkiler: hardnrocker
Merhabalar bisiklet sever dostlarım aranıza yeni katıldım hepinize selamlar konuyla alakalı olarak bende bir akıllı saat arıyorum uygun fiyatlı, Iphone uyumlu ve Strava uygulamasını saat üzerinden kontrol etmek örneğin; durdurup devam ettirmek gibi. Yardımcı olursanız sevinirim herkese iyi sürüşler dilerim.

Merhabalar bisiklet sever dostlarım aranıza yeni katıldım hepinize selamlar konuyla alakalı olarak bende bir akıllı saat arıyorum uygun fiyatlı, Iphone uyumlu ve Strava uygulamasını saat üzerinden kontrol etmek örneğin; durdurup devam ettirmek gibi. Yardımcı olursanız sevinirim herkese iyi sürüşler dilerim.

Apple Watch SE ya da ikinci el Apple Watch 5-6 falan?

Saat üzerinden kontrolü yapılıyorsa o bütçelere çıkabilirim ?

Saat üzerinden Strava kontrolü yapılabiliyor evet ama çok daha mantıklısı Apple'ın kendi fitness tracking app'ini kullanıp, Apple Health ile Strava'yı eşleştirmek. Her türlü veri anında Strava'ya gidiyor. Koşu veya yüzme yaptığımda bu şekilde kullanıyorum.

Saat üzerinden Strava kontrolü yapılabiliyor evet ama çok daha mantıklısı Apple'ın kendi fitness tracking app'ini kullanıp, Apple Health ile Strava'yı eşleştirmek. Her türlü veri anında Strava'ya gidiyor. Koşu veya yüzme yaptığımda bu şekilde kullanıyorum.
Çok teşekkür ederim + bilgi edinmiş oldum apple watch alacağım 🙂

Çok teşekkür ederim + bilgi edinmiş oldum apple watch alacağım 🙂

Rica ederim. Batarya konusunda çok başarılı bir alet değil. Her akşam şarja takmak gerekebiliyor. Ama o rutine tamamsanız, iPhone için alınabilecek en iyi tamamlayıcı aksesuar.

Apple watch se 2. Nesil aldım strava ile uyumu güzel telefondan değil saatten başlatıyorsunuz ve yine saatten bitiriyorsunuz ondan sonra paylaşıyor ve telefon üzerinden bakıyorsunuz. cihaz baya hoşuma gitti. Sanırım tek sıkıntısı batarya süresi. Alacak arkadaşları bilgilendirmek istedim. Herkese iyi sürüşler 🙂

Apple watch se 2. Nesil aldım strava ile uyumu güzel telefondan değil saatten başlatıyorsunuz ve yine saatten bitiriyorsunuz ondan sonra paylaşıyor ve telefon üzerinden bakıyorsunuz. cihaz baya hoşuma gitti. Sanırım tek sıkıntısı batarya süresi. Alacak arkadaşları bilgilendirmek istedim. Herkese iyi sürüşler 🙂

Evet gönül isterdi pil ömrü bir Garmin gibi olsun. Kısa sürede rutine oturur şarj edişiniz. Hayırlı olsun iyi günlerde kullanın.

Amazfit Stratos'da çok seyrek güncelleme olurdu ve çok b*ktan bir versiyonda bıraktılar. Spor sırasında sağlıklı bir nabız ölçmüyor
Son çıkardığı 500 dolarlık saati bile doğru düzgün nabız ölçmüyor...

• Beğen
Tepkiler: GACCAL
Bu tarz konularda bana göre en iyi ve en detaylı incelemeyi rainmaker yapıyor. Bir göz atın derim sitesine eğer daha önce duymadıysanız.
(link)

(link)

Son çıkardığı 500 dolarlık saati bile doğru düzgün nabız ölçmüyor...
Amazfit stratos kullanıyorum ama göğüs bandı ile nabız ölçümü yaptırıyorum. Nabız dışında pil ömrü olsun, GPS i olsun hiç şikayetim olmadı. Göğüs bandı bağlanabilmesi de o fiyatta ki bir saat için güzel özellik bence.

Bu tarz konularda bana göre en iyi ve en detaylı incelemeyi rainmaker yapıyor. Bir göz atın derim sitesine eğer daha önce duymadıysanız.
(link)

(link)

DesFit - DC Rainmaker - Shane Miller. Bunlar hep eş dost ve içerik paslaşıyorlar zaten. Hatta araştırmış olmasam da, aynı yayıncı şirkete falan bile çalışıyor olabilirler. YouTube'da çok var bu tarz multi kanal yöneten şirketler.

Adamlar artı ve eksilerini söylüyorlar. Onlarca inceleme videolarını izledim... Açık kapamaya ya da karalama yapmaya yönelik bir şey görmedim.
Kendim de garmin fenix 7 Solar kullanıyorum... Gps, nabız, uyku takibi vs konularında söyledikleri gayet tutarlı...
Hemen birilerinin adamı algı yapıyor bunlar söylemine girmemek lazım...
Zaten kendileri de hiçbirinden sponsorluk almadığını belirtiyor...

Geri