Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Akıllı bileklik ya da akıllı saat önerisi

Sadece akıllı kol saatleri ile sürüş yapanların tecrübeleri nasıl?
Hem yol bilgisayarı hem de spor saat için bütçe ayrılmalı mı? (Temel işlevleri yerine getirebilen bir Bryton yol bilgisayarım var)

Fenix gibi bir saate bütçe ayırıp, sensörleri tanıtmak ve sürüşlerimi kayıt altına almak gibi bir planım var.
Gördüğüm kadarı ile bunu yapmak mümkün ancak kullanışlı mı?

Sensörlerden gelen verilere ve genel olarak alınan yol / ortalama hız vs. gibi bilgilere ne kadar sıklıkla bakmak istediğinize bağlı. Sonuçta saatiniz kolunuzda olcak ve her bakmak istediğinizde kolunuzu kaldırıp bakmak hem sürüş kalitesi hem de güvenlik açısından ideal değil.

Bu sorunu aşmak için, Garmin saatleri gidona takabileceğiniz aparatlar mevcut. Ancak o noktada da saatin ekran büyüklüğünden ve yuvarlak olmasından kaynaklanan ideal olmayan durumlar doğuyor.

Sözün özü, bütçe varsa ikisine de yatırım yapmak mantıklı. Bütçe yoksa, kişisel önceliklere göre sadece biri tercih edilebilir.

Scudo
Hem yol bilgisayarı hem de spor saat için bütçe ayrılmalı mı? (Temel işlevleri yerine getirebilen bir Bryton yol bilgisayarım var)

Fenix gibi bir saate bütçe ayırıp, sensörleri tanıtmak ve sürüşlerimi kayıt altına almak gibi bir planım var.
İşe gidip gelirken Fenix 6 pro kullanıyorum ve bu sürüşlerde verilere bakma gibi bir ihtiyaç duymadığım için kullanışlı oluyor ama ben verileri takip edeceğim, verilere bakarak antrenman yapacağım diyorsanız önermem, bir yol bilgisayarı daha kullanışlı olacaktır. Oluşacak olumsuzlukları zaten @TrEddieMercury arkadaşımız açıklamış.

Yol bilgisayarım yokken bir müddet kullandım ama gerçekten çok zevksiz sürüşlere sebep oluyor. Yaşlılıktan dolayı gözlerin yakını görmemeye başladı. 530 bile görmeme yeterli olmadığı için 1030 a geçiş yaptım.

• Beğen
Tepkiler: Homer

Bryton + garmin forerunner 955 ile sürüş yapıyorum. Sensörler (hrm, powermetre) her ikisine de aynı anda bağlanabiliyor. Önümde bryton ile anlık sürüş verilerini takip ediyor, garmin ile sürüş sonrası performans takibi yapmış oluyorum. Zaten saat olmazsa koşu, yüzme, adım, uyku vs. takibi de mümkün değil. Saat mantıklı.

• Beğen
Tepkiler: Homer
@TrEddieMercury , @Semih Cavdar , @trainspotting35 , @gezerfen hepinize teşekkür ederim.

Halihazırda anlık verilerimi görebildiğim Bryton olduğundan tercihimi saat yönünde kullandım.
Bir sonraki yatırım planlamasında yol bilgisayarı değişimini düşüneceğim.
Ben soruyu yanlış anladım galiba. Kullandığınız bir yol bilgisayarı varsa elbette saat almanız daha mantıklı. Ben saat alıp bisiklette saati kullanacaksınız şeklinde algıladım. Saati alabildiğiniz en üst düzey olarak alın ileride km saatini değiştirirsiniz.

• Beğen
Tepkiler: Homer ve mazot
@TrEddieMercury , @Semih Cavdar , @trainspotting35 , @gezerfen hepinize teşekkür ederim.

Halihazırda anlık verilerimi görebildiğim Bryton olduğundan tercihimi saat yönünde kullandım.
Bir sonraki yatırım planlamasında yol bilgisayarı değişimini düşüneceğim.

Yol bilgisayarınızdan herhangi bir şikayetiniz yoksa doğru olanı yapmışsınız. Bisiklet dışındaki sporlar için de saat daha faydalı olacaktır. Yapmıyorsanız da teşvik eder :)

Iyi günlerde kullanın.

Merhaba, huawei gt runner kullanıcısıyım. Spor verilerim otomatik olarak stravaya düşmüyor. Ben, Ayarlar, Verileri manuel olarak senk et dedikten sonra düşüyor.

Başka bir uygulama kullanmadan Otomatik olarak düşmesinin yolunu bilen var mı.

Merhaba, huawei gt runner kullanıcısıyım. Spor verilerim otomatik olarak stravaya düşmüyor. Ben, Ayarlar, Verileri manuel olarak senk et dedikten sonra düşüyor.

Kendi uygulamasının senkronizaysonu ancak bu kadar oluyor, onda da nabız verisini göndermiyordu bende. Health sync şu an en sağlıklı yol.

Maalesef bende bulamadım hocam.
Kendi uygulamasının senkronizaysonu ancak bu kadar oluyor, onda da nabız verisini göndermiyordu bende. Health sync şu an en sağlıklı yol.
Bende şuan bu uygulama ile devam ediyorum. Sürüş yaptıktan sonra healt sync açıyorum senkronize ettikten sonra nabız verisiyle beraber stravaya hemen düşüyor.

• Beğen
Tepkiler: Omzu kalabalık
Merhaba, gt runner garmin navigasyon cihazlarına doğrudan bağlanabilir mi? Anlık nabız verisi görebilmemiz mümkün müdür?

Temiz garantili Huawei watch gt runner düşünen olursa aramızda anlaşırız.

Arkadaslar elimde hic kullanmadigim daha orjinal kutusunda bulunan Garmin Marq Aviator var ve ilgilenen olursa bana özelden ulasabilir.
Zamaninda Arkadasim Pilot oldugu icin 1 Saat fiyatina 2 Saat alma hakki vardi ve fiyatini bölüserek birini ben digerini de Arkadasim aldi.
Bende Garmin Descent MK2i Dalgic bilgisayari da oldugu icin Aviatoru hic kullanmadim. Sadece Denemek icin bir defa aküsünü doldurdum ve birdefa da menüsünü kurcaladim.
Bendeki Aviator titan kordonu dahil komple Set ve faturasi mevcut.

Bu linkden
(link)

yada Garminin kendisinden iceleye bilirsiniz.
(link)

• Beğen
Tepkiler: Ahmet TOPAL
Hem bisiklet sürerken hem de günlük hayatta kullanabileceğim saatler önerebilir misiniz? Özellikle çok fazla özelliğe sahip akıllı saat/bileklik mi almalıyım yoksa daha az özellikli ama daha sağlam dijital saatlerden mi almalıyım bir türlü karar veremiyorum. Bütçem 850(+100) TL.

O bütçede GPS özellikli çok saat yok beğendiğinizi alın derim. GPS testine bakın mutlaka bazıları sorunlu oluyor.

O bütçede GPS özellikli çok saat yok beğendiğinizi alın derim. GPS testine bakın mutlaka bazıları sorunlu oluyor.

GPS özelliği tam olarak ne işe yarıyor? Birde önerebileceğiniz modeller var mı?

Suunto 9 baro sıfır kutulu ilgilenen olursa satılık. Yurtdışından alındı uygun fiyata vereceğim.

Geri