Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Akıllı bileklik ya da akıllı saat önerisi

Scudo
suunto kullanıpta olumsuz yorumu olan varmıdır acap, malum ülke ekonomisinde garminde hatrı sayılır tutarlarda

Huawei almayı düşünenler iyi düşünsün.

2021 mayıs ayında Huawei Band 6 aldım, zaten yeni çıkmıştı, ikinci el falan değil, direkt Huawei Türkiye üzerinden.

Sadece yürüyüş yaparken ve uyurken taktım, saat kadar rahat değil zaten o kordonla, suya falan da girmedi öyle.

2 hafta önce farkettim ekrana tıklarken ses yapıyo, meğerse ekran çıkmış yapışkanları kendini bırakmış. Konektörle bağlı olduğundan düşmüyo ama o sebeple yapıştırabilmem için de arkasından sökmem lazım. Sürekli dışarda takmış olsam, suya girmiş olsa kim bilir ne olurdu.

Zaten telefondaki uygulaması da sorunlu en başından beri, cihazın aldığı bi firmware güncellemesi de sorunluydu, forumları üzerinden defalarca yazdım ekran görüntüleriyle, cevap vermedi bile Huawei Türkiye, taa sonraki güncelleme ile düzeldi aylar sonra.

• Beğen
Tepkiler: Bülent Gökmen
Samsung galaxy watch 6 classic 47mm kullanıyorum. Eğer gündelik işlerde kullanmak istiyorsanız öneririm fakat ağır spor yapacağım net nabız bilgisi versin diyorsanız tavsiye etmem. Ben şahsen gündelik hayatta severek kullanıyorum. Bisiklet üstünde hiç kullanmadım.

• Beğen
Tepkiler: evrendogan
Huawei watch fit 2 kullanıyorum, fiyatı düşük olmasına göre özellikleri çok iyi, fiyat/performans canavarı, ölçümleri net, çok memnunum saatimden. Huawei watch D'nin görüşme özelliği olsaydı, aslında onu almayı düşünüyordum.

• Beğen
Tepkiler: MutluGezgin
Samsung GW 4 Classic 46 mm akıllı saatimi, bisiklet sürerken ve yürüyüş yaparken kullanıyorum. Verileri Strava'ya hızlı şekilde gönderiyor. Nabız bilgilerini de aktarıyor. Aktiviteye ara verdiğinizde antrenmanı otomatik olarak durduruyor ve başlatıyor, bu konuda hassasiyeti iyi. GPS özelliğinden de memnunum. Uydulara hızlı bağlanıyor. Ancak şarj konusunda çok iyi diyemeyeceğim.

• Beğen
Tepkiler: evrendogan
Merhabalar,

Hediye olarak bana gelen fakat kullanmayı düşünmediğim Garmin Epix Gen 2 Sapphire model akıllı saati satıyorum. Türkiye'de bulunduğum önümüzdeki 7-8 gün içinde alınabilir.

Ürünün Bike24 linki: (link)
Garmin linki: (link)

Ürün açılmadı ve kutusunda. 2 yıl garantisi var. Ilgilenenler özelden iletişime geçebilir.

Akıllı saat vs kullanmayı sevmemekteyim fakat telefonumun bozulması vs gibi durumlar için bisiklet için değil de koşu için bu saati düşünüyorum. Kullananız var mıdır ? (link)

Hocam spor saati alacaksanız; garmin, coros, polar, suunto markaların modellerine bakın derim. Bütçem kısıtlı derseniz giriş seviye 2.el modellerine bakın bu markaların.

Samsung galaxy watch 6 classic 47mm kullanıyorum. Eğer gündelik işlerde kullanmak istiyorsanız öneririm fakat ağır spor yapacağım net nabız bilgisi versin diyorsanız tavsiye etmem. Ben şahsen gündelik hayatta severek kullanıyorum. Bisiklet üstünde hiç kullanmadım.
Ben Samsung Galaxy Watch6 kullanıyorum ve Garmin Hearth Rate Monitor, ikisinin verileri neredeyse ayni çıkıyor. Hatta sadece Galaxy Watch6 kullanmaya devam edeceğim, ikisini ayni anda takmam anlamsiz olmaya basladi, sadece saat yeterli oluyor.

Ben Samsung Galaxy Watch6 kullanıyorum ve Garmin Hearth Rate Monitor, ikisinin verileri neredeyse ayni çıkıyor. Hatta sadece Galaxy Watch6 kullanmaya devam edeceğim, ikisini ayni anda takmam anlamsiz olmaya basladi, sadece saat yeterli oluyor.
Garmin saat kullannadığım için bir şey söyleyemem fakat sizde galaxy watch 6 kullanırken nabız bir anda saçma şekilde yükseliyor mu? Örneğin yürüyüş yaparken nabız 100 iken bir anda 150 fırlayıp sonra 100 e geri düşüyor. Kendi nabzımı biliyorum o yüzden saatte bir sorun olduğunu düşünüyorum.

Garmin saat kullannadığım için bir şey söyleyemem fakat sizde galaxy watch 6 kullanırken nabız bir anda saçma şekilde yükseliyor mu? Örneğin yürüyüş yaparken nabız 100 iken bir anda 150 fırlayıp sonra 100 e geri düşüyor. Kendi nabzımı biliyorum o yüzden saatte bir sorun olduğunu düşünüyorum.
Kayışı bol birakiyor musunuz? Aklima bu ihtimal geldi, degilse servise goturmenizde fayda var. Hatta bunu videoya cekebilirseniz cok iyi olur. Cozemezseniz bana yazin servis konusunda yardimci olmaya çalışayım size.

• Beğen
Tepkiler: StanicEnemy
Akıllı saat vs kullanmayı sevmemekteyim fakat telefonumun bozulması vs gibi durumlar için bisiklet için değil de koşu için bu saati düşünüyorum. Kullananız var mıdır ? (link)
Samet, dostum daha çok konum takibi amacıyla kullanacağını düşünüyorum. O açıdan bence yeterli olur. Xiaomi watch 3 te yakın fiyatlı alternatif olabilir belki ama, yalnızca konum takibi için gps'i olması yeterli.

• Beğen
Tepkiler: samet akkaya
Samet, dostum daha çok konum takibi amacıyla kullanacağını düşünüyorum. O açıdan bence yeterli olur. Xiaomi watch 3 te yakın fiyatlı alternatif olabilir belki ama, yalnızca konum takibi için gps'i olması yeterli.

Dostum, amazfit bip 3 pro aldım 2.el güzel iş görür ama gps vs hatalı gibi. Saate göre şu an nabızdan inme inmesi gerekirdi. Nabzım çok yüsek şu sıra takıldığım konu bu. Çokta yavaş koşuyorum ama düzelteceğim umarım.

Ne kadarlık bir sapma var bilmiyorum ama en kötü GPS modülü bile büyük oranda takip sağlıyor, cihaza özgü bir durum olabilir mi acaba?
Nabız konusunda Decathlon'un kalenji nabız bandı var, şu an indirimde olması lazım. Her telefonla uyumlu bence tüm saatlerden daha tutarlı sonuç veriyor. Saat ne kadar olsa ölçüm tekniğine bağlı hata verebiliyor.

Ne kadarlık bir sapma var bilmiyorum ama en kötü GPS modülü bile büyük oranda takip sağlıyor, cihaza özgü bir durum olabilir mi acaba?
Nabız konusunda Decathlon'un kalenji nabız bandı var, şu an indirimde olması lazım. Her telefonla uyumlu bence tüm saatlerden daha tutarlı sonuç veriyor. Saat ne kadar olsa ölçüm tekniğine bağlı hata verebiliyor.

Öncesinde stravayı nabız bandı ile kullanıyordum zaten. 2 tane nabız bandım var ama elimdeki saat nabız bandı kabul etmiyor. Hep anaerobik görünüyor saat . KOAH vs etkili olabilir ama pace'de bile 160 - 180 gösteriyor.

Öncesinde stravayı nabız bandı ile kullanıyordum zaten. 2 tane nabız bandım var ama elimdeki saat nabız bandı kabul etmiyor. Hep anaerobik görünüyor saat . KOAH vs etkili olabilir ama pace'de bile 160 - 180 gösteriyor.
Amazfit saatler nabız verisini biraz yüksek gösteriyor. Şimdi Huawei GT3 pro kullanıyorum saatin nabız verisini değerlendirmek için hem Garmin 1030 cihazıma nabız bandı ile bağlanıyorum hemde kol saatini açıyorum bisiklet sürüşlerinde. Ortalama nabız farkı her zaman garmin den +-1 birim sapmış şekilde veriyor. Huawei GT3 pro nun nabız verisinden çok memnunum tek memnun olmadığım şey mesela 10 km koşuyorum 10.3 km de saati kapatıyorum Strava ya 9.8 olarak atıyor. Gizlilik ayarlarınida kaldırmama rağmen vaziyet bu.

• Beğen
Amazfit saatler nabız verisini biraz yüksek gösteriyor. Şimdi Huawei GT3 pro kullanıyorum saatin nabız verisini değerlendirmek için hem Garmin 1030 cihazıma nabız bandı ile bağlanıyorum hemde kol saatini açıyorum bisiklet sürüşlerinde. Ortalama nabız farkı her zaman garmin den +-1 birim sapmış şekilde veriyor. Huawei GT3 pro nun nabız verisinden çok memnunum tek memnun olmadığım şey mesela 10 km koşuyorum 10.3 km de saati kapatıyorum Strava ya 9.8 olarak atıyor. Gizlilik ayarlarınida kaldırmama rağmen vaziyet bu.

Abi hiç sevmem bana km'yi gösteren bir akıllı cihaz ile koşmayı aslında ama telefon çok yeterliydi. Pace, nabız derken sürekli saate bakma hissi veriyor.Yıllardır koşuyorum ilk defa böyle akıllı bir cihaz ile bileğimde alışamadım. Telefonum garmin uygulamasını kaldırmıyor aslında bir forerunner serisi saat alacaktım ama Amazfit'te GPS verisi telefon ile bluteoth ile bağlı olursa alabiliyor bir de . O büyük bir sorun.

Huawei GT3 pro nun nabız verisinden çok memnunum tek memnun olmadığım şey mesela 10 km koşuyorum 10.3 km de saati kapatıyorum Strava ya 9.8 olarak atıyor. Gizlilik ayarlarınida kaldırmama rağmen vaziyet bu.
Bende huawei gt runner var. Benzer durum bende de geçerli, hep eksik atıyor.

• Beğen
Spor sırasında nabız takibi yapmak isteyenler için Amazfit ürünleri çok yanlış seçim. Saat olsun, ucuz olsun (pahalı modelleri bile işe yaramaz nabız takıbinde gerçi) kolda dursun falan diye alınabilir ama şahsen bedava verseler veya üstüne para verseler alırım ama jelatinini açmadan hemen satışa koyarım. :) Bence direkt başlığa sorup kendi mesajınıza gelen yanıtları okumak yerine başlıkta daha önce ne konuşulmuş diye bakmalıydınız çünkü konu hakkında epeyce yazmıştım, gerçi hoş kimse okumuyor ama okuyanlar Huawei veya Apple Watch'lara yöneldiler zaten. Mesela İrfan hocam veya trainspotting35 gibi. Yine de beni dinlemeyin Youtube'da The Quantified Scientist kanalının son derece bilimsel/istatistiki incelemelerini şöyle bir tarasanız gayet doğru bilgiye ulaşabilirsiniz. Adam hiç reklam tarzı video çekmiyor, gördüğüm kadarıyla üçe beşe bakmayıp kendi parasıyla yeni çıkan ürünlerden birden fazla alıp çapraz test ediyor. Örneğin Huawei Band 8'den iki tane alıp üretim kalitesi/kalite kontrol açısından da çapraz test etti, ya da sadece kendisi değil başkaları üzerinde de ölçüm alıp istatistiki olarak karşılaştırıyor vs. Yazarken bunları kaynak alıyorum yani, mabadından sallıyor diye bakmamak lazım.

• Beğen
Geri