Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Akıllı bileklik ya da akıllı saat önerisi

@runaway60 hocam o iki kat verdiğiniz saatin kordonu vs değil. Saatin alt yapısı. Garmin bu konuda yılların tecrübesini cihazlarında kullanıcılarına sonuna kadar veren bir marka.
5-6 yıllık cihazlarına hala her türlü yazılım vs gibi desteği veriyor...
garmin tartışmasız kalitenin adı. ama benim bütçeme fazla geldiği icin altarnatif bakıyorum. böyle bir saati almak istememin nedeni gezip tozarken gps izimi doğru kaydetsin. nabız ölçümü profosyonel olmasa bile biraz daha tutarlı olsun.

Scudo
Giyilebilir teknoloji dedikleri köleliğin yeni adı. Cep telefonlarının hayatımızı kolaylaştıracağına inandık örneğin, peki sonuç? whatsapp üzerinden yönetilen şirketler, hatta devlet kurumları. İstediğimde telefonuma kurduğum bir uygulamayı artık istesem de kaldıramıyorsam benim için hayatı kolaylaştırdığı yalandır.
Akıllı saatlerde bu teknoloji çılgınlığının kelepçe misali artık şekil almış hali.
Biz hepimiz büyük bir veri tabanının birer parçası olduk artık. Ürün alırken ürünün kendisi olmak dedikleri budur işte.
Sportif kullanımı bir yana whatsapp, mail, instagram, twitter, gelen-giden çağrılarını, 5 dakikada bir kolundan kontrol eden arkadaşlarımı gördükçe hallerine üzülüyorum. Saatlik tükettiği suyu hesaplamayan adamlar instagramdan gelen bildirimi anlık kolunda istiyor artık.

Bütçeniz zorlamıyorsa tabi ki garmin daha
iyidir. Ana amazfitte sizi sıkıntısiz idare eder. Bir alt modelini kullandım. Ekranın karanlık olması ve güneşte verileri okurken zorlanmak dışında bir sıkıntım olmadı. GPS verisi gayet iyi, alınabilir sıkıntı yaşamazsınız

Hocam minik iş görür kolay bişey miband 4 var xiaomi nin

Arkadaşlar kuzenim alttaki linkte de görebileceğiniz Xiaomi bip ürününü düşünüyor. Kullanan deneyimleyen fikri olan var mıdır.

(link)

Beyler bende huawei p20 pro telefon var. Uzun sürüşlerde kendi uygulamasını açıyorum. Molalarda durduruyorum. Bi süre sonra kendiliğinden kapanıyor. Sürüş rotam kesintili olmuş oluyor. Onu nasıl ayarlayacagız?

Xiaomi a101 e bugün geldi 359 tl
Link paylaşamıyormuşum. Forum izin vermedi. A101 haftanın fırsatlarına bakabilirsiniz.

Ya da sorumu şöyle revize ediyorum. Huawei watch gt2 de gps özelliği var. Ben o özellik açık bir şekilde sürüş gerçekleştirsem. Sürüş sonunda uygulamaya aktarınca haritalarda görebilir miyim? Nereden nereye gitmişisim. Kesilmesini istemiyorum. Teşekkür ederim

Dahili GPS olsun yanıma telefon almadan çıkmak istiyorum diyorsan garmin gibi pahalı ama kaliteli cihazlara yönelmelisin. Benim telefon hep yanımda olduğu için ihtiyaç duymuyorum. Mi band 4 kullanıyorum, şarj süresi ve boyut-hafiflik önemliydi o yüzden kullanıyorum. Xiaomi mi band konusunda çok başarılı ama bunu görüp aldanmayın, amazfit serisi çok çok iyi değil. GPSi iyi olanın ekranı kötü ekranı iyi olanın bataryası kötü VS. Biryerden hep kısmışlar. Mi Band 4 tavsiye ederim amazfit serisini tavsiye etmem.
Ya da sorumu şöyle revize ediyorum. Huawei watch gt2 de gps özelliği var. Ben o özellik açık bir şekilde sürüş gerçekleştirsem. Sürüş sonunda uygulamaya aktarınca haritalarda görebilir miyim? Nereden nereye gitmişisim. Kesilmesini istemiyorum. Teşekkür ederim
Muhtemelen otomatik kapanıyor, uygulamayı Manuel olarak yöneti seçip gerekli izinleri verebilirsiniz. Nereden nereye gittiniz her zaman kayıt altında olsun istediğim zaman görüyüm derseniz Google konum servislerini açık tutun. Açık tuttuktan sonra haritalar üzerinden zaman çizelgesine tıklarsanız herşeyi görebilirsiniz. Boşuna saatin pilini tüketmeyin, Google zaten konumu kullanıyor işinize yarasın :)

benim görüşüm akıllı saate o kadar para vermeye gerek olmadığı honor band 5 kullanıyorum 1 hafta oldu alalı 228 tl kampanyalı aldım. Telefonumda huawei olduğı için bağlantı düzeyi çok güzel. healt uygulaması ile oldukça düzgün çalışıyor. en çok hoşuma giden yanı ise uyku takibi yapması

Band 4 rahatça işinizi görür

Vestel akıllı saati de bir inceleyin derim. Şu anda honor band 5 kullanıyorum. Onu hediye edip vestel akıllı saat almayı ciddi ciddi düşünmeye başladım. 300 TL fiyatıyla da cezbediyor.

3 aydır Xiaomi Verge Lite kullanıyorum benim için yeterli bir ürün. Araştırırken dahili Gps olsun rotayı da aktarabileceğim özelliği olsun yeterli diyordum. Son şarj ettiğimden bu yana 1 ay oldu aktif kullanıyorum %28 şarj kalmış. El yüz yıkarken de rahat bir şekilde yıkayabiliyorsunuz 5atm'e kadar dayanıklı. Bir üst modeli, Amazfit Verge ile telefon konuşması yapılabiliyor.

• Beğen
Tepkiler: ibrahimguler
Huawei Honor Band 4'ü ben kullanıyordum, Honor Band 5'i kardeşim kullanıyor. Honor band 4'ü kenera koydum Mi Band 4 aldım. Şarj süresi ve mobil uygulama olarak cezbetti ve kesinlikle pişman olmadım. Honor Band 4'e daha doğrusu Huawei ve Sağlık uygulamasına sinir olmuştum resmen 😂 Şarjı 1 hafta gidiyor kullansam da kullanmasamda, bu yüzden değiştirdim ve Honor Band 4'ü letgoya koymayı düşünüyorum belki seveni vardır diye ben Mi Band 4 seviyorum 😂 kardeşim de Honor Band 5'i letgoya koydu satıp Mi Band 4 almayı düşünüyor. Bir süre daha beklerse mi Band 5. Mi Fit uygulaması kesinlikle çok güzel. Akıllı saate para verme taraftarı değilim, bileklik fazlasıyla işimi görüyor. 2 günde biten şarjla uğraşacak birisi de değilim, takıyım 25 30 gün dursun uğraştırmasın istiyorum 😂

6 aydır xiaomi verge lite kullaniyorum. Şarj süresi, ekranı ve diğer özellikleriyle işimi çok rahat görüyor. Ayrıca gps desteği gayet iyi çalışıyor. Sürüş verilerimi stravaya otomatik aktarıyor. Şuan için yetiyor bana.

6 aydır xiaomi verge lite kullaniyorum. Şarj süresi, ekranı ve diğer özellikleriyle işimi çok rahat görüyor. Ayrıca gps desteği gayet iyi çalışıyor. Sürüş verilerimi stravaya otomatik aktarıyor. Şuan için yetiyor bana.
Strava doğrudan desteklemiyor diye biliyorum, aracı program mı kullanıyorsunuz?

Strava doğrudan desteklemiyor diye biliyorum, aracı program mı kullanıyorsunuz?

Mi Fit uygulaması ile Strava hesabınızı eşitlediğiniz zaman antrenman sonrası her şeyi aktarıyor hocam.

• Beğen
Tepkiler: ibrahimguler
Dahili GPS olsun yanıma telefon almadan çıkmak istiyorum diyorsan garmin gibi pahalı ama kaliteli cihazlara yönelmelisin. Benim telefon hep yanımda olduğu için ihtiyaç duymuyorum. Mi band 4 kullanıyorum, şarj süresi ve boyut-hafiflik önemliydi o yüzden kullanıyorum. Xiaomi mi band konusunda çok başarılı ama bunu görüp aldanmayın, amazfit serisi çok çok iyi değil. GPSi iyi olanın ekranı kötü ekranı iyi olanın bataryası kötü VS. Biryerden hep kısmışlar. Mi Band 4 tavsiye ederim amazfit serisini tavsiye etmem.

Muhtemelen otomatik kapanıyor, uygulamayı Manuel olarak yöneti seçip gerekli izinleri verebilirsiniz. Nereden nereye gittiniz her zaman kayıt altında olsun istediğim zaman görüyüm derseniz Google konum servislerini açık tutun. Açık tuttuktan sonra haritalar üzerinden zaman çizelgesine tıklarsanız herşeyi görebilirsiniz. Boşuna saatin pilini tüketmeyin, Google zaten konumu kullanıyor işinize yarasın :)
Cevabınız için teşekkür ediyorum. Garmin degil de huawei watch gt 2 sport modelinde gps var. Ben telefon yanımda degilken sürüş yapsam eve gelip telefona baglayınca gittiğim güzergah telefonda görünecek mi?

@Koyumavi12345 (link) Amazfit Stratos ile yapılmış sürüş. Sürüşü Save edince telefon yanınızda değilse telefonunun yanına gidip bluetooth ile bağlanır bağlanmaz sürüşünüz senkronize eder ve oradan stravaya atar. Stratos için durum bu şekilde.

• Beğen
Tepkiler: Cem Coşkun
Eyvallah hocam. O halde huawei watch gt 2 sport modelinde de olabilir. Peki hocam telefon uygulamasında kendiliğinden duruyor. Sizin saatte de öyle mi? Ya da mola verince kendi otomatik durup devam edince devam ediyor mu?

Geri