Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Aliexpress

Ben Aliexpress'ten geçenlerde alış veriş yaptım. Kamp ocağı o da. 15 gün sonra elime sorunsuz olarak ulaştı.

Satıcının eğer pozitif geri bildirimi yüksek ise çok iyi bir alış veriş ortamı yakalanabiliyor.

Scudo
Vermiş olduğum linkdeki ürünü kullanıyorum. Şuan indirimde almak isteyenlere haber vermek istedim. Dikkat edin bataryasız satılıyor. USB girişinden telefonuma bağlayıp gerekli gücü sağlıyorum o yüzden bu ürünü seçmiştim ayrıca batarya taşımanıza gerek olmayabiliyor. (link)

• Beğen
Tepkiler: osiosborn
Sipariş verceğim teşekkürler haber verdiğiniz için. USB olması güzel. Harici şarj cihazı ile kullanılabilir.

10$ altına takip numarası vermiyormuş, bu kötü oldu.

@osiosborn rica ederim. Herhangi bir sıkıntı olmuyor kargo konusunda merak etmeyin, satıcı ciddi bir satıcı. Şu ana kadar sorun çıkartmadı bana.

Mobil uygulamadan almak istediğiniz zaman fiyat 4.21$'a düşüyor.

Sürekli aliexspress'ten alışveriş yapan biri olarak ben bu ürünü almazdım. Nedenleri: 1- feedback bana göre az ve yorumlarda paketin ellerine ulaşmadığından bahseden kişiler çok sayıda var. 2- Yollama yöntemi "Seller Shipping Metod" (Satıcının kendi gönderim tekniği) genellikle bu gönderim metoduyla aldığım ürünler çok uzun sürelerde elime ulaştı. Onun yerine "China air mail" ile gönderim yapanı bulabilirseniz 15 gün içerisinde ürün elinizde olabilir.

Bilginize.

@vito16
Forma resmini koyarmısınız? Bir de beden nasıl oldu?

(link). Bu da benim gelmeyen siparişim. PTT yi arıyorum bu numaran takip edemeyiz diyorlar. Ama 30.07.2015 tarihinde Türkiyeye girmiş ama nerede :)

7 ağustosta verdiğim forma elime ulaştı. eğer almak isteyen olursa satıcının link'i: (link)

• Beğen
Tepkiler: Berke
arkadaşlar şöyle bir şey buldum: (link)
tam bizim ülkemize uygun. özellikle muhafazakar bölgelerimizde çok ilgi toplayacağına eminim :D

• Beğen
Tepkiler: The UGUR
Genel olarak memnuniyet söz konusu, gelecek sezon alacağım ben de. Paylaşımda bulunanlara teşekkürler.

@Berke Uzun sürüşlere çıkıyorsan önermem, bende 1 saat sonrasında yanma yapıyor :( Ama kısa sürüşler için ideal, 20-30 km gibi mesafelerde rahat ettirir :harika:

• Beğen
Merhaba arkadaşlar,

Formalarım sonunda geldi.. En uzun süren siparişim toplamda 40 günde geldi. Beklemekte sıkıntı görmesseniz bir sorun yok.

Orjinal forma sahibi olmadigim icin gelen formalarin kalitesini kiyaslamak pek mumkun degil. Ancak genel itibari ile parasina gore iyi oldugunu soyleyebilirim. Tasarimlari da gayet hos.

Satici sayfalarindaki beden olcu tablosunda bedeniniz ne ciktiysa en az 1 beden buyugunu siparis edin. Yoksa formaniz dar gelebilir. Ben 2 beden buyuk soyledim. Sorun olmadi.

Linkte bazi fotolar ekledim. Formalarin, eldiven ve cantalarin yakin cekim resimleri var. Cantayi siddetle tavsiye ediyorum. Bekledigimden cok daha kaliteli ve guzel cikti.

Iyi pedallar !

(link)

• Beğen
@bambam84 çantadan bende almıştım cidden güzel bir ürün.

@Edip Dinçer

Evet, şöyle değerlendirebiliriz, Ferrero rocher denen firma, Nutella markasını Üretmek için kullandığı fındığı ülkemizden alıyor. kakaoyu ise Brezilya'dan. Ama Nutella İtalyan markası değil mi? Evet. Üretimi nerede yapıyor? Manisa'da.
Peki nutellayı Nutella yapan nedir? İçindeki Fındık mı, kakao mu, üreten işçi ve fabrika mı? Değil. Bunu marka yaratmayı bilen, pazarlamayı bilen beyinler yapıyor. Ben gıda teknolojisi uzmanıyım. Emin olun, kaliteli hammadde ve üretim aşamaları ile daha iyisini evde bile yapabilirsiniz. Zor değil.
Ama evde marka yaratamazsınız. Marka olmak, pazarlamayı bilmek Apayrı kavramlar. Bizim ülke olarak en önemli eksikliklerimizden biri bu. Yoksa gıda tekstil gibi ağır sanayi gerektirmeyen ürünleri Üretmek hiç de zor değil.
Insanların zihninde yer eden şey "marka"dır. Bunu yapabildiğin zaman taşı boya, onu bile satarsın. Zaten adamların yaptığı şey bundan daha farklı değil.

@Kuzey Ege

Demek istediğim tam olarak bu aslında :)
Üzerinde SKY, Cannondale, Trek yazıyor diye gidip merdiven altı üretim yapan bir yerden forma almak bana çok mantıklı gelmiyor.
Amiyane tabirle, yemişim markayı :). Dümdüz olsun, temiz olsun.

Forma geldi, (SKY Siyah) malzemesi gayet güzel eve geçince fotoğraflarını da paylaşırım. @Berke @canayaz0734

Forma geldi, (SKY Siyah) malzemesi gayet güzel eve geçince fotoğraflarını da paylaşırım. @Berke @canayaz0734

dayanamadım fotoğrafta ekleyeyim :)
sky-forma.jpg

İlk mesaj a hata vermişti, tekrar post edince gördüm ki flood yapmışım :)

• Beğen
Tepkiler: Elbrus
Geri