Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Aliexpress

Scudo
@Kunget
Çok hızlı geliyor diyorlar. Şanslısınız demektir.
Bizimki 2 haftaya gelmezse dispute açmak zorunda kalacağım.

@x-rayted internette hep 10-15 günde geldi yazıyorlar fakat ben siparişi vereli 7 gün doldu bile. Umarım çabuk gelir :) Ya da sağ salim doğru yere gelsin yeterli :)

@Mustafa Zeybek Karbonun kalitesine göre dayanıklılığı değişir sen şimdi gidip t600 karbon alırsan ilk darbede kırılışı kolay olacaktır ama gidip t1000 karbon alırsan aliminyumdan daha dayanıklı olacaktır. Çinden karbon ürün alırken bu numaralara dikkat etmenizi tavsiye ederim. Almış olduğum t1000 karbon sele borusu,sele,gidon,gidon boğazı şuana kadar o kadar hoplama ve sağlam zıplamaya rağmen çatlama patlama göstermedi.Tabiki bu güvenli olucağı anlamına gelmilyor lakin günümüzde alüminyum ekipmanlar bile çabuk kırılabiliyor.

• Beğen
Tepkiler: Bisiklet Muptelasi
@x-rayted TR ile biten kodlar TurkeyPost tur. Daha hızlı geldiği söylenir

@Kunget TurkeyPost nrmalde 6-8 günde gelir ancak kargo gelişlerinde son günlerde sıkıntı mevcut Normalde en fazla 17 gün beklediğim kargolar bile elime ulaşmadı. Sadece 2 tanesi ulaştı yalanım olmasın En son gelen kargom dün elimdeydi. 5-6 kargom daha (11.11 de alınan) yolda

@ErHan72 belki bende ona takılmışımdır gerçi başka firma ile gelen diğer far ise menşe ülkesinden yola çıkmış. Neyse biraz şans işi diyp bekleyeceğim sanırım :)

TURKEY POST, bizim PTT'nin çin'deki şubeleri diye biliyorum ama yanılıyor da olabilirim..

bu arada 11-11 kampanyasından aldığım ürünler yavaş yavaş gelmeye başladı..
- bir paketim bugün geldi..
- iki paketim dün ülkeye giriş yaptı.. birkaç gün içinde izmire gelir..
- son bir paketimden hala ses yok.. o da gümrükte giriş kaydı için bekliyodur muhtemelen..

Bugün ürünüm geldi. Takip numarası ile takip ettiğimde Ptt veya çinli site ikisi de sadece uçakta olduğu bilgisini veriyordu. Yani veri girişi yapılmamış güncellenmemiş olabiliyor.

@volkan ismail Şayet takip numarası dediğimiz numara sayılardan oluşuyor ise sadece yurtdışına çıkışına kadar bilgi alıyorsunuz. Takip numaranız harf ve rakamlardan oluşuyor ise; örneğin son 2 rakamı CN, TR vb. ise yurtiçi hareketlerini de takipedebilirsiniz

Sipariş bilgilerinde '' This order is awaiting your payment ''yazıyor.

Süre olarakta sayaç var yukarda 20 günden geriye saymaya başlamış.

pay now mu demem lazım siparişin kargolanması için? satıcı pay now diye mesaj atmışda.

@ErHan72 Evet bunu biliyorum. Demek istediğim takip numarası ile sistemde çok geride görünmesine rağmen ürünün bana bugün ulaşmış olmasıydı.
Bazen sistemdeki durum bilgisini güncellemiyor.

@volkan ismail Sistem dediğiniz Aliexpress sayfası ise doğrudur geç güncelleniyor genelde. Ben 17track vb. de baktığınızı düşünmüştüm.Ki şimdiye kadar 17track vb. böylr bir duruma rastlamadım

aliexpress e benzer diğer yabancı siteler neler?
kar için lastik bakacağım

Arkadaşlar bana cvp yok mu yav :(

@BurakLEE
Ödemeyi yapmanız gerek. Pay now dediğinizde ödemeyi yapmış olursunuz, satıcı da kargolar. Havale ile ürün almak gibi düşünün. Ürünü alırsınız ama havaleyi yapmadan kargolanmaz. benim anladığım bu.

Ürünü teslim almadan mı onaylıyorum ?daha önce teslim alıp onaylamıştım.

aliex.PNG
Arkadaşlar yardım eder misiniz?
Aliexpress'ten 17 ağustosta bir sipariş verdim fakat hala gelmedi bende sürekli mesaj atıyordum satıcıya en son attığım mesajdan sonra bunu yazmış ne yapmam gerekiyor bilen var mı?

@Enes_A. Çeviriyi değil de ingilizce ekran görüntüsü alabilir miyim? Belki yardımım dokunur.

Geri