Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Akıllı bileklik ya da akıllı saat önerisi

Huawei GT4 saat aldım, Apple saatime kızım el koymuştu :D GT4 6.000 TL idi, kampanyada Huawei Free Buds 2 kulaklık hediyesi vardı. O da gayet güzel çıktı bu arada. Bisiklet sürerken sarsıntılardan kulağımdan düşmedi 2 haftadır, ekstra bant veya silikon adaptör olmadan, sağ kulağımda kullandım sadece. İşe gidip gelirken arayan çok oluyordu iyi oldu

İyi ki kızım buna yol açmış, 14 gün dayandı ilk şarjında bataryası, daha detaylı inceleyip yorum yazarım.
Nereden aldınız o fiyata ben GT3 pro aldım ayni fiyata kulaklıkta yok yanjnda. Nabız tutarliligi dikkatinizi çekti mi? Ben çok beğendim nabız ölçümlerini.

Scudo
Huawei'lerin nabız başarımının çok iyi olduğunu kaynak göstererek, grafikle anlata anlata forumda, özellikle bilinçli kullanıcılar arasında, yaygınlaşmasını görmek sevindirici. Takanlar hala küçük bir servet ödeyip Garmin cihazlar takmaya ve daha kötü nabız ölçümlerini övmeye devam ediyor orası ayrı. (Nabız ölçümünde en iyi başarım Apple Watch, ondan sonra da Huawei GT ve diğer saat serilerinde) Bendeki antika Huawei üretimi Honor Band 5 bile tek (yeşil) nabız ve tek kan oksijeni (kırmızı) ledli ilkel tasarımlı 5-6 nesil öncesi sensörle bile çok çok tutarlı. Huawei nabız işini çözmüş. Ha ben yine sürüşlerde Polar Verity Sense kol sensörümü kullanıyorum orası ayrı. Sürüş haricinde kolumda Band 5 oluyor gece saat rahatsız ettiği için.

Nereden aldınız o fiyata ben GT3 pro aldım ayni fiyata kulaklıkta yok yanjnda. Nabız tutarliligi dikkatinizi çekti mi? Ben çok beğendim nabız ölçümlerini.

Hepsiburada sitesinde 1 aydır favorilerimdeydi, anlık bir kampanya + indirim kombini ile yakaladım. Dün fiyatı kısa bir süre için 5900 TL idi ama kulaklık yoktu. Nabız işini henüz detaylı test fırsatım olmadı, mevsim olarak performans sürüşleri geride kaldığı için :)

1699206680138.png

• Beğen
Tepkiler: trainspotting35
Arkadaşlar selam
Bende yaklaşık 7-8 aydır Huawei gt3 pro kullanıyorum. Saat oldukça başarılı, fakat kötü tarafı Polar ve suunto nabız bantları ile eşleşiyor ve bu ürünlerde oldukça pahalı.
(Gerçi forumlarda decathlon marka bantlar ile eşleştiren varmış diye okudum)
Koşuya başladığım için Garmin saat baktım ama fiyatlar yurtdışında bile çok yüksek.
GT 3 pro Garminin bir çok cihazından daha performanslı diyebilirim. ( fenix yada 965 serisini ayrı tutuyorum)
Huawei kullanıcılarına bir tecrübemi aktarayım.
Saat ile yüzme antrenmanı yapmadan önce iyice düşünmek lazım.
Bu yaz saat ile yüzme antrenmanı yaptım, saat kapandı ve 1 gün açılmadı.
Açıldıktan sonra şarjı 1 günde bitmeye başladı. Tam satmayı düşünürken bu sıkıntıyı yaşayan çokça kullanıcının yazılarını okudum.
Neyse saati 2 kez resetledikten sonra sorun çözüldü.
Ayrıca Nabız bandı ile kullandıktan sonra (Nabız bandım polar) %6-7 sapma olduğunu gördüm. (Aynı parkurda aynı tempoda daha düşük nabız verileri görmeye başladım)
Ayrıca healty sync uygulaması ile (çok sembolik bir satın alma ücreti var) stravaya nabız verilerini de atıyor.

Arkadaşlar selam
Bende yaklaşık 7-8 aydır Huawei gt3 pro kullanıyorum. Saat oldukça başarılı, fakat kötü tarafı Polar ve suunto nabız bantları ile eşleşiyor ve bu ürünlerde oldukça pahalı.
Koşuya başladığım için Garmin saat baktım ama fiyatlar yurtdışında bile çok yüksek.
GT 3 pro Garminin bir çok cihazından daha performanslı diyebilirim. ( fenix yada 965 serisini ayrı tutuyorum)
Açıldıktan sonra şarjı 1 günde bitmeye başladı. Tam satmayı düşünürken bu sıkıntıyı yaşayan çokça kullanıcının yazılarını okudum.
Ayrıca Nabız bandı ile kullandıktan sonra (Nabız bandım polar) %6-7 sapma olduğunu gördüm. (Aynı parkurda aynı tempoda daha düşük nabız verileri görmeye başladım)
Ayrıca healty sync uygulaması ile (çok sembolik bir satın alma ücreti var) stravaya nabız verilerini de atıyor.
Ben hem denizde hem havuzda yüzmede kullandım hiçbir sıkıntı yaşamadım tamamen şans işi demek ki. Ben göğüs bandı ile eşleştirme ihtiyacı duymadım ama garminle bir deneyeceğim. Göğüs bantlarına ant protokolü ile mi bağlanıyor yoksa bluetooth la mı oan bakmak gerekiyor. Her göğüs bandı ANT desteklesede bluetooth desteklemiyor benim en büyük sıkıntım bluetooh kulaklıklarımı tanıyor ama bağlanmıyor. İlk aldığımda tanımıyordu bile sonrasında güncelleme gelince tanımaya başladı ama ne yazık ki bir türlü bağlayamadım.

(link)

Kulaklığım bu model ve bunun bir üst modeli de var ikisi ilede eşleştiremedim.

Ben hem denizde hem havuzda yüzmede kullandım hiçbir sıkıntı yaşamadım tamamen şans işi demek ki. Ben göğüs bandı ile eşleştirme ihtiyacı duymadım ama garminle bir deneyeceğim. Göğüs bantlarına ant protokolü ile mi bağlanıyor yoksa bluetooth la mı oan bakmak gerekiyor. Her göğüs bandı ANT desteklesede bluetooth desteklemiyor benim en büyük sıkıntım bluetooh kulaklıklarımı tanıyor ama bağlanmıyor. İlk aldığımda tanımıyordu bile sonrasında güncelleme gelince tanımaya başladı ama ne yazık ki bir türlü bağlayamadım.

(link)

Kulaklığım bu model ve bunun bir üst modeli de var ikisi ilede eşleştiremedim.

Benim kulaklık ile ilgili bir sorunum olmadı (apple airpods pro kullanıyorum) ama saatin içerisine müzik atmak için uzantısını dönüştürüyorsun bu sebeple ses kalitesi kaybı oluyor (Koşarken tefonda yanımda olduğundan müzik işini telefondan hallediyorum)
Huawei watch 4 te ara sıra bana göz kırpıyor, malum celular bir cihaz ve telefona ihtiyaç duymuyorsun. E sim desteği var. Spor yaparken büyük nimet.
Ayrıca saat bt protokolü kullanıyor yani garmin Km saati ile kullandığın standart bandı eşleştiremezsin. Hatta bende farklı bir bt nabız bandı var. İpad ile eşleştirip Zwiftte kullanıyordum. Bu nabız bandı ile de eşleşmedi.
Cihaz ekle sekmesine tıklayınca Kalp atışı ölçer kısmına bakarsan hangi bantlar ile eşleştiğini görebilirsin. Ben müşteri hizmetlerine de yazmıştım. Sadece tanımlı markalar ile eşleştiğini söylediler.
Koşuforumda bir takım yazılar var müsait olunca bakabilirsin. tabi koşu forumda çoğu kişi Garminci Huawei tü kaka durumunda :)

• Beğen
Tepkiler: trainspotting35
mi band 6 dan
huawei fit 2 ye geçiş yaptım. Sağlık takibi konusunda seviye atladım. Uzun kullanım da daha detaylı karşılaştırma yapacağım.

Huawei grubu saatlerde yapılan spor etkinliğin .fit dosyasını indirebiliyor muyuz?

Arkadaşlar selam
Saat yüzünce kapanıyor, birçok nabız bandı ile eşleşmiyor ve garminin birçok cihazından iyi. performansı. Bahsettiğim saati yada markasını hiç kullanmadım ama garmin çok kullandım. Daha performanslı dediğiniz farkları yazarsınız öğreneyim bende zira yakında kullandığım fenix pro saatimi değiştireceğim belki bahsettiğiniz cihaza yonelirim 😀

• Beğen
Tepkiler: makaram
Saat yüzünce kapanıyor, birçok nabız bandı ile eşleşmiyor ve garminin birçok cihazından iyi. performansı. Bahsettiğim saati yada markasını hiç kullanmadım ama garmin çok kullandım. Daha performanslı dediğiniz farkları yazarsınız öğreneyim bende zira yakında kullandığım fenix pro saatimi değiştireceğim belki bahsettiğiniz cihaza yonelirim 😀
Ben yardımcı olayım Semih Bey. :) Fenix pro ya talibim bu arada.

Fenix Pro neden değiştirilir ki. Marq ya da Descent falan alıyor olmak lazım 😬

.Gpx . tcx ve .kml var ama fit göremedim.

Norveç te olunca neden olmasın. :):):)
6 ile 7 arasında epeyi fark var.

6'dan 7'yeyse mantıklı tabii. Ben 7 Pro değiştiriliyor gibi düşündüm. Hem Black Friday geliyor, hem de Almanya'da refurbished Garmin saatlerde güzel indirimler var. Düşünürseniz Aralık ayında getirebilirim.

Etkinliğin üzerine gelin harita görselinde sağda 4 adet imleç var en alltakine tıklayın rota çıkacak rotalarım bölümüne kaydet yada rotayı dışa aktar var.
Teşekkürler.
.fit uzantılıları garmin connect'e atabiliyorum. Aslında .tcx ve .gpx i de atabileceğim yazıyor ama ikisini de denedim, olmadı.
Başka bir yolu var mı acaba bu işin.

Dosyalar

• 20231108_155559.jpg
    20231108_155559.jpg
    129,9 KB · Okunma: 9
Çakma garmin, runner ile devam. Bisikletten düştüm, sol elim altta kaldı. Saat üzerinde, toprak yolda az kaydım. Ben ekran filan kırılmıştır dedim. Kılcal çizik oldu az kasasında. Kalktığımda baktım saat toprak, taş içinde, çizikli gibi duruyor. Saati temizledim, hepsi gitti şaşırdım. = ) Ekranda koruyucu vardı sadece. Onu çıkardım, yenisini taktım. Saatten son derece memnun kaldım.

Dosyalar

• 17008674476415135022097340423000.jpg
    17008674476415135022097340423000.jpg
    70,6 KB · Okunma: 69
  • Beğen
Tepkiler: bekirs07
birşey sorabilir miyim

Geri