Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Aliexpress

Scudo
Merhabalar,
Önerebileceğiniz sağlam bir satıcı varmı aliexpreste. Bisiklet parçaları aksesuar felan sipariş vereceğim.

@muzaffer99
Yorumlara,aldığı puanlara bakın.En çok sipariş verilen satıcıları tercih edin.Ben yamuğuna rastlamadım şimdiye kadar.

• Beğen
Tepkiler: muzaffer99
Dün bisiklet turunda böyle bir konu açıldı ve kafamıza takıldı.Aliexpress'de ki 1 kuruşluk mallar bile nasıl ücretsiz kargo ile gelebiliyor? Gemi/Uçak dolduğunda yola çıktığını farz edersek buraya kadar ücretsiz olması normal olabiliyor ama bide bunun ptt dağıtımı var.1 Kuruşluk malın masrafı kendi kazancının çok çok üstüne çıkıyor.Fikri yada bilgisi olan varmı bu konuyla ilgili?

@.melih. İptal (para iade) talebiniz alındı satıcı cevap verecek demişler, ama satıcı cevap vermemiş. Cevap verme süresi de dolmuş. Bir süre daha cevap vermezse talebiniz onaylanır sanıyorum. Onun dışında aldığınız ürünün sıkıntısını ben anlayamadım. İngilizcesi çok zayıf. Satıcı anlar umarım.

@.melih. Para bilgisi kısmını neden kapattınız anlamadım ama paranız kısmi ya da tamamı ödenecek.Kapattığınız yerde tutan rakam kadar iade yapılacak

aliexpress ve ebay candir. ben daha cok ebay kullaniiyodum taaki paypal turkiyeden cekilene kadar sonra aliexpresse dondum 5 dolara bir dunya aksesuar aldim bakalim 2 ay beklicez eger urunler gelmezse despute acar paramizi geri aliriz. urun alirken profillerin ne zaman acildiklarina ve musteri yorumlarina bakin bunlar cok onemli

Arkadaşlar aliexpressten 2 tane kilometre saati almıştım ucuzundan. Adam gönderdi bugün tam 60 gün oluyor gelmiyor. 5 gün önce Dispute açtım gelmeyecek 55 gün oldu diye(protect'im devam ediyordu bu arada 5 gün kalmıştı) adam protecti uzattı ve biraz daha zaman vermemi istedi. Ben de kabul etmedim tekrardan ancak hala bir sonuç yok öyle duruyor :D Ne yapmam lazım? SAtıcıya diyorum 60 gün olmuş bu saatten sonra istemiyorum diyorum geveliyor bana :D

@Auron Sanchez istediği kadar uzatsın. daha sonra uzatamayacak otomatik para sana gelir.
Benim de 24 tane siparişim var.
Hatta 2 tanesi TR e geldi ama hala elime geçmedi !

sorun surda paket ayni gun cinden cikiyo ucakla turkiyeye geliyo ama PTT ne yapip ne edip o paketi 1 ay sonra adrese teslim ediyor

@Auron Sanchez Bizim ülke daha yavaş emin ol. Çinliler hızlı yolluyor ama burada ne oluyorsa bekliyoruz !

benimde 12 gün oldu 2 ürüne yanlışlıkla allındı onayı verdim dispute açtım kargolandı mı diye doğru yapmışmıyım?
Birde daha argolanmamamış ürünlerde ne yazıyor?

@Owlknife merak etme adamlar kargolar. Feedback oranı yüksek bir satıcı ise sorun olmaz . Zaten elimize geçme süresi için 50 gün ile sınırlı sanırım .

@Owlknife alındı onayı verdiysen dispute açamazsın ama göndermişse gelir tabi ki de. Göndermemişse de gönderir sorun olmuyor. Tabi gelmezse para iadesi alamazsın

@Auron Sanchez Alındı onayı verdikten sonra dispute açabilir, ürünün hatalı, tarif edildiği gibi olmadığı, veya eline geçtikten bir süre sonra bozulma vs. durumları gibi olaylar için dispute seçeneği 15 gün daha aktif oluyor. Açmışlığım var, oradan biliyorum :)

@Anonim o zaman arkadaşın ürünü 15 gün içinde gelir umarım :D Ancak gelmemiş bir mal için yapılabileceğini sanmıyorum dediğin şeyin, resim, video gibi bi görüntü istiyorlar diye biliyorum :(

Geri