Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Aliexpress

N11'deki 11.11'de gerçekten iyi indirim olur mu sizce?

Scudo
1-2 dolar bile indirim yok ; cent bazında

Dosyalar

• F411BC33-3C1A-4F26-A616-313A95CBAD32.png
    F411BC33-3C1A-4F26-A616-313A95CBAD32.png
    225,8 KB · Okunma: 107
ROSWHEEL 131414 Bisiklet Seatpost Çanta Bisiklet Eyer Koltuk Depolama Küfe Bisiklet MTB Yol Arka Paketi Su sıkı Uzatılabilir 8L 10L
(link)

Şu ürünün kaporasini verdim ama alıp almamak için kararsızım kalitesi, boyut, bisiklette nasıl duracağı konusunda.

X-kaplan Basit 7 Renkler Bisiklet Forması Seti Yaz Bisiklet Giyim Erkek Yaz bisikletçi giysisi Maillot Ropa Ciclismo Bisiklet Seti
(link)
Bende bu ürünü sipariş ettim ama 11.11 de gönderim yapılacakmış.
Bakalım ne gibi bir indirim olacak...
Bu arada aliexpress ten kışlık forma alan var mı, tavsiye eder misiniz?

@Osener bu çantadan geçen sene almıştım gearbest'ten 75 liraydı galiba. Bisiklette duruşu güzel çantanın ancak 2-3 ufak parça eşya için alacaksanız bence almayın. Ama turlara çıkarken işinize yarar elbette. Su geçirmezliğine değinirsek, çok fazla beklentiniz olmasın bu konuda. Birkaç kere yağmurda denedim. İçi nemli oluyor az da olsa. Çantanın büyüklüğü güzel. Bisiklete takıldığında çok az sallanıyor ama siz fark etmiyorsunuz bile. Ama hızlı giderken çantanız arkada ise yük de varsa biraz hacim olarak, fren yaparken dikkat etmek gerekli. Ani frenlerde bisikletin dengesi haliyle savrulabiliyor.

Dosyalar

• IMG_20180609_104510.jpg
    IMG_20180609_104510.jpg
    1,7 MB · Okunma: 87
Fiyat gerçekten düşmüş mü öğrenmek için ürünün linkini kopyalıyorsunuz sonra aliprice.com'a yapıştırıyorsunuz size geçmiş fiyat grafiğini gösteriyor uygulaması da var bunun Android'de

@erdem1424 bilgilendirme için teşekkürler. Kararsızım açıkçası ilk bir hevesle sipariş ettim fakat birkac parça eşya için alacaktım uzun yola da çıkmıyorum iptal ederim sanırım.

Merhabalar, linkteki pedaldan sipariş vermek istiyorum, ama dayanıklılığı konusunda şüphem var. Ayaktayken altımda kırılsa yere yapışma ihtimalim var ama o kadar da kalitesiz değildir herhalde? :) Sayfadaki geri dönüşler çok büyük oranda olumlu duruyor. Belki aramızda sipariş eden kullanan vardır diye düşündüm.

(link)

@Osener sana 75 e satayım hiç kullanmadım kargo senden tabiii :)

İndirimlerin çok büyük kısmı hikaye,olursa da cent bazında.
Şöyleki;iki ay önce sepete attığım cateye bisiklet aynası mesela,.12 euro küsurlarda epeydir.
Dün baktım,küçük adam diyor ki bu ürün 19.70 den indi 12 küsura,bak bak bak.11.11 fiyatı ise 11.60 olacak.İndirim var mı var ama öyle yarı yarıya falan değil.
Sepetteki tüm ürünlerde hep aynı taktik uygulanmış...

Not:Geçen yıl hepsiburdadan aldığım sjcam,gerçektende %40 civarında indirimliydi oysa.

@mehmet ugur demir

Konuyu bende taikp ediyorum benide alıntılayın,

geçen senelerde garanti bonus yurtdışı alışverşleri tlye çevirip 3 taksit yapıyordu..pardon sene 2016 idi.:D.. şimdi böyle bir uygulamayı görmedim. En uygun olanı sanırım 3 ay vadeli kredi çekmek...

• Beğen
Tepkiler: mehmet ugur demir
11 Kasım güzel indirimlerle gelir İnşallah ... ;)

@Abdülkadir Ergin

merhaba,

sigma sayaçlar ile uyumlu mu acaba? bc 12.16

Ben de bunu aldım.m beden boy 175 kilo 65/70 değişiyor, üzerime tam oturdu ama deneme fırsatım olmadı.
3ef5aa8c5376e8025749134e34e62c7f.jpg

MI 5s cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

• Beğen
Tepkiler: Ersin savaş
Şunu söylemek isterim, yeşil resimde gördüğünüz gibi değil de sarıya yakın bir şekilde geldi@quakerayna

MI 5s cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

@mehmet ugur demir merhaba, ne yazık ki bddk'nın uygulaması sonucu olarak yurtdışı alışverişlerini taksitlendirmek mümkün değil artık. ancak minimum ödeme tutarını ödeyerek aylara bölebilirsiniz ama tabii kalan miktara faiz uygulayacaktır bankanız. onun dışında hiç bir banka bölemiyor.

bisiklet alırken epey araştırdım, sadece bu sebepten vazgeçip, tr'den almak zorunda kaldım.

@mehmet ugur demir Merhaba yurt dışı alış verişlerde genelde bankalar taksit işlemi yapmıyor.Bankanızla görüşmeniz gerekiyor.Alış veriş yapmadan
önce arayın sonra pişmanlık yaşmayın.

• Beğen
Tepkiler: mehmet ugur demir
Link eklemekten pek anlamam umarım doğru olmuştur :d

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

NOT: Arka ışığı kullanmadım. İyi mi kötü mü bilmiyorum.
Kilometre sayacını ise ilk gün çöpe attım işe yaramaz bir şey.

• Beğen
Tepkiler: Çağdaş78
Geri