Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Alba Fold elektrikli katlanır kulübü

bu şekilde, servise gönderdim normal dediler :kötü::ssrtcbya:
Boyamışlar ama yine aynı yerden boya atmaya başladı.
dışında vs olmadığı için pek birşey yapmadım.

evet ilginç. Bu boya kalite problemi.
Tabii içte kaldığı için birincil kusur değil.

bende bu sorun yok.
Benim katlama mekanizmasının mandalının kadroya oturduğu yerde hafif zedelenme oldu. Malum katlama mandalı çok sert ve güçlü kapanıyor.
Kadro aluminyum ve bunlar ortalıkta görünmeyen kısımda. Hem sizin fotodaki hem benim mandalın altı.
Bence kadro aluminyum olduğu için pas vb olmaz.😊 zaten görünür yerde değil.

umarım burayı firma yetkilileri okuyordur. Boya daha iyi olabilir.:)

Scudo
bu şekilde, servise gönderdim normal dediler :kötü::ssrtcbya:
Boyamışlar ama yine aynı yerden boya atmaya başladı.
dışında vs olmadığı için pek birşey yapmadım.
Dert edilecek bişey olduğunu dusunmuyorum. Benim bisiklette de o bolgenin boyasi cok ince ve yer yer soyulmuş. Eger dis boyada bu tarz bir sorun olursa o zaman problem var demektir. Katlanan bolgeyi dış boya gibi kalın bir boyayla boyarsanız katlama aksamında önce kilitlenme sorunu zamanla da gevseme sorunu olusur. O bolgenin sifir yapismasi lazim birbirine.

Merhaba arkadaşlar öncelikle herkese selamlarımı iletiyorum.Bu siteye yeni üye oldum ve bu konuları epeydir araştırıyorum.Sizlerin bilgisi dahilinde carraro bisiklet elektrikli ego-7v-20-hd-2020 ve alba fold x ile ilgili anlamadığım bir çok konu var mekanik,malzeme,pil vs kullanıcı deneyimlerinize göre hangi bisiklet tercihiniz olur benim ilk tercihim albafoldx ama bugün kafamı karıştırdılar.Bu konu üzerine sizlerden yardım rica ediyorum.Herkese iyi hafta sonları diliyorum.

Merhaba arkadaşlar öncelikle herkese selamlarımı iletiyorum.Bu siteye yeni üye oldum ve bu konuları epeydir araştırıyorum.Sizlerin bilgisi dahilinde carraro bisiklet elektrikli ego-7v-20-hd-2020 ve alba fold x ile ilgili anlamadığım bir çok konu var mekanik,malzeme,pil vs kullanıcı deneyimlerinize göre hangi bisiklet tercihiniz olur benim ilk tercihim albafoldx ama bugün kafamı karıştırdılar.Bu konu üzerine sizlerden yardım rica ediyorum.Herkese iyi hafta sonları diliyorum.

Selam hocam,

tavsiyem gidip yerinde test sürüşü yapın.
Kim ne derse gerisi yalan.
Kendi tecrübeniz çok önemli.

benim tavsiyem -Fold2 kullanıcısı olarak-
Fold2 veya Fold X alıp, büyük batarya opsiyonu tercih etmek. (Fold X için 14Ah seçeneği ile)

Bugün email aldım: :)

23C3FE36-E525-4BD4-8F91-00306AF920C1.png

Son düzenleme:

Merhaba. Ben de yaklasık bir aydır işe gidip gelirken Fold 2 kullanıyorum. Kendi kullanım şeklim üzerinden düşündüğümde tekrar secim sansim olsa Carraronun bu modeli yerine yine fold 2yi tercih ederdim. Bunda benim icin en buyuk etken pilin kadroya gömülü olması ve dolayisiyla bagajın canta konarak birseyler tasimaya acik olmasidir. Bunun dışinda surus dengesi ve mekanik konularda en iyi iki bisikleti de kullanan yorum yapabilir.Malzeme pil ve benzeri konularda iki bisiklet arasinda marka fiyat etiketi disinda fark olacagini dusunmuyorum. Fold2 uzerinden aciklama yaptim ancak fold xin sasi ve ufak tefek donanimsal farkliliklar haricinde kalite acisindan farkli olacagina ihtimal vermiyorum.

Son düzenleme:
@Hamdi bayrak Teşekkür ederim değerli yorumlarınız için 2 adet Alba Fold X siparişi verdim.Bisikletler geldiğinde diğer konular ile ilgili sorabileceğim güzel yorumlarınızıda almak isterim.
@anti panik Ne yazıkki piyasada olmadığı için ve test sürüşünü gerçekleştiremedim indirimli kampanyasından yararlanmak için 2 adet sipariş verdim.Değerli yorumların için teşekkür ederim.

Merhaba arkadaşlar,

Bugün Alba sitesi aşağıdaki maili gönderdi.
Fold X serisi tükenmiş.

Fold2 ve mid motor kiti ön siparişler alıma açılmış.
İlgilenlerin dikkatine.:)

Merhaba,
Uzun süredir beklenen modelimiz Alba Fold X için yoğun bir ilgiyle karşılaştık. Ön sipariş sonrası stoklarımızda olan sınırlı sayıdaki AFX maalesef tükendi. İlginize teşekkür ederiz.
Çok kısa bir süre içerisinde Alba Fold 2 ve Alba 750Mid dönüşüm kitlerimiz için indirimli ön sipariş kampanyası başlatacağız.
Tüm sorularınız için satış ekibimizle ile
iletişime geçebilirsiniz.

Geç kalmayın, gelecek ile tanışın.
Alba E-Bikes

(link)

• Beğen
Tepkiler: poınt34
Bu defa fat bike e-dönüşüm geliyor:

Merhaba,
Bu sefer farklı bir bisikleti sizlere sunuyoruz. Corelli Zengo Fat Bike altyapısını; 750W Bafang arka motorla güçlendirdik. LG Lİ-ion batarya paketi (504 Wh) ile mesafelerini uzattık. Sadece 10 adetle sınırlı olarak hazırladığımız bu elektrikli canavarı kaçırmayın.
Bu elektrikli bisiklete, 10.999 TL'den başlayan fiyatlarla sahip olabilirsiniz. Üstelik,

kargo ve montaj dahil, kredi kartına vade farksız 6 taksit olarak satışta. Tüm sorularınız ve siparişleriniz için satış ekibimizle iletişime geçebilirsiniz.
Alba E-Bikes

(link)

268679E4-9BCF-48D8-9D80-FA2B2EF4817A.png

Son düzenleme:
Ben de dün bir arkadaşımın albasında test sürüşü yaptım. Harika bir şey hemen almaya karar verdim ancak stokta yok sanırım. N11'de falan satanlar var ama onlardaki opsiyonel ürünler ne durumda bilmiyorum. Büyük ekran ve Güçlü batarya opsiyonu ile almak istiyorum.

Merhaba arkadaşlar,

Alba Fold2 de ön siparişe açılmış.
Detaylar gelen maildedir.:: :)

Bakalım bu defa stoklar ne kadar yetecek?..:)

Merhaba,
Beklenen gün geldi: Alba Fold 2 indirimli fiyatıyla ön siparişe açıldı. AF22020 indirim kuponuyla AF2'ye %7 indirimle sahip olabilirsiniz. Üstelik, ön siparişe özel Alba port bagaj çantası hediyesiyle.. Nakit ödemelerde ekstra %5 indirim fırsatı da devam ediyor. Bu dönemde vereceğiniz ön siparişleriniz en geç 31 Ekim'de kargoya verilecektir.
Detaylar için web sitemizi inceleyebilir veya satış ekimizle iletişime geçebilirsiniz.
Alba E-Bikes

- - -
ÖNEMLİ: sepete ekle demeden önce aşağı inip renk, batarya, ekran vb seçmek gerekiyor.:)

(link)

Alba fold x aldım eşime bugün geldi çıkardık kutudan lakin gdon boğazının kadroya katlanıp dayanan kısımda bir soyulma var ufak, elledikçe de gidecek gibi, naapmamı tavsiye edersiniz?IMG_20200926_195703.jpgIMG_20200926_195703.jpg

Alba fold x aldım eşime bugün geldi çıkardık kutudan lakin gdon boğazının kadroya katlanıp dayanan kısımda bir soyulma var ufak, elledikçe de gidecek gibi, naapmamı tavsiye edersiniz?241846 dosyayı görüntüle241846 dosyayı görüntüle

Hayırlı olsun, kazasız ve güzel günlerde kullanmanızı dilerim.:)

Fotoğraf tam anlaşılmıyor. Anahtar yuvasının sağ üstünde vuruk gibi görünen kısmı kastediyorsunuz sanırım?

Alba Servis ile iletişime geçmenizi tavsiye ederim.

• Beğen
Tepkiler: nerdo
@anti panik çok teşekkür ederim bisiklet çok güzel görünüyor, olur da değişim yapılırsa diye kullanamadık da, dediğiniz yerde evet, görünsün diye biraz yakın çekmiştim, işaretledim şimdi: IMG_20200926_195703_LI.jpgIMG_20200926_195703_LI.jpg

Dosyalar

• IMG_20200926_200247.jpg
    IMG_20200926_200247.jpg
    284,7 KB · Okunma: 42
Merhaba Alba kullanıcı dostlar,

Bugün Fold 2 yi kullanırken, gidon elcikler üzeri desen dikkatimi çekti.

Elcikler tam yuvarlak değil ve elimizle elcikleri döndürerek sürüş sırasında en rahat şekilde ayarlamak gerek.
4453765D-C5E4-4AB4-95D4-374C12C611A1.jpeg

Fotoğrafta görülen elcik üzerindeki oval desenli kısım çıkıntılı ve bunun arkaya doğru bakması daha doğru.
Bu şekilde avuç içine güzel oturuyor.

Bende sol ve sağ ikisi eşit değildi ve aylardır öyle kullanmışım.😊

• Beğen
Tepkiler: Joseph Cavalcanti
Alba fold x aldım eşime bugün geldi çıkardık kutudan lakin gdon boğazının kadroya katlanıp dayanan kısımda bir soyulma var ufak, elledikçe de gidecek gibi, naapmamı tavsiye edersiniz?241846 dosyayı görüntüle241846 dosyayı görüntüle
arabalarda da kullanılan şeffaf koruma filmi ile kısmen korunabilir gibi duruyor en azından katlamada gidon borusunu kısmen koruyabilir. Bu güzelliklere titizlenmek gerek güvenle keyifle sürün inşallah.

arabalarda da kullanılan şeffaf koruma filmi ile kısmen korunabilir gibi duruyor en azından katlamada gidon borusunu kısmen koruyabilir. Bu güzelliklere titizlenmek gerek güvenle keyifle sürün inşallah.

Benim titiz arkadaşlara bir tavsiyem olacak:

Alba Fold2 de zincir sarsıntı sırasında özellikle 1-2 viteste yukarıdaki kadro demirine çok yakın yerden çarpıyor ve boyaya zarar veriyor. Bkz foto.

Ben oradaki işaret parmağı kalınlığındaki demire, bisikletçilerde satılan paça bandından bir parça kesip taktım.
Paça bandının cırt cırtlı olan kısmından kestim ve demirin etrafında döndürüp, cırt cırtı tutturdum.

FoldX de nasıldır bilmiyorum ama Fold2 de bunu yapmak gerek.:)

CABFA1A4-7C74-4361-9F68-E7C2C9946C6A.jpeg

Merhaba. Fold 2 ile 500 kmyi devirdim. Vapura da bindiğim için orta göbekte paslanma başladı. Bakımını kendim yapmak istiyorum. Ön arka ve orta göbeğin sökülmesi için gereken tüm anahtarları paylaşabilecek var mı?

merhabalar arkadaşlar belki yazılmıştır ancak göremedim, alba fold 2'yi Bursa dışında İstanbul'da test edebileceğimiz bir yer var mı ?
Açıkçası bu tarz bisikletleri almadan evvel mutlaka kısa da olsa bir test sürüşü yapılması gerektiğini düşünüyorum..
Konu ile ilgili bilgisi olan varsa paylaşırsa çok sevinirim.

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: DayKnight
merhabalar arkadaşlar belki yazılmıştır ancak göremedim, alba fold 2'yi Bursa dışında İstanbul'da test edebileceğimiz bir yer var mı ?
Açıkçası bu tarz bisikletleri almadan evvel mutlaka kısa da olsa bir test sürüşü yapılması gerektiğini düşünüyorum..
Konu ile ilgili bilgisi olan varsa paylaşırsa çok sevinirim.

Aynisini bende merak ediyorum.

Test surusu yerine ucretli bir sekilde bisikleti kiralasalar yine benim icin ok. Hani gercektende elektrikli bisiklet cok sey farkediyor mu, yokuslar nasil kendim gormeyi cok istiyorum

Aynisini bende merak ediyorum.

Test surusu yerine ucretli bir sekilde bisikleti kiralasalar yine benim icin ok. Hani gercektende elektrikli bisiklet cok sey farkediyor mu, yokuslar nasil kendim gormeyi cok istiyorum
Ben de denemek isterim şahsen. Düşünüyorum, ama çekincelerim var.

• Beğen
Tepkiler: DayKnight
Geri