Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Aliexpress

Umarım başarılı olursunuz. Levyeler dışında, ışıkları sabitleme aparatları, GoPro Garmin Moon gibi birbirine sabitlenebilen cihazların tutucularını deneyebilirsiniz. Işıkların kadro borularına sabitlenmesine yarayan lastik gibi uzantıları olan tutucuları da yapabilirsiniz.

Scudo
Selam arkadaşlar, abiler, ablalar. Herkese iyi sürüşler dilerim. Ben ve mühendislik öğrencisi bir kaç arkadaş daha birleşip mini bir plastik enjeksiyon makinesi geliştirdik. Maksat hem bilgilerimizi sınayalım hem de mezun olduktan sonra bi gelir kapısı olsun. Malum bisikletle ilgili malzeme alacağımızda ciddi miktarlar çıkıyor cebimizden. Ben de hem uygun hem de sağlam, üretilebilirliği olan muhtelif plastik parçalar üretsem mi acaba diye düşündüm. En uygun bu başlık olur diye buraya yazdım. Eğer bi problem olursa adminler silebilir ya da ben silebilirim yazıyı. Aklıma ilk lastik levyesi geldi. Hem metal hem plastik levyeler kullanmış biri olarak en çok plastik levyelerden verim aldım diyebilirim. (Özellikle de 3b yazıcıdan ürettiğim göz bebeğimi 4 senedir kullanıyorum.) Bu fikrim hakkında ne düşünüyorsunuz merak etmekteyim. Herkese kazasız sürüşler.
ilk müşteriniz benim

Uzun zaman sonra ilk defa bir şeyler aldım. Karbon sele takımını Peugeot yol bisikletine taktığım için yenisi lazımdı. ElitaOne marka sele ve boruyu aldım. Ödeme sayfasında vergiler de tahsil edildi. İki hafta sonra bugün Aras kargodan teslim aldım. Sele 240mm x 150mm ölçüsünde ve 123 gr, boru ise 27.2x350mm ölçüsünde ve 132 gr.

20211213_160728.jpg20211213_164707.jpg

Buradan karbon kadro alınır mı acaba, 5-6 bin liralık kadrolar var.
Malum konu yakında hortlar, genel kanımız, alınmaz, binilmez, yoldayken kadro altında ikiye ayrılan insanlar var, ama ekonomik şartlar yakında onları bile arayacağımız noktaya gidiyor, sabah yine şöyle bir açıp chinarello kadrolara baktım mesela :D

• Beğen
Tepkiler: MakRo
Merhabalar,
Linkini verdiğim ürünü almak istiyorum. Kullanan veya fikri olan var mı?
TRY 334.40 59% İndirim | Bisiklet karbon fiber seramik arka attırıcı 17T kasnak kılavuz tekerlek Shimano 6800 R7000 R8000 R9100 R9000 bisiklet aksesuarları
(link)
merhaba bu ürünü kullandınız mı acaba kullandıysanız tecrübeniz ne oldu

Takip edilebilir ürün aldım. Sistemlerinden yerel dağıtım merkezine geldiği görülebiliyor ama takip kodu PTT den görülemiyor.
Sanki bir takip sitesinde sonradan verilen yeni bir numara oluyordu. Baktım ama bulamadım. Bilgisi olan var mıdır?

Takip edilebilir ürün aldım. Sistemlerinden yerel dağıtım merkezine geldiği görülebiliyor ama takip kodu PTT den görülemiyor.
Sanki bir takip sitesinde sonradan verilen yeni bir numara oluyordu. Baktım ama bulamadım. Bilgisi olan var mıdır?
Özelden takip kodunu atarsanız yardımcı olmaya çalışayım.

(link)

Son iki kargom, gümrük bedeli satın alım sırasında ödendiği için, gümrüğe girmeden Aras Kargoyla geldi, PTT değil. Bilginiz olsun.

• Beğen
Tepkiler: necmeddin
Ülkeye girene kadar ship24'ten takip edebilirsiniz tüm kargoları.

• Beğen
Tepkiler: necmeddin
Evet yine hafif bir Aliexpress bisiklet parçasıyla karşınızdayım. Dağ bisikletime pedal aldım. Sekiz günde geldi. Titanyum akslı, rulmanlı bir pedal. Şık bir kutuda geldi. Çift olarak ağırlığı sadece 171 gram. Vergisi ödemede alındı. Hazır yukarıda sorulmuş, açıklamasını yapayım. Bu tip durumlarda kargo Türkiye'ye gelene kadar Aliexpres'ten veya track17 track24 gibi kargo takip sitelerinden, gümrük işlemleri başlayınca da Aras kargo sitesinden takip edilebiliyor. Ürünün resmini ekleyip, linkini bırakıyorum;

20220113_141600.jpg

(link)

Son iki kargom, gümrük bedeli satın alım sırasında ödendiği için, gümrüğe girmeden Aras Kargoyla geldi, PTT değil. Bilginiz olsun.
Ben de aldım, Singapur dan İstanbul PTT ye diyor umarım bı sorun çıkmaz, her gün bakıyorum.

• Beğen
Tepkiler: elric1982
Artık alide peşin vergi ödeniyor. Bu nedenle alacağınız ürünün kendi düşük kargosu yüksek satıcılardan alırsanız az vergi ödersiniz. Örneğin bir satıcıda ürün 200 lira kargosu 20 lira, başka satıcıda ürün 50 lira kargosu 170 lira. 200 liraya olanı alırsanız 40 lira civarı, 50 liraya olanı alırsanız 10 lira civarı vergi ödersiniz. İşin özeti kargo bedelinden vergi alınmıyor.

Kargo oturduğum semte gelmiş içim rahatladı.

Son düzenleme:
Diyelim ki vergiyi kapıda ödedik ve ürünü teslim aldık. Sonra beğenmedik ve iade etmek istedik, o zaman ödediğimiz vergi ne oluyor . Geri alabiliyor muyuz. Bir ikinci soru da geri iadelerde kargolamayı nasıl yapıyorsunuz kargo ücreti çıkıyor mu

Diyelim ki vergiyi kapıda ödedik ve ürünü teslim aldık. Sonra beğenmedik ve iade etmek istedik, o zaman ödediğimiz vergi ne oluyor . Geri alabiliyor muyuz. Bir ikinci soru da geri iadelerde kargolamayı nasıl yapıyorsunuz kargo ücreti çıkıyor mu

Ürünün kabul edilmemesi için geçerli bir sebep varsa (satıcı veya AliExpress gerekçeyi onaylarsa) ürünü iade etmeye gerek kalmadan ödeme iade ediliyor, ürün sizde kalıyor. İade değil de değişim olduğunda bile (örneğin mutabık kalındığı halde beden tutmadıysa) olmayan sizde kalırken yenisini firma tekrar gönderiyor. Yeter ki uymama ihtimali olan her şeyde önce satıcıyla yazışıp onay alın.
Kapıda ödeme ile gelen üründe sorun olursa vergi ve kargo boşa gidiyor, ürün ücreti iade ediliyor. Hiç kargo ve vergisi peşin ödenmiş ürün iade etmem gerekmedi, öyle olduğunda her şey dahil iade ediliyor olabilir.
Örnekler:
- takipli/takipsiz kargoyla gönderilip bana ulaşmayan bütün ürünlerin para iadesini aldım (yaklaşık 80 alışveriş).
- Gönderilen ürün resimlerinden küçük, farklı, özelliği anlatıldığı gibi değil v.b. ise hepsini geri göndermeden para iadesini aldım (yaklaşık 20 alışveriş).
- Oğluma aldığım küçük bir drone hediyeli drone ile birlikte belirtilen hediye drone gelmediği için o hediyenin satış bedelini tam olarak iade aldım.
- Yan gözleri açılıp heybe olan bagaj çantasını bir heybesi ters monte edilmişti, ürünü göndermeden tam olarak bedelini iade aldım, epey sonra heybeyi çantacıya 20TL verip düzelttirdim.
Yüzlerce alışveriş içinde sorunlu olup telafi edilmeyen tek bir alışveriş bile olmadı.
Sorun giderme ile değerlendirme puan ve yorum konusunda AliExpress satıcıları Türkiye'deki alışveriş sitelerindeki satıcılara kıyasla çok hassas. Düşük puan ya da kötü yorumdan çok çekiniyorlar. Düşük puan verilmemesi ya da kötü yorum yazılmaması için özel mesajla ulaşıyorlar, telafiyi sorunsuz gerçekleştirip sonraki alışverişler için ücretsiz kargo, indirim gibi vaatlerde bulunuyorlar.

Geri