Samet M.
Forum Bağımlısı
- Tepki
- 4.105
- İsim
- Samet
- Başlangıç
- 2010—11
- Bisiklet
- Carraro
- Bisiklet türü
- Yol bisikleti
Son düzenleme:
ANT+ özellikli hız, kadans ve HR sensörü + çekmecede yıllanmaya yüz tutmuş kullanılmayan bir android telefon (Telefonda ANT+ desteği gerekli, yoksa bluetooth sensör tercih edin), bir tane de taşınabilir şarj cihazı (10000 mah kafi) ile 1000 liraya çözülür bu iş. Hiç sensör almadan, Strava/Komoot/Bike Map/MapMyRide gibi ücretsiz uygulamalarla da canavar gibi iş görür.
(link) burada Kanadalı bir atlet GPS özellikli, ölçüm yapan saatleri kullanmadığından bahsedip, biraz da eleştirmiş.
Forerunner 245 gibi bir saat ile veri takibi yapabilirsiniz. Kadans, hız sensörü ve harici nabız bandı bağlayabilirsiniz. Harita özelliği de var.Cevabınız için teşekkürler, iphone kullanıyorum ve ANT+ desteği yok sanırım. Mevcut durumda telefondan Strava kullanıyorum ama telefon biraz büyük olduğundan onu sele altı çantaya koyup yol bilgisayarı ile ölçüm daha mantıklı gibi, bir de ekstradan HR sensörü olursa ve anlık görürsem iyi olur sanki.
Hocam selamlar, ben fenix serisinin de bisiklette sizi üzebilecek performans verebileceğini düşünüyorum. Akla ilk gelen GPS ve nabız verisi oluyor. GPS fiziki şartlardan etkileniyor koldan nabız ölçme işi ise ara ara tutarsız olabiliyor. Eğer Venu 3'e ant bluetooth bir nabız sensörü bağlanıyorsa sizi üzmeyeceğini düşünüyorum. Ama venü kullandığımdan değil. Benim Honor GS Pro saatim vardı bana sorarsanız o bile işimi görüyordu. Ama şu anda Wahoo Elemnt Roam ya da Garmin Instinct 2 Solar'ı göğüs bandıyla kullanıyorum. Yani benim tercihim göğüs bandıyla eşleşen bir saat olurdu.Garmin Venu 3 kullanan var mı aranızda hiç? Günlük kullanım açısından tasarım olarak hoş görünüyor fakat bisiklette de kullanılacak. Garmin fenix serisi gibi performans veriyor mudur?
Yaklaşık bir aya yakın bir süredir kullanıyorum watch 6 classic 47 mm. Saat gerçekten çok hoş evet strava ile bağlantısı var. Samsung Health programını indiriyorsun telefonuna oradan da strava ile eşleştiriyorsun. Bende mi 4 den bu saatte geçiş yapınca sanki çağ atlamış gibi hissettim.mi band 6 kullanıyorum.
İşim dolayısıyla saat kullanamıyorum ama yeni watch 6 classic 47 mm olan çok hoşuma gitti. Bunun strava bağlantısı var mıdır acaba?
Samsung un içine Strava bile yukleyebiliyorsunuz.mi band 6 kullanıyorum.
İşim dolayısıyla saat kullanamıyorum ama yeni watch 6 classic 47 mm olan çok hoşuma gitti. Bunun strava bağlantısı var mıdır acaba?