Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Aliexpress

@AeroKnight ben ec90 karbon sele borusu aldım ama kullanmak mümkün olmadı. malzeme kalitesi güzel, sağlam duruyor ama kullanımda n'olur bilemem..ilanı sahibindende..

Scudo
Merhaba arkadaşlar 03.04 tarihinde aliexpressten 58$ tutarında bi alışveriş gerçekleştirdim ve hala TR’ye girdiğine dair bir takip bilgisi mevcut değil.Acaba sizin ulaşan ürünlerinizde takip bilgisi ulaşmadan önce görünüyor muydu? Yoksa Türkiye ayağında PTT ülke içine girdikten sonra takip bilgisi kısmını güncellemede yavaş mı çalışıyor?

@umuragbass benim mart 06 da aldığımdan bile tr giriş haberi yok..zaten aliexpress order sayfasına "corona yüzünden gecikmeler olmaktadır " babında bir bildiri yazdı..
beklicez..inşallah gelirler...5 parça..

• Beğen
Tepkiler: MakRo ve necmeddin
@HakanAydn doğrudur fakat ürünleri ulaşanlar en azından bilgi verse takibe boşuna bakmayalım belki de takibe yansımadan gelecektir ürünlerimiz :)

• Beğen
Tepkiler: HakanAydn
@umuragbass kargo kodu s le başlayan (ekonomik bir firmanın kodu) bir matara tutucum giriş kaydı olmadan geldi...o mart sonuydu mesela..re rv ler sıkıntı..chinapost..

@HakanAydn evet benimki de ‘RV’ ile başlayan kodlardan china post ile geliyor.Bekliyoruz bakalım forumda yeşillendiren olur umarım🤷🏽‍♂️

• Beğen
Tepkiler: HakanAydn
@umuragbass Takip konusu biraz muallak. Koronadan önceki alışverişlerimde kargo "menşei ülkede" yazıp teslim aldığım üründe oldu. Oradaki takipte ne yazıyorsa o şekilde gelen de oldu. Şuanda verdiğim 2 siparişte korona vakaları ile ilgili gecikme gerçekleşebileceği yazıyor.
Şuan ki siparişim bu durumda. 1-1.5 unutayım da gelince sevineyim diyorum. En kısa bir hafta, en uzun 9 ayda gelen ürünüm oldu, 9 aylık olan siparişte adama parasını vermek istedim adam sadece paypal kullandığı için veremedim öyle kaldı gitti.

Dosyalar

• 111.JPG
    111.JPG
    54,6 KB · Okunma: 36
@MakRo 9 ay iyiymiş gerçekten benim 40-45 günü geçen siparişim olmadı hiç galiba ondan böyle heyecanlandım😂 bekleyelim bakalım,daha çok vergi muhabbeti ne kadar çıkacak onu bekliyorum denebilir.Bu vergi muhabbeti çıktığından beri ilk siparişim de 😌

• Beğen
Tepkiler: MakRo
Merhaba arkadaşlar 03.04 tarihinde aliexpressten 58$ tutarında bi alışveriş gerçekleştirdim ve hala TR’ye girdiğine dair bir takip bilgisi mevcut değil.Acaba sizin ulaşan ürünlerinizde takip bilgisi ulaşmadan önce görünüyor muydu? Yoksa Türkiye ayağında PTT ülke içine girdikten sonra takip bilgisi kısmını güncellemede yavaş mı çalışıyor?
Endişelenmek için erken. Benim elime ulaşan Aliexpress ürünlerinin çoğunu ülkeye girdikten sonra takip edemedim. Bir bakıyorum kapıda PTT görevlisi.

İstersen PTT'yi arayıp ad/soyad ve adresle vs sorgulat. "Ülkeye girmesine rağmen takip numarası falan yok" de. Yemle... Baksın bakalım.

Türkiye'ye girdikten sonra bütün kargolar zorunlu olarak takip edilebilir bir hale geliyor merak etmeyin. Yakın zamanda TR'ye varır sonra size takip kodu çıkar.

Rockbros klasik zilim çok hızlı bir şekilde, 13 günde, elime ulaştı.

2$ değerinde gösterilen ve "HEDİYE" olarak gönderilen bir ürün için gümrükte 15.80TL saplamışlar.

* 15.04.2020'de sipariş vermiştim.
Yoldaki ürünler için neler planladıklarını düşününce çıkıp 2 tur atma isteğim de kaçtı.

224773 dosyayı görüntüle224778 dosyayı görüntüle224774 dosyayı görüntüle224775 dosyayı görüntüle224776 dosyayı görüntüle
Gümrük kanunu düzenlemesine göre, değeri sıfır lira olan bir paketiniz bile gelse en az 15 TL gümrük alınacak diyor...

@tekvites ben de 3 gün önce sipariş verdim. şimdi baktım PR ile başlıyor. menşei ülkeden çıktı görünüyor. taşıyıcı cainiao super economy olarak görünürdu fakat tek satıcıdan 4 farklı ürün sipariş ettim. standart aliexpress shiping olarak kargolanmış görünüyor. bakalım ne zaman gelecek.

Rb ile başlayan 27 martta kargoya verilen ürün halen yok😟 bekliyoruz bakalım

Aliiexpress den uzun zamandır alışveriş yapmıyordum ancak bazı ihtiyaçlarım gereği yapmak zorunda kaldım oda corona zamanına denk geldi. Son 4 ayda 7 alışverişim oldu, coronanın yoğun olduğu zamanda 3 haftada gelende oldu 2 ayda gelen de TAkip edilebilenler genelde kısa sürede geldi.Kısaca bekleyin geliyorlar.

• Beğen
Tepkiler: necmeddin ve MakRo
Screenshot_20200507-114455.png

an itibarıyle 6 martta alınan çadırın dialoğu..aliexpress kargo süresi bittiği için otomatik işlem tamamlandı gösteriyor...adam da sakin ol ağabey, bekle, 93 gün daha itiraz hakkın var demiş...allahtan çok yalan huyları yok..

nisan 14 de verdiğim sipariş bugün gümrüğe geldi...RV chinapost...

Screenshot_20200507-193915.png

• Beğen
Tepkiler: ZirZop
beklediğim 2 kargoda verilen tarih aralığında geldi, bütün kargolarım 1 aylık süre zarfında elime ulaştı..

Geri