Omzu kalabalık
Daimi Üye
- Tepki
- 544
- Başlangıç
- 1992—93
- Bisiklet
- Bisan
- Bisiklet türü
- Yol bisikleti
Aldıktan bu yana şarj konusu evet biraz sıkıntılı hatta aldıktan sonra aklım Huawei gt runner a gitti ama apple bu işi yapmış diyorum devam ediyorum.Evet gönül isterdi pil ömrü bir Garmin gibi olsun. Kısa sürede rutine oturur şarj edişiniz. Hayırlı olsun iyi günlerde kullanın.
Eğer hala almadıysanız GT runner tavsiye ederim.sarji unutuyorsunuz bu konuda çok başarılı,ölçümlerde tutarlıAldıktan bu yana şarj konusu evet biraz sıkıntılı hatta aldıktan sonra aklım Huawei gt runner a gitti ama apple bu işi yapmış diyorum devam ediyorum.
apple watch se aldım ama teşekkür ederimEğer hala almadıysanız GT runner tavsiye ederim.sarji unutuyorsunuz bu konuda çok başarılı,ölçümlerde tutarlı
Apple Watch piyasadaki en iyi nabız ölçen saattir. Günlük ölü zamanlarda şarja takmayı alışkanlık haline getirirseniz sıkıntı kalmaz. Örneğin duşa girerken, ya da yatmadan bir saat önce şarja takıp yatarken şarjdan alıp kolunuza takarsınız (uyku takibi için), uyanır uyanmaz şarja takıp kahvaltı sonrası ya da evden çıkarken şarjdan alıp kolunuza takmak gibi yöntemler bulabilirsiniz. Bu şekilde hiç bir zaman %100 şarj olup sonrasında şarjda beklemeyeceği için zamanla bataryada oluşan kapasite düşmesini de daha az oranda yaşarsınız. Full 0-100 ful şarj çevrimi bataryayı çabuk eskitir, ideali 40-80 arası ama onun da takip zorluğu var; tabi bunlar sadece öneriler cihaz sizin kullanım tercihi sizin.
Kisisel bir konu tabi ama ben bu sekilde sarj edecegime o saati takmam daha iyi. Zevk ve ihtiyac meselesi. Garmin bu konuda bana daha cok hitap ediyor. 6xPro nun sarji min 14-15 gun gidiyor. Egzersiz acmazsam 20 gunu buluyor. Nabiz olcumu de nabiz bandi seviyesinde iyi ani yukselmeleri 1-2 saniye daha geriden yakaliyor sadece. En onemlisi HRV takibi ile yorgunluk olcumunu de yapiyor.
Saatin stres ölçümü yaptığını biliyorum fakat dediğiniz tarzda bir ölçümlemesi var mı fikrim yok. Nabız bandı ve interaktif trainer ile zwift yaparken aynı anda saati de her zaman açıyorum. Bir iki sürüş sırf meraktan saat ve nabız bandı verilerini baya bir karşılaştırdım. Aralarında fark yok denecek kadar az. Trainer sürüşlerimde nabız bandı kaydı üzerinden devam ediyorum. Dış mekan sürüşlerimde de aynı şekilde devam edeceğim. Saati koşu, yürüyüş ve katlanır bisiklet ile yaptığım sürüşlerden veri alabilmek için satın aldım.Evet şarjın uzun gitmesi/doğru nabız ölçümü dengesi olarak alırsak GT3 serisi (runner dahil, aynı sensör sonuçta) ama spor yapma açısından rahatlık ve hafifliği de katarsak GT Runner yalnız kalıyor. HR Variance ölçüyor mu bilmiyorum ama. Garmin sözde spor saatidir, bir dünya veri üretir ama spor sırasında bilekten nabız okuma başarısı sadece vasatın üzerinde, fiyatları da insana "maşallah!" dedirtiyor. 🤷♂️
Mesela bu bisiklet işini biraz daha performans odaklı yapan Adil Bey GT Runner'ı nispeten yeni aldı sayılır; göğüs üzeri takılan ECG sensörleriyle bir süre karşılaştırmalarını yaptıktan sonra aralarında kayda değer bir fark olmadığına kanaat getirip sürüşlerine çoğu zaman ek sensöre ihtiyaç duymadan GT Runner saatini takıp çıkacaktır diye düşünüyorum.
Bu arada "Bey" demezseniz çok sevinirim.
Özel bir tercihim (sahne adım 🤣) yok. Adil demen yeterli olur.Forum dışı tanışmışlığımız olmadığından seviyeli ve saygılı bir hitap ifadesi olarak düşünerek o şekilde yazmıştım. İsim - soy isim şeklinde hitap etmem uygunsa o şekilde devam edeyim, ya da özel bir tercihiniz varsa belirtiniz.
Cevap tarzınız, sanki bu arkadaş ya da başka biri size "Garmin yerine Apple Watch al" demiş gibi olmuş. O cihazı yeni alan birisi ya da severek kullanan birisinin hevesini kursağında bırakacak tarzda bir cevabı, durduk yere yazmanıza anlam veremedim.
Navigation G Maps Viewer for smartwatches ile runner saate yön işaretçilerini kadrana yansıtabilien var mı? Daha önce sordum da gözden kaçtı sanırım. Petal haritalarda yönergeler çıkıyor fakat, google haritalarda çıkmıyor. Alttaki sayfadaki anlatımda sadece şu modelleri vermiş; "Navigation - G Maps Viewer for smartwatches is Google Maps™ navigation viewer for Huawei Watch 3, GT3 / GT3 Pro, GT2 Pro, Huawei Fit 2 and Huawei Watch D smartwatches."Arkadaşlar, runmer saate navigation g maps wiever yükledim. Ayarlarını kontrol ettim. Bildirimler, pil kısıtlama vs. ok vermiş durumda. Google haritaları ve wiever i sildim tekrar kurdum. Fakat google haritalara konum girince saatte dönme vs. yönergeleri göstermiyor. Petal haritalarda var yönergeler saat ekranına düşüyor. Fakat onda düşmüyor. Kullanan, bilen var mı?
Petal harita zaten yansıtmıyor mu? Ben bir sefer denedim oldu.Navigation G Maps Viewer for smartwatches ile runner saate yön işaretçilerini kadrana yansıtabilien var mı? Daha önce sordum da gözden kaçtı sanırım. Petal haritalarda yönergeler çıkıyor fakat, google haritalarda çıkmıyor. Alttaki sayfadaki anlatımda sadece şu modelleri vermiş; "Navigation - G Maps Viewer for smartwatches is Google Maps™ navigation viewer for Huawei Watch 3, GT3 / GT3 Pro, GT2 Pro, Huawei Fit 2 and Huawei Watch D smartwatches."
(link)
Petal ekrana gönderiyor. Fakat google haritadan da yapmak istemiştim, tekinde adres çıkmazsa diye. Telefonunuzun modeli nedir? Bazen model ile alakalı da olabiliyor.Petal harita zaten yansıtmıyor mu? Ben bir sefer denedim oldu.
Huawei Mate 20 LitePetal ekrana gönderiyor. Fakat google haritadan da yapmak istemiştim, tekinde adres çıkmazsa diye. Telefonunuzun modeli nedir? Bazen model ile alakalı da olabiliyor.