Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Aliexpress

Ürünlerinden memnun kaldığımız kullanıcıları veya linklerini koyarmisuniz
 
Scudo
Bende BMC üst forma var. Yaklaşık 1 senedir aktif kullanıyorum. Sürekli elde yıkama yapıyorum.Renklerinde solma yok. Feedback'leri düzgün bir kullanıcıdan aldıktan sonra, kalite konusunda problem yaşamazsınız. Eğer Büyükçekmece taraflarına yakınsanız şayet Çatalca yolunda Barco'nun fabrikası ve fab. satış mağazası var. Bir bakmanızı öneririm. Tüm branşlar için spor kıyafetleri mevcut. Neticede Adidas, Nike, Puma, Decathlon vb yüzlerce markaya fason çalışan bir firma.
 
Aliexpress'ten farkli kategorilerde cok sayida alisverisim oldu, bunlarin icinde yazlik ve kislik formalar da var.

Oncelikli olarak dikkat edilmesi gerekenler;
  • O urunden kac tane siparis edildigi. Hic siparis yoksa ve urun yeni degilse mesafeli durun, bir keresinde dukkani, farkli ilanlari vs. olmayan bir saticidan SPD ayakkabi almistim, birkac gun sonra siteden mail geldi, saticinin hesabi dolandiricilik suphesiyle dondurulmustur diye, parayi 1 hafta sonra filan iade ettiler.
  • Beden olculeri. TR'de giydiginiz bedenin bir ustunu soyleyin derler genelde dogrudur ama tablo veriyorlar ona da bakin. Ilk alisverisinizse bir tane soyleyin, o gelince deneyip emin olduktan sonra yenilerini alirsiniz. Yalniz soyle bir sikinti var, bazen saticilar arasinda da degerler farklilik gosterebiliyor. Gectigimiz ay 3 tane forma aldim, onceden baska bir saticidan L beden alirken kullandigim olculer bu adamda XL bedene karsilik geliyordu. Sonuc: Formalar bol geldi ve satiliga cikardim. (Bugun foruma satilik ilanlarini koyarim ama bakmak isteyen sahibinden.com'dan da bakabilir. (link))
  • Fotograflara fazla guvenmeyin, fotolar rapha gelenler everybody's nisantasi olabiliyor. Yani cok desenli, renkli vb. seyler tavsiye etmem. Tonlar da degisebiliyor. Mumkunse siyah veya beyaz agirliklilara yonelin derim. Ancak kumas kalitesi ve kesim olarak filan memnunum.
Sure: Iyi ihtimalle 17-18 gun, standart 21-22 gun. Sansiniz yoksa bu sure uzayabilir, bazen gelmeyebilir de ancak rahat olun eger sorgu sonucu teslim alindi gozukmuyorsa para iadesi alabilirsiniz.
 
  • Beğen
Tepkiler: Berke
şortların padleri nasıl? kalite olarak dayanıklılık olarak nedir durum?
 
@Can Oksuz
Evet resim rica etmiştik ama gelmemiş henüz... :)
 
  • Beğen
Tepkiler: Can Oksuz
Arkadaslar benim siparisim olan formanin fotograflarini yukluyorum.
Bugun 1 saat kadar kullandim, gayet rahatti.
Bir tek kolu komple sarmiyor kolumu, onun yerine en sonda lastigi var o kisimdan sikiyor. Uzun sureli kullanimda (3-4 saat) rahatsiz edebilir emin degilim.
Ben bugun bir siparis daha verdim, ama gecen sefer aldigim satici hesabini kapatmis o yuzden baska birinden siparis verdim.

Not: Boy: 172, kilo:70. Aldigim beden: L
20150704_205450.jpg 20150704_205427.jpg 20150704_205229.jpg 20150704_205139.jpg
 
Geçen hafta aldım sky üst forma ürün açıklamasınfaki ölçülerle birebir geldi türkiyeye girmesi 7 gün istanbuldan bursaya gelmesi 5 gün sürdü
 
  • Beğen
Tepkiler: birkimse123
Beden bazen sıkıntı oluyor. Ben de pedli Bsiklet çamaşırı L beden siparişi vermiştim büyük geldi.
 
@Can Oksuz Kislik olarak aldigim formalarin tek zayif noktasi pediydi. Ancak yazlik formanin pedi (kullanmadan satiyor olsam da) kaliteli duruyor. Fotografini verdigim linkten ilgili ilanda gorebilirsiniz.
 
Türkiyede'de de çok pahalı yahu bir formaya 400-500 tl verilirmi insan değişik değişik giymek istiyor ama mecburen kalitesiz çin mallarından giymek zorunda kalıyoruz.
 
@Edip Dinçer

Bunu bir iki yerde daha duydum ama emin değilim, sportful için de ayni şeyi söylüyorlar, kesin bilgi midir? Ben raphanın müşteri hizmetlerine sormuştum yakın zamanda. Türkiye'de üretimimiz yok dediler. Rapha'dan ürün alan bir iki arkadaşım oldu. Aldıkları ürünlerde made in Turkey ibaresi görmedim hiç. ya denk gelmedi ya da hakkaten yok üretim. iddia etmiyorum bilgi için soruyorum. teşekkürler.:harika:
 
çok geç geliyomuş haberinn olsun :D
 
Aman Aman uzak dur aldım öyle duruyor evde sadece bir kere giydim insanı kendi terinde boguyor âdeta kesinlikle önermem 35 günde felan geldi satışa bile koymadim çünkü eminim kanserojen maddeden yapıldığına
 
(link)

PST ( (link) ) saatine göre 13 temmuzda RockBros güneş gözlüğü 9.99$
 
  • Beğen
Tepkiler: BRSZNR
@Arda Oral Hangi formaydi? Link koyarsaniz biz de bilinclenir, almayiz.
 
Arkadaşlar aliexpress ten forma takımı almak istiyorum size iki sorum olacak yardımcı olursanız sevinirim..
1. sorum: Fiyatlarda 15 - 25 dolar diyor. fiyat tam olarak nedir çözemedim
2. sorum: ilk kez alışveriş yapacağım sanal kart mı oluşturayım yoksa normal mi işlem yapayım bir akıl verin;) varsa başka tavsiyeniz çok sevinirim..
şimdiden teşekkürler
 
@SommAtte Resimde forma set olarak gözükse de sağ taraftan sadece üst veya sadece alt şeklinde de alabiliyorsunuz. Yani sadece üst 15 dolar, komple 25 dolar mesela. Ben sanal kart kullanıyorum, daha güvenli geliyor. Kullanıcı yorumlarına, ne kadar sipariş verildiğine ve satıcının puanına dikkat edin.
 
  • Beğen
Tepkiler: tankdemir
@SommAtte

1. Takim halinde satilan formalar icin min. ve maks. fiyati temsil ediyor. Yani mesela 15 dolar forma, 25 dolar forma + tayt, senin secimine kalmis. Alacagin urunu ve bedeni secince altta nihai fiyat cikacaktir.
2. Ben simdiye dek hep kredi karti ile dogrudan islem yaptim, sorun yasamadim. Ancak icine sinmiyorsa sanal kart gayet mantikli, bilhassa kredi kartinin limiti yuksekse.
 
Geri